Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа Auldey Infinity Nado Стандарт Super Whisker Небесний Вихор закрите пакування

Дзиґа Auldey Infinity Nado Стандарт Super Whisker Небесний Вихор закрите пакування

код товару: YW624311
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Дзиґа Auldey Infinity Nado Стандарт Super Whisker Небесний Вихор закрите пакування:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Упаковка закрита
В комплекті пристрій запуску
насадка-гак для обертання у підвішеному стані
Особливості Може бути переобладнана додатковими аксесуарами
Має атакуюче металеве кільце
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 50 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0014 м3
Дзиґа серії Cтандарт турнірних бійців Infinity Nado - Небесний Вихор, головний герой мультфільму Інфініті Надо. Інноваційний дизайн і комплектація з пристроєм запуску і змінною насадкою-гаком для битви на канатній системі в перевернутому підвішеному стані. Може бути переобладнаний додатковими аксесуарами, щоб перетворитися в інший тип. Має атакуюче металеве кільце.
немає в наявності
Дзиги переможців

Незважаючи на шалену популярність дзиґ типу «Блейд», є брак знань щодо їхніх можливостей та характеристик. Давайте докладно розглянемо, що до чого.

Обертання і сумісність пристроїв старту та дзиґ

Існують дзиґи, які обертаються за годинниковою стрілкою й проти неї за стандартного положення пристрою старту.

Такі дзиґи мають несумісні пристрої старту. Аби такі пристрої не переплутати, їх позначено кольором: біло-зелений пристрій старту для обертання за, а біло-блакитний проти годинникової стрілки за стандартного положення.

Тож, коли змагаєтеся, не переплутайте пристрої чи дзиґи різного характеру обертання.

Дзиґи різного характеру обертання розпізнати складніше, але теж можна. На поверхні по обидва боки від верхньої кришки з логотипом дзиґи є дві зони кріплення. Між виступами є своєрідне коло, у яке встромляється жовтий виступ пристрою старту. Коли таке коло ближче до лівого боку зони кріплення дзиґи, вона обертатиметься за замовчуванням проти годинникової стрілки, якщо коло ближче до правого боку — за нею.

Проте будь-який пристрій старту має додаткову можливість запустити дзиґи в зворотному напрямі. Для цього варто лише завести ланцюг старту з іншого боку, там є зворотній отвір запуску.

Використання запуску прямого чи зворотного типу обертання надає грі ще більшої динаміки та непередбачуваних результатів. Щоб зрозуміти, який пристрій підходить до дзиґи — треба уважно подивитися, якого кольору пристрій та яка дзиґа в руках. Типова дзиґа «шульга» — це, наприклад, Fiery Blade Вогняний Клинок. Біло-блакитний пристрій запуску — для дзиґи Razer Orochi Разюча Горгона з набору Спліт YW624604.

Дзиґи: властивості за характером

Існує три основні типи дзиґ:

  • нападники — переважно сильніші в атаці;
  • захисники — здатні відбити атаки нападників;
  • витривалі бійці — мають потужний момент обертання.

Як у відомій грі про «камінь, ножиці, папір» — немає найсильнішої дзиґи. Кожна з трьох програє одній та іншу переможе.

Розпізнати їх можна за типом металевого кільця. Чим брутальніший у нього вигляд, чим більше має бойових виступів — ікл, тим більше дзиґа придатна до атаки. Чим кільце гармонійно рівніше, тим більша здатність зберігати момент обертання. Посередині між ними за малюнком металевого кільця захисник.

Є ще легкий спосіб дізнатися про характер дзиґ. Це показано на упаковці. Дивіться на одному з торців (до речі, там і про напрямок обертання є).

Наконечник дзиґ — те, на чому вони обертаються, — ще одна перевага над усіма конкурентами та нові можливості в битві найсильніших Infinity Nado.

У жодного з конкурентів немає таких здібностей. Знову перемога. Бо це NADO! Infinity Nado. Дзиґи з такими насадками здатні до боїв з будь-якими супротивниками:

Серії Infinity Nado Стандарт та Атлетік мають у комплекті додаткову насадку, яку можна використати з будь-якою іншою дзиґою будь-якої серії, таким чином, різноманітних поєднань властивостей можуть бути сотні.

Додаткових насадок існує чотири:

  1. насадка-ексцентрик з можливістю надати дзизі шаленої енергії стрибків;
  2. насадка-канатоходець, за її допомогою дзиґа обертатиметься на дроті чи мотузці. А коли таких дві, то це новий тип змагань у повітрі над ареною;
  3. насадка-гак для викрутасів на дроті, обертання догори дриґом, зависаючи у повітрі над ареною, та битви у такому положенні;
  4. насадка для ковзання металевими направляючими (вона з магнітом) та стрибків в арену.

Дзиґи з такими насадками, звісно, здатні й до звичайних боїв між собою на арені і до битв з іншими будь-якими дзиґами з базовими насадками. Це навіть вносить інтригу, бо додаткові насадки трохи вищі за базові, і це додає битвам нових барв.

Як змагатися

Краще грати втрьох чи вчотирьох. Втім можуть грати шість або сім гравців. Але найкраще: два-чотири гравці.

Виробники Infinity Nado створили спеціальний набір YW624801, до якого входить арена та дві особливі дзиґи Holy Whisker Небесний Вихор та Fiery Blade Вогняний Клинок. Вони особливі, унікальні, привабливі!

Купуючи цей набір, можна відразу розпочинати змагання, а в арсеналі будуть головні персонажі мультсеріалу «Інфініті Надо».

Коли обрано характер дзиґи, її напрямок обертання, усі пристрої, заряджені для старту дзиґами, розташовуються над ареною. Найкраще мати арену Infinity Nado, проте можна використовувати арени іншого виробника.

Гравці заряджаються енергією, вигукуючи стартові: «Один, два, три, НАДО», — і миттєво висмикують пластикову направляючу пристрою старту.

Дзиґи починають битву. Хто зупинився — програв. Таку дзиґу після її повної зупинки треба швидко прибрати руками з арени. Хто не потрапив на арену — програв. Кого з неї виштовхнули — програв.

Переможець той, хто залишився в арені й останнім припинив обертання. Але це переможець одного раунду. А скільки їх буде — відомо лише завзятим гравцям. Змінювати дзиґи, фінтити манерами запуску — можна у будь-який спосіб.

Є, проте, порада — намагайтеся дзиґи захисника запустити в центр арени, дзиґи нападника — десь ближче до периферії, а десь між ними — витривалих бійців. Але це не 100-відсотковий секрет успіху, а тільки одна зі складових.

Існує ще один лайфхак. На один ланцюг старту можна приєднати одночасно кілька пристроїв старту та одним рухом запустити кілька дзиґ. Тож, якщо набридло стандартне змагання або прагнете дізнатися, яка дзиґа буде переможцем, цей трюк варто спробувати!

Існує особливий комплект Stunt A+B (код товару YW624900). Це комплект, який дає змогу всім дзиґам-трюкачам проявити себе у трюках на арені. До нього входять: велика арена, канатна система, металевий трамплін з додатковою малою ареною для розгону, найпопулярніший Небесний Вихор Special Edition в привабливому небесно-прозорому дизайні, з амортизованою унікальною насадкою та весь комплект змінних додаткових насадок.

Особливості серії Спліт

У серії Спліт в коробці одразу дві дзиґи, які здатні об’єднатися в одну потужним блоком.

Дуже важлива новина: всі нові поставки Спліт надходять одразу з двома пристроями старту! Таким чином, у гравця у розпорядженні дві самостійні дзиґи, здатні на перетворення в одну надпотужну! Під час битви «сплітована» дзиґа здатна розділитися на дві та продовжити бій, обертаючись вже як дві дзиґи. Усі пари дзиґ серії Спліт сумісні між собою та іншими дзиґами Infinity, тож, можна створити будь-яку комбінацію, якщо є кілька дзиґ. Таких комбінацій можуть бути десятки.

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Air Fist Повітряний Кулак і Cold Shadow Прудка Панда

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Shadow Shark Примарна Акула і Delver Mecha Сталевий Ведмідь

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Hybodus Юрський Лицар і Jedi Knight Лицар-джедай

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Kaleido Fox Барвиста Лисиця і Basaltic Sword Базальтовий Меч

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Battle Buddha Бойовий Будда і Blast Flame Бойовий Ведмідь

Дзиґа Auldey Infinity Nado серія Спліт Night Owl Нічна Сова і Razer Orochi Разюча Горгона

Особливі комплекти

Вони поєднують ліво- та правобічні особливості старту та здатні створити несподівані викрутаси на арені. До їх комплектів входять відповідно біло-блакитний та біло-зелений пристрої старту.

Що б таке зробити, коли залишаєшся наодинці, без друзів? Чи книжку почитати, чи Nado запустити? Якщо не книжку, то один гравець в одну мить взмозі запустити дві, три і навіть чотири дзиґи! Головне спритно висмикнути ланцюг старту з пристрою запуску.

Хіт цього місяця – серія Крек!

Дзиґи Крек на перший погляд схожі на Спліт, але це тільки на перший погляд!

Комплектація набору

«Крековані» дзиґи поставляються у сріблястих упаковках, які нагадують коштовний скарб. Бо так і є! Набір складається з двох дзиґ, стартового пристрою чорно-зеленого кольору або чорно-синього у випадку YW624702, стартового ланцюга, зручного стильного руків'я для використання пристрою старту, ключа для збирання дзиґ, інструкції користувача.

Дзиґа Auldey Infinity Nado Крек Blade-s Клинок

Дзиґа Auldey Infinity Nado Крек Glare Aspis-s Сліпучий Щит

Дзиґа Auldey Infinity Nado Крек Glittering Butterfly-s Іскристий Метелик

Дзиґа Auldey Infinity Nado Крек Super Whisker-s Небесний Вихор

Дзиґа Auldey Infinity Nado Крек Shadow Streak Пекельний Привид

Особливості серії Крек

«Крековану» дзиґу можна зібрати, знявши заглушку з однієї із дзиг, що входить до набору. Унікальність полягає в тому, що нижня, базова дзига має всередині пружину, яку затискаємо, приєднуючи верхню дзигу. Також на базовій (нижній) дзизі є перемикач, рухаючи який можливо відпустити пружину і відкріпити верхню дзиґу.

Виробник радить використовувати гаки ланцюга старту, для приведення цього перемикача в дію. Якщо зробити це в момент обертання — верхня дзиґа просто вистрибне в повітря та наскочить на поверхню арени, збиваючи всі інші дзиґи.

Але це ще не всі особливості! У кожному наборі є дзиґа, кільце якої складається з двох металевих частин, завдяки чому одне кільце вільно обертається навколо дзиґи. Така властивість надає дзизі непереборної витривалості на арені!

Непереможний унікальний REAL BOSS набір – Shadow Streak Пекельний Привид (код товару: YW624705).

Його особливість в тому, що він здатен розділятися не на дві, а на три окремі дзиги, які затиснуть будь-яку дзиґу у глухий кут і переможуть її.

За допомогою гаків ланцюга старту приведіть перемикач на базовій дзизі в дію. Якщо зробити це в момент обертання – верхня дзиґа просто вистрибне в повітря та наскочить на поверхню арени, збиваючи всіх супротивників.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів