Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Атлетік Glare Aspis Сліпучий Щит

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Атлетік Glare Aspis Сліпучий Щит

код товару: YW624504
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Атлетік Glare Aspis Сліпучий Щит:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Колір Різнобарвний
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Упаковка картонна коробка
В комплекті пристрій запуску
металеве кільце
кільце- "кристал"
додаткова насадка обертання
Особливості Може бути переобладнана додатковими аксесуарами
Обладнаним наддовгим стартером для більшої потужності оборотів
Має атакуюче металеве кільце
Фізичні
Колір Різнобарвний
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 60 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0026 м3
Дзиґа Glare Aspis легендарної серії Атлетик турнірних бійців Infinity Nado, інноваційний дизайн і комплектація з біло-зеленим пристроєм запуску в комплекті обладнаним наддовгим стартером для більшої потужності оборотів. Характер - атакуючий, стійкий. Правобічний, сильний при центральному положенні в арені. У комплекті   інше металеве кільце іншого дизайну і кільце-"кристал" для зміни зовнішнього колірного виду,   а також додаткова насадка   обертання   з магнітом для можливості пересування по металевих дротах, а також стрибку на арену з них і продовження битви.     Може бути переобладнана додатковими аксесуарами, щоб перетворитися в інший тип. Має   металеве кільце, що дає бонус атаки в боротьбі.  
немає в наявності
Можливості та секрети дзиґ Infinity Nado

Ми вже писали про неймовірні дзиґи, а зараз прийшов час відкрити секрети гри з ними, іх можливості та характеристики. Зокрема, всі дзиґи Infinity Nado відрізняються за типом, напрямом обертання та сумісністю з пристроями старту.

Типи дзиґ Infinity Nado

Усі дзиґи можна поділити на чотири класи:

  • Нападники – переважно сильніші в атаці.
  • Захисники – здатні відбити такі атаки.
  • Витривалі бійці – мають потужний момент обертання.
  • Балансуючі блейди – добре тримають рівновагу під час руху.

Як у відомій грі про камінь, ножиці, бумагу – найсильнішого нема. Кожен з трьох варіантів програє одному й одного перемагає. Така ж ситуація і з дзиґами Infinity Nado.

Розпізнати дзиґи можна за типам металевого кільця. Чим брутальніше воно виглядає, чим більше має бойових виступів-ікл, тим більше він здатен до атаки. Чим кільце гармонійно рівніше, тим більше дзиґа здатна зберігати момент обертання. Найрівніше металеве кільце – захисник. До речі, характер, а також напрямок обертання дзиґ вказані на упаковці.

Властивості до оборони чи атаки, витривалості чи швидкого наскоку залежать ще від кількох факторів. І це не лише енергія й сила надана при старті.

Напрямки обертання та сумісність пристроїв старту та дзиґ

Існують дзиґи, які обертаються за годинниковою стрілкою й проти неї при стандартному положенні пристрою старту. Такі дзиґи мають несумісні пристрої старту. Аби такі пристрої не переплутати, їх позначено кольором: біло-зелений пристрій старту для обертання за, а біло-голубий для обертання проти годинникової стрілки при стандартному положенні.

Дзиґи різного обертання розпізнати дещо складніше. На поверхні по обидва боки від верхньої кришки з логотипом дзиґи є дві зони кріплення. Між виступами є своєрідне коло, в яке встромляється жовтий виступ пристрою старту.

Коли таке коло ближче до лівого боку зони кріплення дзиґи, вона обертатиметься за замовчуванням проти годинникової стрілки, якщо коло ближче до правого боку, то - за годинниковою стрілкою.

Проте будь який пристрій старту має додаткову можливість запустити дзиґи в зворотному напрямку! З іншого боку в них є додатковий отвір такого зворотного запуску!

Використання запуску прямого чи зворотного типу обертання надає грі ще більшої динаміки та непередбачуваних результатів!

Спробуйте та  почніть змагання! Уважно дивимось якого кольору пристрій та яка дзиґа в руках. Типова дзиґа «Шульга» це, наприклад, Fairy Blade. Біло-голубий пристрій запуску – саме для неї! Біло-зелений для інших.

Особливості серії «Стандарт» та «Атлетік»

Важлива деталь дзиґ – накінечник, на якому вони обертаються. Це ще одна перевага над усіма конкурентами та нові можливості в битві найсильніших Infinity Nado.

Дзиги серії "Атлетік" додатково укомплектовані пусковою ручкою для зручності та безпечності запуску.

Серед трьох поточних серій дзиґ Infinity Nado, серії Стандарт та Атлетік мають у комплекті додаткову насадку, яку можна використати з будь-якою іншою дзиґою цих двох серій. Таких додаткових насадок існує чотири:

  • насадка ексцентрик з можливістю надати дзизі шаленої енергії стрибків;
  • насадка канатоходця; з її допомогою дзиґа обертатиметься на дроті чи мотузці. А коли таких дві, то це новий тип змагань у повітрі над ареною;
  • насадка-гак, для викрутасів на дроті й обертання до гори дригом, зависаючи у повітрі над ареною та битві у такому стані;
  • насадка для лазання металевими направляючими (вона з магнітом) та стрибків у арену.

Дзиґи з такими насадками звісно здатні й до звичайних боїв між собою на арені, а також до битв з іншими будь-якими дзиґами з базовими насадками. Це навіть додає інтриги, бо додаткові насадки трохи вищі за базові, що надає битвам нових барв.

Змінити насадку дуже просто - в комплекті є ключ. Натискання й обертання ключем кришки дзиґи відкидає насадку й дає змогу використати іншу. Детальна інструкція є в комплекті.

Особливості комплектів Split

В серії Split у коробці одразу дві дзиґи, які здатні об'єднатися в одну потужним блоком. В ході битви вони розділяються на дві й продовжують бій обертаючись як вже дві дзиґи. Всі пари дзиґ серії «Спліт» сумісні між собою, тож можна створити будь яку комбінацію.

Та є один особливий комплект. Головна особливість його в тому, що він поєднує атакуючу силу дзиґи Flame та потужний захист дзиґи Buddha/Warriors. Дзиґа Flame має за замовчуванням лівий напрямок обертання, тож потребує біло-голубого стартового пристрою.

В комплекті цього набору «Спліт» є лише біло-зелений стартовий пристрій для правого напрямку обертання за замовчуванням. З біло-зеленим пристроєм старту дзиґу Flame можна запускати не поєднаною в спліт систему, а тільки окремо. Додайте біло-голубий пристрій запуску з іншого комплекту та отримайте унікальну комбінацію! Всі інші набори Split мають у комплекті лише правосторонні дзиґи.

Процес гри

Найкраще грати вдвох, втрьох чи вчотирьох. Проте можна збільшувати можливості гри та влаштовувати гру з 6 та навіть 7 гравцями. Дзиґи розташовуються над ареною. Гравці заряджаються енергією, вигукуючи стартові : «три, два, один, НАДО» й миттєво висмикують пластикову направляючу пристрою старту.

Дзиґи починають битву. Хто зупинився, той програв. Таку дзиґу після її повної зупинки треба хутко прибрати з арени. Хто не потрапив на арену - програв. Кого з неї виштовхнули - програв. Переможець той, хто залишився в арені й останнім припинив обертання. Але це переможець одного раунду. А скільки їх буде - відомо лише завзятим гравцям. Змінювати дзиґи, фінтити манерами запуску можна будь-як.

Радимо скористатись такими порадами: намагайтесь дзиґи «захисники» запустити в центр арени, дзиґи «нападники» - десь ближче до периферії. А десь між ними витривалу. Але це не 100% секрет успіху. Якщо мати декілька пристроїв запуску, то навіть один гравець може в одну мить запустити дві, три і, навіть, чотири дзиґи! Головне спритно висмикнути корд з пристрою запуску!

Вдалої гри!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів