Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Стандарт Blast Flame Бойовий Ведмідь

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Стандарт Blast Flame Бойовий Ведмідь

код товару: YW624305
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Стандарт Blast Flame Бойовий Ведмідь:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Колір Різнобарвний
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Упаковка блістер
В комплекті пристрій запуску
Особливості З металевим кільцем
Може бути переобладнана додатковими аксесуарами
Фізичні
Колір Різнобарвний
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 200 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0019 м3
Дзиґа з бонусом атаки Blast Flame легендарної серії Стандарт турнірних бійців Infinity Nado, інноваційний дизайн і комплектація з пристроєм запуску біло-блакитного кольору в комплекті. Лівостороннього обертання (проти годинникової стрілки). Можна запустити і в зворотному напрямку.   Може бути переобладнана додатковими аксесуарами, щоб перетворитися в інший тип. З металевим кільцем.
немає в наявності
Нова генерація ігор з INFINITY NADO

Цієї зими в Україні з’явилися легендарні іграшки 1990-х – блейди INFINITY NADO бренда AULDEY! Блейди – це модернізований прототип знайомої нам дзиґи. В Азії блейдери, тобто ті, хто грають із блейдами, навіть виокремилися в культуру з коміксами, мультфільмами та турнірами.

Запеклий бій, стрімка швидкість та невпинна енергія

Гру з блейдами можна охарактеризувати трьома словами: швидкість, маневреність і яскравість! Їхні рухи стрімкі та вражають силою ударів супротивників – інших блейдів.

Брати участь у грі можуть декілька учасників, адже чим більше, тим запеклішимстає протистояння. Щоб почати гру, кожен учасник виводить на поле бою, спеціальну арену, свого воїна-блейда і запускає його пристроєм для пуску. Те, що починається після запуску, схоже на магічний бойовий танець, що збиває та розбиває супротивників. Переможений вмить розлітається на частини – і так до фінального поєдинку.Як поле бою використовується спеціальна арена – втім, проекспериментувати можна і з іншими поверхнями.

Особливість INFINITYNADO

Гра з блейдами INFINITY NADO унікальна і не схожа на жодні інші подібні ігри,оскільки одночасно тренує декілька вмінь. Діти навчаються роботі в командах і поодинці.

Хід гри не завершується простим «пуском» блейда – тут важливі вміння продумати стратегію пуску, розрахувати потенційну криву руху «воїна» та запустити так, щоб якомога сильніше уразити супротивника.

Армія блейдів

Перша партія блейдів в Україні налічує 16 бійців INFINITY NADO. Вони різняться виглядом, адже кожен блейд – це ще й герой коміксу з власним іменем, характером та стилем бою. Завдяки тому, що блейди поділено на серії та типи, блейдерам можна створювати власні легіони воїнів та поєднувати різні за характеристиками блейди.

Усі блейди поділяються на типи, які визначають їхні основні компетенції:

  • Attack (Атакуючий)
  • Endurance (Витривалий)
  • Defense (Обороняючий)
  • Balance (Балансуючий)

Таким чином, блейдери можуть створити свою ідеальну армію, де кожен солдат нестиме персональну місію.

Три серії блейдів

Наразі у каталозі ERC представлено 16 блейдів, що належать до трьох серій: «Спліт», «Атлетік» та «Стандарт».

«Спліт» відрізняється від інших кількістю блейдів у комплекті – тут їх два, тому з цим набором можна одразу ж відпрацьовувати бойові навички блейдів-воїнів. До комплекту входять пристрій для запуску та, залежно від типу, металеве кільце, що атакує супротивника, викрутка.

Блейди можна змінювати, доповнюючи додатковими аксесуарами і відтак створювати ідеальних бійців – швидких та маневрених чи потужних та вбивчих.

Серія «Атлетік» – спортивна, ці блейди створені для турнірних змагань на швидкість тривалість руху.

Кому ж потрібні блейди INFINITY NADO?

Відповідь проста – усім: ці іграшки цікаві і малим, і дорослим. Діти можуть грати разом або поодинці, старші з молодшими чи, навпаки, батьки з дітьми і всі-всі!

Дзиґа YW624101 YW624102

Комплект Stunt A+B із трюками і дзиґою YW624900

Серія Стандарт: набір із двома дзиґами YW624801

Серія Стандарт з пристроєм старту YW624301 YW624307 YW624306 YW624305 YW624304 YW624303 YW624302

Серія Спліт: Дзиґа з пристроєм старту YW624606 YW624605 YW624604 YW624603 YW624602 YW624601

Серія Атлетік: Дзиґа з пристроєм старту YW624504 YW624503 YW624502 YW624501

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів