Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Same Toy - Мильні бульбашки Bubble Gun Жираф (рожевий)

Same Toy Мильні бульбашки Bubble Gun Жираф (рожевий)

код товару: 801Ut-3
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Мильні бульбашки Bubble Gun Жираф (рожевий):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Жираф
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
Матеріал пластмаса
Колір рожевий
Основні
Тип Мильні бульбашки
Вид Жираф
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
В комплекті інші аксесуари
пістолет для мильних бульбашок
ємність із мильними бульбашками
концентрат мильних бульбашок
Елементи живлення відсутні
Фізичні
Матеріал пластмаса
Колір рожевий
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 60 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0012 м3
Тип: Жираф; Стать: хлопчик, дівчинка; Вікова група: 3+; Матеріал: пластмаса; Колір: рожевий;
немає в наявності
Мистецтво мильних бульбашок

Мильні бульбашки – це справжній рецепт гарного настрою. Проста іграшка чудово впливає на розвиток дітей, не перевантажує їхню нервову систему і залишає місце фантазії.

Французькі вчені провели експеримент з надування бульбашок потрібної форми. Вони додали до пристрою для видування різні насадки й отримали вражаючий результат. Можна зробити величезну бульбашку або багато-багато маленьких. Виробник дитячих іграшок Same Toy взяв цю розробку за ідею для створення іграшок для видування великих і маленьких мильних бульбашок.

Гра з бульбашками, що літають, покращує зорове сприйняття, координує рухи дитини (бульбашки можна лопати ногами, руками, головою). Граючись, діти розвиватимуть тактильну чутливість, а їхній настрій неодмінно поліпшиться.

Можна провести вечірку з експериментів або потішне змагання — у кого більша мильна бульбашка, або влаштувати гучні пустощі для малечі. У цьому допоможуть цікаві дитячі пістолети Same Toy для мильних бульбашок у формі рупора, жирафа, дельфіна, автомобіля.

«Зелений автомобіль»

Код товару: 701Ut-1

Генератор мильних бульбашок у вигляді зеленої машинки з фрикційним механізмом утворення бульбашок з готовим мильним розчином. Лише опустіть насадку в ємність з розчином і швидко-швидко натискайте на кнопку. Безліч яскравих та сяючих бульбашок летітимуть і переливатимуться різними кольорами. Якщо тиснути повільніше – надуватиметься велика мильна бульбашка.

«Жираф»

Код товару: 801Ut-3

Яскравий пістолет «Жираф» – генератор мильних бульбашок. У комплекті пляшечка з готовим мильним розчином, рідина-концентрат та ємність для розчину. Насадка на пістолеті має не один, а чотири отвори, тому бульбашок буде ще більше! Лише опустіть іграшку в ємність із розчином і швидко-швидко натискайте на кнопку. Мильні бульбашки подарують радість не тільки найменшим, а й усім присутнім. Іграшку виконано з використанням безпечних для дитини матеріалів. Пластик та рідина не містять шкідливих речовин. Призначено для дітей від 3-х років.

«Pожевий дельфін»

Код товару: 802Ut-2

У набір входить: генератор мильних бульбашок у формі дельфіна, пляшечка з готовим мильним розчином, рідина-концентрат та ємність для розчину. Яскраві, сяючі бульбашки-дельфіни перелискуватимуть усіма можливими кольорами і літатимуть у повітрі всього кілька секунд. Мильні бульбашки розвиватимуть безліч корисних навичок, а діти неодмінно розважаться. Гратися з бульбашками можна в усі пори року.

«Синій рупор зі світлом»

Код товару: 925AUt-3

Пістолет для мильних бульбашок! Він світитиметься неоновими кольорами та випускатиме безліч райдужних бульбашок. У наборі дитина знайде: синій рупор-генератор мильних бульбашок, пляшечку з готовим мильним розчином, рідину-концентрат, ємність для розчину. Міцний та легкий матеріал, незвична форма захопить уяву малюка та подарує йому не лише емоції, а й казковий світ. Опустіть насадку рупора у ємність з розчином і починайте швидко натискати на кнопку. Із рупора почнуть вилітати мильні бульбашки. Для дітей від 3-х років.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів