2E Мережевий ЗП 4USB Output A/B/C/D:DC5V/4.2A, cable 1.2m, white

код товару: 2E-WC4USBM1.27-W
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E Мережевий ЗП 4USB Output A/B/C/D:DC5V/4.2A, cable 1.2m, white:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип зарядного пристрою універсальне
Сумісність універсальне
Cумісність моделей універсальне
Вхідне підключення від мережі 220 В
Вихідне підключення USB-порт
Вихідний струм 4.2 A /суммарно
Довжина кабеля 1.2 м
Основні
Тип зарядного пристрою універсальне
Сумісність універсальне
Cумісність моделей універсальне
Вхідне підключення від мережі 220 В
Вихідне підключення USB-порт
Вихідний струм 4.2 A /суммарно
Кількість USB-портів 4
Додатково
Особливості при перевищенні напруги буде спрацьовувати запобіжник /(перевищення 4.2А)
Довжина кабеля 1.2 м
Колір білий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 180 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.29 кг
Об'єм 0.0009 м3
Мережевий зарядний пристрій з чотирма рознімами USB і загальною силою струму 4.2A. Підходить для одночасного живлення декількох мобільних пристроїв.
немає в наявності
Зарядний пристрій виконано з міцного глянсового полікарбонату білого кольору з блакитними вставками. Для живлення використовується гніздо 220В, а додакову зручність забезпечує вбудований мережевий кабель, довжиною 1.27 м. Чотири розніма забезпечують загальну силу струму 4.2А.
Завжди напоготовi. Нова серія ефективних мережевих зарядних пристроїв 2Е

Виробники телефонів випускають наворочені моделі з безліччю нових функцій. Активне вдосконалення програмного й апаратного функціоналу призводить до того, що час автономної роботи пристрою скорочується. Особливо це помітно, коли температура повітря нижче нуля. Саме тому важливо мати при собі надійний зарядний пристрій. Дуже добре, якщо оригінальна зарядка збереглася, але що робити, якщо вона загубилася або зламана? Задля збереження працездатності телефону і власного комфорту краще мати запасний зарядний пристрій.

2E Wall Charger 1 USB × 1 A

Простий, компактний, надійний, що більше аніж достатньо для невибагливих користувачів. Зарядний пристрій має один рознім USB та силу струму в 1 A. Підходить для живлення одного мобільного пристрою. Все просто, швидко й ефективно — нічого зайвого.

2E Wall Charger 1 USB × 2,1 A

Ще один представник зарядного пристрою компактного формфактору з одним рознімом USB, але вже з більшою силою струму в 2,1 A, що робить його вдвічі швидшим при зарядці. Буде корисним людям, які цінують час або завжди поспішають.

2E Wall Charger 4 USB, 4.2 A

Пристрій вирізняється не тільки більшими розмірами, а й кількістю портів USB. Головною родзинкою є сила струму в 4,2 A. Він є беззаперечним лідером поміж інших моделей зарядок 2Е, адже виграє не тільки у швидкості, а й у кількості гаджетів, що можуть заряджатися одночасно. Економити краще час, а не кошти на зарядні пристрої.

2E Wall Charger 2 USB × 2,1 A

Мережева зарядка одразу з двома рознімами USB і силою струму в 2,1 A на кожен порт. Цей девайс допоможе зберегти час, заряджаючи вдвічі більше пристроїв. Заряджайте не тільки телефон, а ще й навушники, планшет тощо.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів