Acer PREDATOR GAMING ROLLTOP BACKPACK (PBG6A0) GRAY BLACK (RETAIL PACK)

код товару: NP.BAG1A.255
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Acer PREDATOR GAMING ROLLTOP BACKPACK (PBG6A0) GRAY BLACK (RETAIL PACK):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 15"
Захисні функції водонепроникний матеріал
Колір сірий
Основні
Тип рюкзак
У напрямку для геймерів
Форм-фактор ноутбука 15"
Відділення
Для ноутбука
Для аксесуарів
Особливості
Кріплення на чемодан
Захисні функції водонепроникний матеріал
Фізичні
Колір сірий
Розміри (ШхВхТ) 431.8 х660.4 х 152.4
Вага 1320 г
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 460 мм
Довжина 250 мм
Вага 1.85 кг
Об'єм 0.0288 м3
Тип: рюкзак; Максимальный размер: 15"; Защитные функции: водонепроникний матеріал;
немає в наявності
Огляд рюкзака Acer Predator Rolltop: виправдання очікувань

Лінійка тайванської компанії Acer Predator містить не тільки комп’ютери та периферійні пристрої для геймерів, а й аксесуари, серед яких – стильні, якісні, місткі рюкзаки.

Рюкзак Acer Predator Rolltop – саме такий. Функціональний рюкзак можна використовувати в різних умовах.

Традиційно Acer приділяє багато уваги упаковці продуктів Predator. Рюкзак не став винятком: він запакований в оригінальну, дуже стильну коробку у вигляді продовгуватого шестикутника. 

 

Зовнішній вигляд, дизайн

Дизайн рюкзака відповідає загальній стилістиці всієї лінійки Acer Predator: фірмовий логотип, функціональна конструкція, якісні матеріали і геймерські деталі. Якість фурнітури, виконання швів, прошиття відсіків і блискавок відчувається з перших дотиків. Рюкзак вражає розміром і, здається, здатен вмістити дуже багато речей.

Сам матеріал виготовлення (поліестер) також вирізняється якістю і міцністю. Стінки і дно рюкзака обшиті водовідштовхувальним матеріалом, а всі блискавки прорезинені, завдяки чому вміст рюкзака залишиться сухим навіть якщо потрапити під шквальну зливу.

Вміст також не постраждає від ударів або падінь – кожен відсік прошитий м’якою підкладкою. 

Особливість рюкзака – оригінальна конструкція і форма, а саме – верхня частина, що скручується і в такий спосіб закриває доступ до основного відсіку. Звідси і назва моделі – Rolltop. Ця особливість також захищає вміст рюкзака від намокання чи потрапляння снігу.

Рюкзак, м’яко кажучи, не малий. Його висота – 66 см (в «скрученому» вигляді – 50 см), ширина – 44 см. Об’єм Acer Predator Rolltop – 35 літрів, а вага без наповнення – 1320 г.

Функціональні і якісні деталі

Рюкзак Predator Gaming Rolltop оснащений надійними лямками, між якими – нагрудний фіксатор. На зовнішній стороні – 2 ремені на застібках типу «фастекс», з допомогою яких можна прикріпити спальний мішок або одяг, наприклад, куртку.

На спинці рюкзака є ремінь-відображувач, завдяки якому рюкзак буде видно навіть у суцільній темряві.

Спинка рюкзака максимально комфортна і безпечна. Вона добре підтримує поясницю користувача. Рюкзак обшитий дихаючим матеріалом, що забезпечить комфорт носіння навіть у спеку. А спеціальна стрічка дасть змогу зручно розташувати рюкзак на валізі, наприклад, під час перельотів.

Що всередині

Рюкзак має немало різних зовнішніх і внутрішніх кишень і відсіків. Зовнішні відсіків 6 – велика кишеня за спиною, відсік на дні рюкзака, 2 бокові кишені (одна сітчаста, інша на блискавці) і 2 кишені з зовнішнього боку. Кишеня за спиною призначена для ноутбука. До слова, туди може поміститися навіть 17-дюймова модель.

Відсік на дні призначений передусім для швидкого доступу до блоку живлення ноутбука. Так, дроти не плутатимуться з рештою речей в основному відділенні.

Звідси ж є доступ до основного відділення.

У сітчастій боковій кишені зручно зберігати термо-чашку або пляшку з водою. А в іншій боковій, із блискавкою, плеєр або смартфон. Кишенька оснащена рознімом для навушників.

З обох боків логотипу розташувалися 2 кишені оперативного доступу. Всередині основного відділення є відсік для 15,6-дюймового ноутбука. Також є відсіки на бічних стінках для дрібних речей.

Цікава деталь в основному відділенні – сіро-червона лямка, за яку зручно підвісити навушники чи невеликий кабель живлення.

Варто відзначити, що до основного відділення є 2 доступи – «оперативний», на блискавці та загальний. Завдяки «оперативному» доступу не потрібно щоразу «розкручувати» рюкзак.

У рюкзак Predator Gaming Rolltop поміститься не лише ноутбук, а й уся необхідна ігрова периферія, особисті речі. Здається, що рюкзак завеликий для повсякденного користування, поїздок на роботу чи навчання. Але якщо ви звикли носити з собою багато речей, в тому числі комп’ютер і периферію, такий рюкзак – ваш вибір.

Для геймерів і не тільки

Рюкзак можна використовувати для подорожей, відряджень, походів на природу. Звісно, це не професійна альпіністська модель, але рюкзак Acer – оптимальна модель для нетривалих прогулянок у гори. Щодо якості матеріалів і пошиття, то претензій немає. Рюкзак витримує чималу вагу і при цьому не перевантажує спину. 

Стильний аксесуар точно буде помітний, завдяки ефектному дизайну його не переплутаєш із жодним іншим. Найкраще і найбільш оптимальне середовище використання рюкзака – місто; з тривалими поїздками на роботу, активними справами і просто прогулянками. 

Predator Rolltop – якісний, надійний рюкзак, який вмістить усе необхідне приладдя геймерів і не тільки. Аксесуар відповідає екстремальним умовам, він точно витримає найактивнішу експлуатацію, будь-які погодні умови і, звісно, виправдає всі очікування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів