Головна - Іграшки та товари для дітей - Дитячі меблі - Подушки дитячі - Nuvita - Набір аксесуарів для подушки DreamWizard (наволочка, міні-подушка) Білий

Nuvita Набір аксесуарів для подушки DreamWizard (наволочка, міні-подушка) Білий

код товару: NV7101WHITE
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nuvita Набір аксесуарів для подушки DreamWizard (наволочка, міні-подушка) Білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір аксесуарів для подушки
Вид для малюків
Основні
Тип набір аксесуарів для подушки
Вид для малюків
Колір білий
візерунок/малюнок
Особливості підходить для малюків від народження
відповідає стандарту Oeko-tex 100 і не містить шкідливих хімічних речовин
Комплектація міні-подушка
наволочка
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 320 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0061 м3
Наволочка і міні-подушка білого кольору з абстрактними візерунками від Nuvita, що чудово підходить до подушки для вагітних DreamWizard 10 в 1 – це найкращий тандем для майбутньої мами. Матеріал наволочки відповідає стандарту Oeko-tex 100 і не містить шкідливих хімічних речовин, тому ідеально підходить для новонароджених немовлят. Набір аксесуарів розроблений та виготовлений в Італії, а у поєднанні з подушкою відмінно підходить для покращення стану у ногах і комфортного відпочинку.
1399 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Nuvita Набір аксесуарів для подушки DreamWizard (наволочка, міні-подушка) Білий:
Інтернет магазини
Comtrading
Набор аксессуаров для подушки Nuvita DreamWizard (наволочка, мини-подушка) Белый NV7101White
Iphouse.com.ua
Набор аксессуаров для подушки Nuvita DreamWizard (наволочка, мини-подушка) Белый NV7101White
Mekka
Набор аксессуаров для подушки Nuvita DreamWizard (наволочка, мини-подушка) Белый (NV7101WHITE)
Moyo
Аксессуар для подушки Nuvita DreamWizard (наволочка/чехол) Белый NV7101White (NV7101WHITE)
Mta.ua
Наволочка Nuvita DreamWizard NV7101 White
Національні мережі
24 Moyo.ua
Аксессуар для подушки Nuvita DreamWizard (наволочка/чехол) Белый NV7101White (NV7101WHITE)
Подарунки, що здивують дівчат на 8 березня!

Зовсім скоро на календарі буде одне із найчарівніших і найніжніших свят – 8 березня. І хоча зовсім нещодавно був день закоханих і ми підготували список з подарунків до цього свята – «Все для неї: топ-14 подарунків коханій до Дня святого Валентина». Та цей список можна активно використовувати і на цей чарівний день.

Але ми вирішили збільшити асортимент ідей подарунків і підготувати новий із доволі нестандартних варіантів сюрпризів.

Отож, тримайте цей список ближче, щоб не загубити.

2E

Як ви вже зрозуміли, асортимент 2E завжди має велику кількість цікавинок, яку можна із впевненістю дарувати на будь-який випадок! Рекомендуємо обов'язково ознайомитись із асортиментом 2Е, адже тут багато чудових подарунків.

Особливо до свята, варто звернути увагу на: чохли на навушники чи смартфон, сумки чи рюкзаки для ноутбука, бездротові чи дротові навушники, оригінальні миші та акустичні системи.

2E Gaming

2E Gaming вже давненько почав окремо відділятись від свого старшого брата 2Е і в своєму асортименті йому є чим здивувати аудиторію, що полюбляє грати в комп’ютерні  ігри.

Для завзятих геймерш є стильні новинки від 2E Gaming. І не важливо, що це буде: яскрава комп’ютерна миша, вологостійкий ігровий килим, стильні захисні окуляри чи клавіатура із кольоровим підсвічуванням. Адже вся продукція відповідає високим стандартам якості та надійності.

Ardesto

Бренд техніки для дому Ardesto крім великої побутової техніки підготував багато «дрібничок»: оригінальні термочашки, ваги для кухні та підлогові, зволожувач повітря, френч-прес та багато товарів для краси. Важливо розуміти, що вся продукція цього бренду відповідає всім вимогам сучасності і точно не підведе вас у важливий момент.

Щоб ви не обрали, ваша дівчина буде у захваті!

Sigikid

Колекція незвичайних іграшок від німецького виробника Sigikid, що завжди відрізняється  найяскравішими подарунком з-поміж інших і, мабуть, взагалі –  є найоригінальнішим дарунком. Адже м’які іграшки цього бренду не мають вікових обмежень, а із-за свого оригінального вигляду їх люблять і дорослі, і малі.

Отож, хутчіш обирайте свою колекцію і починайте з нею знайомитись. Адже кожен герой має свою історію і є провідником у магічний світ м’яких та милих іграшок, який так і заохочує зібрати всю колекцію.

Sequin Art

Яскраві набори для творчості Sequin Art  - це заняття для справжніх натхненних особистостей, які люблять робити все своїми руками. Серед наборів для творчості Sequin Art представлено багато цікавих комплектів для самої різної вікової аудиторії.

Серед асортименту є великий вибір розмальовок по номерам із милими тваринками, чудові набори із блискучими паєтками або мозаїка.

Belkin

Бренд Belkin добре відомий пересічному користувачу завдяки надійним дрібничкам, які нам так потрібні кожного дня. Серед асортименту Belkin ви знайдете: павербанки, бездротові зарядки, зарядні станції, перехідники та кабелі.

І будьте певні, що ці дрібнички будуть завжди в нагоді, особливо якщо їх правильно прикрасити та подарувати.

Remington

Бренд Remington бренд номер один на ринку приладів для догляду за волоссям в Великобританії і абсолютний лідер ринку в Австралії, тому він точно має чим здивувати українського користувача.

Асортимент бренду пройшов роки використання, досліджень та здобув довіру користувачів. А команда професіоналів Remington завжди знає, що хочуть жінки. Тому тут ви знайдете: конусні плойки, випрямлячі, фотоепілятори чи фени.

JBL

JBL завжди славились якісним звуком. І щоб ви не обрали, колонки JBL, що мають мега потужний звук навіть на максимумі чи стильні і яскраві гаджети – це все вірні друзі за будь-яких погодних умов.

Отож, для поціновувачів якісної музики, вам точно потрібно заглянути у цей асортимент якісного звуку і щось підібрати за смаком. 

Nuvita

Nuvita – це бренд натхненний любов’ю та турботою батьків до дітей. Тому він успішно конкурує на ринках Італії й інших країн Європи. Під цей важливий день, бренд підготував асортимент продуктів із найніжнішою турботою про мам і малюків.

Отож, тут є все для найменших та їх мам: пустушки, пляшечки, тримачі, набори посуду та догляду за собою, дитячий зволожувач, ваги та подушки для вагітних!

Підбиваючи підсумок, важливо розуміти, що який би ви подарунок не дарували, головне, щоб він був від щирого серця та з любов’ю! Приємних вам свят і квітучої весни!

P.S. Нагадую, що також можна активно використовувати цей список з подарунків – «Все для неї: топ-14 подарунків коханій до Дня святого Валентина». 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів