Головна - Іграшки та товари для дітей - Дитячі меблі - Подушки дитячі - Nuvita - Подушка для вагітних 10 в 1 DreamWizard (біла)

Nuvita Подушка для вагітних 10 в 1 DreamWizard (біла)

код товару: NV7100WHITE
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nuvita Подушка для вагітних 10 в 1 DreamWizard (біла):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип подушка
Вид для вагітних
Матеріал Oeko-Tex 100
Наповнення EPS (пінополістирол)
Розміри 180x25x18 см
Основні
Тип подушка
Вид для вагітних
Матеріал Oeko-Tex 100
Наповнення EPS (пінополістирол)
Колір білий
Особливості має європейський сертифікат медичних виробів 1 класу
Розміри 180x25x18 см
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Висота 200 мм
Довжина 600 мм
Вага 1.10 кг
Об'єм 0.0492 м3
Подушка для вагітних DreamWizard від Nuvita – що стане кращою подругою для майбутньої мами, а також – справжньою помічницею під час годування дитини. Подушка розроблена та виготовлена в Італії. Вона має європейський сертифікат медичних засобів 1-го класу. Пересувна додаткова подушка дозволяє налаштувати комфортне положення в залежності від зросту вагітної та стадії її вагітності. Подушка відмінно підходить для комфортного відпочинку та покращення стану у ногах. Nuvita DreamWizard забезпечує і підтримку дитини під час годування. Матеріал наволочки – найкращий для контакту з дитячою шкірою. Матеріал наповнювача водонепроникний, гігієнічний, нетоксичний і легкий. Подушка білого кольору з абстрактними елементами ніжних відтінків, що приємні для очей.
немає в наявності
Nuvita. З турботою про мам і малюків

Бренд Nuvita, натхненний любов’ю та турботою батьків до дітей, успішно конкурує на ринках Італії й інших країн Європи. Товари високої якості завоювали прихильників і в Україні. На особливу увагу заслуговує підхід виробника до створення кожного товару бренда. Речі, що вже давно винайдено, не просто удосконалюють, а втілюють UX-підхід (User Experience), всебічно вивчаючи досвід споживачів і розробляючи продукцію, яка відповідає їхнім потребам. Асортимент Nuvita можна розділити на товари, які застосовують у період вагітності, перші місяці життя новонародженої дитини і під час введення прикорму та зростання малюка.

Вагітність і перші місяці після народження дитини

Цей етап становлення жінки як матері є вкрай важливим. Подушку DreamWizard створено, щоб забезпечити комфорт і відпочинок вагітній. Це єдина подушка з регульованою підтримкою спини, залежно від зросту вагітної та строку вагітності. Подушку можна використовувати під час годування дитини і в подальшому житті.

Подушка для вагітних та немовлят 10 в 1 Nuvita DreamWizard

Має європейський сертифікат медичних виробів класу 1. Наволочки з тканин Oeko-Tex 100 визнані найкращими для контакту з чутливою шкірою дитини. Наповнювач EPS (пінополістирол), створений із вуглецю, водню та 98 % повітря, є водонепроникним, гігієнічним, нетоксичним легким матеріалом.

Особливості подушки Nuvita DreamWizard 10 в 1

  1. У разі розташування основної подушки спереду додаткова пересувна подушка забезпечує підтримку спини та запобігає перевертанню вагітної під час відпочинку на боці.
  2. Підтримка животика вагітної у разі розташування основної подушки позаду, а додаткової пересувної подушки – спереду.
  3. Без додаткової подушки – це звичайна подушка для вагітних і грудного вигодовування.
  4. Комфортна підтримка дитини під час вигодовування.
  5. Безпечне місце для відпочинку немовляти.
  6. Надійна підтримка малюка під час його перших спроб сісти.
  7. Легко трансформується у безпечне дитяче гніздо-ліжко за допомогою додаткового чохла (продається окремо).
  8. Підтримка шиї та спини.
  9. Підтримка ніг у колінних суглобах.
  10. Підтримка ніг у гомілковостопних суглобах.

Молоковідсмоктувачі

Ці незамінні пристрої допомагають мамам вирішити багато надважливих проблем під час грудного вигодовування: нестача чи надлишок грудного молока, лактостаз чи розставання з дитиною на певний час (вихід на роботу, прийом ліків чи сон вночі). Вони значно заощадять час і збережуть сили.

Механічні (ручні) молоковідсмоктувачі

Механічні (ручні) молоковідсмоктувачі мають ергономічну конструкцію, завдяки якій прилади імітують смоктання малюком і сприяють виходу молока природним шляхом. Силіконова чаша має спеціальні пелюстки для анатомічного масажу, аби витік молока був комфортним і повним.

NV1211

Прилад не містить бісфенолу А, має ергономічну ручку та легко миється

NV1215

Особливістю приладу є ручка, що обертається на 270° для зручності, та регулювання сили зціджування

Електричний молоковідсмоктувач

Причиною появи ущільнень у молочній залозі в період лактації є закупорка молочних протоків, яка відбувається у разі неповного та нерегулярного спорожнення грудей. Зціджування молока за допомогою електричного молоковідсмоктувача допоможе мамі вирішити проблему з грудьми та забезпечить безпроблемне грудне вигодовування.

Електричний молоковідсмоктувач (один потік) NV1286

Цей легкий у догляді і максимально простий у експлуатації прилад підходить для повсякденного використання мамами, що годують малюків груддю.

Особливості приладу

  • Має 9 рівнів інтенсивності:
    • від 1 до 4 – легкий масаж і автоматична поступова стимуляція виділення молока;
    • від 5 до 9 – режими ручного налаштування зі збільшенням інтенсивності стимуляції.
  • Двофазне зціджування імітує природне грудне вигодовування дитини.

Контейнери для зберігання молока

Зручні контейнери для зберігання грудного молока. Вони мають кришку, що загвинчується, не містять бісфенолу А, прості у використанні та не займають багато місця. Посуд можна стерилізувати. Колір можна обрати на свій смак серед блакитного, зеленого, червоного.

Набір герметичних контейнерів ємністю 200 мл кожен з мірною шкалою. Мають спеціальні поля для нотатків. Можна зберігати у холодильнику та морозильній камері, а мити — у посудомийній машині.

NV1466

Це спеціальний контейнер з чотири відсіками та диспенсером, що призначений для зберігання сухої суміші, достатньої для приготування з неї молока об'ємом до 260 мл.

Підігрівачі для пляшечок

Пристрій виготовлено із неопрену, нагрівальний елемент — із карбонового волокна, завдяки чому температура зберігається навіть після вимкнення з мережі. Забезпечує рівномірний підігрів рідини у ємностях до 300 мл.

Підходить для використання в автомобілі з напругою 12 В. Завдяки карабіну можна повісити на рюкзак.

Підігрівач пляшечок для 220V/9V NV1160

Прилад можна використовувати вдома і в автомобілі. Підходить для усіх типів пляшечок діаметром до 8,4 см. Додатково має міні-контейнер із кришкою. Вдома підігрівати вміст пляшечки слід тільки на водяній бані, в автомобілі — використовуючи функцію «сухого нагріву». Внутрішню частину виготовлено із нержавіючої сталі. У наборі два мережеві кабелі: для дому 80 Вт, для автомобіля 30 Вт.

Прилади для стерилізації

Імунітет новонародженої дитини ще слабкий для боротьби з різноманітними вірусами та бактеріями. Аби знизити ризик виникнення захворювань, крім іншого, використовують стерилізатори. Дезинфекція — це важливе правило для усіх батьків у догляді за малюком першого року життя.

Портативний УФ-стерилізатор

NV1556

Стерилізатор для сосок і пляшечок із ультра­фіолетовою лампою, яка знезаражує озоном усього за 3 хвилини. Стерилізувати соски можна всередині стерилізатора, а пляшечки, — вдягнувши на них пристрій без нижньої частини. Стерилізатор сумісний із пляшечками інших брендів. Займає небагато місця, працює від 2-х батарейок ААА.

Стерилізатор електричний

NV1082

До комплекту, призначеного для домашнього використання, входять дві змінні полички для стерилізації різних видів ємностей: на 5 пляшечок стандартного розміру та 4 пляшечки із широкою горловиною; верхня поличка призначена для стерилізації дрібних предметів. Час стерилізації: від 4 до 8 хвилин, залежно від кількості води та предметів, які підлягають стерилізації.

Стерилізатор для мікрохвильової печі

NV1085

Компактний стерилізатор має спеціальні ручки та фіксатори верхньої кришки для безпечного використання. Вміст залишається стерильним протягом 24 годин, за умови, що кришку закрито. Вміщує до 3-х пляшечок та аксесуарів до них. Матеріал стерилізатора не містить бісфенолу А і фталатів.

Пляшечки для вигодовування

Грудне вигодовування є найкращим для дитини. Однак іноді мами змушені годувати малюка з пляшечки.

Nuvita досягла успіхів у розробці особливого дизайну пляшечок серії Mimic, які оснащені:

  • спеціальними сосками анатомічної форми, що виготовлено із матеріалу, максимально наближеного до шкіри матері;
  • антиколіковою системою: спеціальним клапаном, який дає змогу надлишкам повітря виходити із пляшечки для уникнення його змішування із молоком;
  • сосками з чотирма типами отворів: повільний потік (0 міс. +), середній потік (3 міс. +), швидкий потік (4 міс. +) та для дитячого харчування (6 міс. +).

Пляшечка для годування антиколікова

Процес годування з цих пляшечок ідентичний до природного завдяки особливій формі, що повторює форму грудей, та еластичному приєм­ному матеріалу соски, що створює відчуття контакту з маминою шкірою.

NV6050Pink NV6050Blue NV6050White

Призначено для годування малюків від 4-х місяців. Об’єм — 330 мл

NV6030Pink NV6030Blue NV6030White

Призначено для годування малюків від 3-х місяців. Об’єм — 250 мл

NV6010Pink NV6010Blue NV6010White

Для малюків з перших місяців життя. Об’єм — 150 мл

Соски «Пустушки» та тримачі

Nuvita застосовує інноваційний підхід до всього, що виробляє, навіть до створення такої простої речі, як соска. Інженери бренда врахували особливості та найчастіші проблеми, з якими стикаються під час використання сосок, і розробили унікальний дизайн цього виробу. Усі соски адаптовано відповідно до віку дитини та її природних потреб, вони мають інноваційну форму та виготовлені з безпечних матеріалів.

Ортодонтичні та симетричні соски («Пустушки»)

Ортодонтична Orthosoft 0м+ рожева NV7050Pink

Ортодонтична Orthosoft 0м+ блакитна NV7050Blue

Ортодонтична Orthosoft 0м+ біла NV7050White

До цих наборів входять дві соски з цікавими малюнками, які мають:

  • інноваційну форму, завдяки якій є легкими, а до зони навколо ротика потрапляє повітря, попереджаючи можливе подразнення шкіри через надмірне слиновиділення під час смоктання;
  • спеціальний ковпачок, який дає можливість зберігати соску у чистоті та швидко її простерилізувати, простим додаванням води перед розміщенням у мікрохвильовці.

Силіконові соски («Пустушки»)

Ці соски:

  • не мають запаху та не деформуються з часом;
  • підходять дітям від народження;
  • мають додаткові отвори для кращої вентиляції зони біля ротика малюка, що допомагає уникати подразнення шкіри слиною та сприяє більш комфортному диханню;
  • мають ортодонтичну форму, що сприяє правильному формуванню піднебіння;
  • завдяки дизайну адаптуються під форму щічок;
  • виготовлено з м'якого silk effect матеріалу.

Соска «Пустушка»-термометр

Соска-термометр — пристрій для вимірювання температури дитини (0+) природним способом без зайвих турбот для мами і дискомфорту для малюка. Термометр водонепроникний, його можна чистити водою або розчином для стерилізації. Живлення — від батарейки, яка входить до комплекту і розрахована на 1 000 ітерацій замірювання. Стане у пригоді під час щоденного догляду за малюком.

Пустушка-термометр 0м+ NV2010

Особливості приладу:

  • має два види звукових сигналів, що сповіщують про температуру нижче за 37,8 °C (100 °F) і про лихоманку з температурою понад 37,8 °C (100 °F)
  • автоматично відключається після 9 хвилин перебування у режимі очікування.

Соски («Пустушки»), що світяться в темряві

Ці симетричні, ортодонтичні соски легко знайти вночі, коли світло вимкнено, завдяки тому, що їхня центральна частина світиться в темряві. Бувають симетричної та ортодонтичної форми та мають ті ж характеристики.

Тримачі для сосок («пустушок»)

Батьки знають, що тримати соску у чистоті — важливо. З тримачем можна не хвилюватися, що соска впаде чи загубиться, вона завжди буде під рукою у потрібний час. Складається з кільця та безпечного фіксатора, кріпиться за принципом прищіпки, не залишає слідів на одязі. Можна використовувати від самого народження, підходить для ґудзиків-сосок.

Набори для догляду за дитиною

Після народження малюка необхідно забезпечити йому щоденний догляд. Компактні набори Nuvita для догляду містять усі необхідні аксесуари та інструменти, що допомагають батькам піклуватися про немовлят.

Набір для догляду за волоссям новонародженого

До набору входять гребінець та м’яка щіточка. Матеріал щетинок — натуральна вовна, зубчики гребінця — заокруглені. Виготовлено з міцної пластмаси, мають ергономічні ручки.

Набір для догляду за дитиною

Комплексний набір інструментів для щоденного догляду за малюком у м’якому кейсі, що містить шість інструментів: щітку для волосся, гребінець, інструмент із 5-ма полірувальними пилочками для нігтів, ножиці із заокругленими кінчиками, щипчики для нігтів, назальний аспіратор. Зручний для подорожей.

Набір для догляду за нігтями

Містить безпечні інструменти, в тому числі ножиці із заокругленими кінчиками, ергономічні щипчики для нігтів, та 5 пилочок. Зручні інструменти ергономічної форми. Їх виготовлено із нержа­віючої сталі — міцного та гіпоалергенного матеріалу.

Ваги NV1300

Коли малюк з’являється на світ, лікарі оцінюють стан його здоров’я. Один із найважливіших показників — вага немовляти. Знаючи її, можна зрозуміти, як малюк розвивається й адаптується до нового життя.

Ваги дитячі NV1300

Дитячі ваги з цифровим дисплеєм із підсвічуванням ідеаль­но підходять для контролю ваги немовлят, адже:

  • чи не єдині, які мають точність вимірювання до 5 грамів;
  • можна заміряти вагу малюка до та після вигодовування завдяки функції порівняння;
  • мають спеціальний режим для швидкого та точного вимірювання ваги, навіть якщо малюк рухається під час зважування, прилад зафіксує близько 10 замірів протягом 15 секунд та виведе на дисплей їхнє середнє значення;
  • має додаткову шкалу для вимірювання зросту немовляти.
  • Ваги розраховано на дітей до 18 кг. Розміри приладу: 540 × 345 × 57 мм.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів