Philips Фотоепілятор Lumea Advanced SC1994/00

код товару: SC1994/00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips Фотоепілятор Lumea Advanced SC1994/00:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип фотоепілятор
УФ фільтр так
Сенсор типу шкіри так
Додатково не підходить для темної шкіри /не призначено для білого/сивого, дуже світлого (світлий блонд) або рудого волосся
система видалення волосся IPL
Джерело живлення мережа /100–240 В
Колір білий з рожевим
Основні
Тип фотоепілятор
Тип епіляції суха
Площа зони дії 4 см2
Області застосування
Ділянки тіла руки
ноги
живіт
область бікіні
область пахв
Час впливу
Гомілка 15 хв
Пахва 2.5 хв
Лінія бікіні 4 хв
Особливості
УФ фільтр так
Сенсор типу шкіри так
Додатково не підходить для темної шкіри /не призначено для білого/сивого, дуже світлого (світлий блонд) або рудого волосся
система видалення волосся IPL
Фізичні
Джерело живлення мережа /100–240 В
Колір білий з рожевим
Комплектація чохол для зберігання
очищувальна тканина
Інструкція
адаптер /24 В/1500 мА
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 120 мм
Довжина 230 мм
Вага 1.34 кг
Об'єм 0.0069 м3
Philips Lumea Advanced творить дива для запобігання повторній появі волосся на тілі. Регулярне застосування лагідних імпульсів світла забезпечує гладкість шкіри щодня.
11999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Philips Фотоепілятор Lumea Advanced SC1994/00:
Інтернет магазини
Click.com.ua
Фотоэпилятор Philips SC1994/00
Comtrading
Фотоэпилятор Lumea Advanced Philips SC1994/00
Iphouse.com.ua
Фотоэпилятор Lumea Advanced Philips SC1994/00
Itbox
Фотоэпилятор Philips SC1994/00
Mekka
Фотоэпилятор Philips Lumea IPL 7000 Series, от сети, кол-во вспыш-250000, 5 Дж/см?, 4 см2, футляр, белый (SC1994/00)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Фотоэпилятор Philips SC1994/00
Epicentr
Фотоэпилятор Philips 7000 Series SC1994/00

Позбудьтеся волосся щонайменше на 3 місяці*

Принаймні на 85% менше волосся за 3 процедури**

  • Для тіла
  • Із датчиком кольору шкіри
  • 15 хвилин для обробки гомілок
Професійна технологія IPL вдома, розроблена за участі дерматологів

Професійна технологія IPL вдома, розроблена за участі дерматологів

IPL означає "Intense Pulsed Light" (інтенсивне імпульсне світло). Lumea від Philips обробляє корені волосся лагідними імпульсами, що спричиняє перехід фолікул у фазу спокою. Як наслідок, кількість волосся, що росте на тілі, поступово зменшується. Повторення процедури забезпечує прекрасну гладеньку шкіру без волосся. Застосування пристрою для запобігання повторного росту волосся безпечне та лагідне, навіть на чутливих ділянках шкіри. Lumea від Philips клінічно тестовано та було розроблено за участі дерматологів для легкого та ефективного застосування в комфортних домашніх умовах.

Доведена безпека та ефективність

Доведена безпека та ефективність

Об’єктивні дослідження підтверджують зменшення кількості волосся принаймні на 85% лише за 3 процедури**. Перші 4 процедури потрібно робити кожні 2 тижні, після чого Ви вже зможете побачити бажані результати. Для збереження результатів просто повторно обробляйте шкіру кожні 4 тижні. Лише 8 таких повторних процедур позбавлять Вас волосся щонайменше на 3 місяці.* Для збільшення цього зображення клацніть на нього в галереї зображення вгорі на цій сторінці.

Підходить для різних типів волосся та шкіри

Підходить для різних типів волосся та шкіри

Пристрій Lumea Prestige від Philips працює ефективно, легко та безпечно на різних типах волосся та шкіри. Він працює на волоссі природного кольору темний блонд, коричневому та чорному волоссі, а також на шкірі – від дуже білої до темно-коричневої. Як і в випадку інших процедур видалення волосся за допомогою технології IPL, Lumea від Philips не призначено для білого/сивого, дуже світлого (світлий блонд) або рудого волосся, а також для дуже темної шкіри. Це пов’язано з необхідністю великої різниці між пігментом у кольорі волосся та пігментом у кольорі шкіри.

Вбудований датчик кольору шкіри

Вбудований датчик кольору шкіри

Вбудований датчик кольору шкіри визначає колір шкіри для обробки на початку кожного сеансу та час від часу протягом сеансу. Якщо буде виявлено надто темний для цього виробу колір шкіри, він автоматично перестане подавати імпульси.

Велике віконце для обробки для швидкого застосування

Велике віконце для обробки для швидкого застосування

Велике віконце для обробки для швидкого застосування на великих ділянках, таких як ноги.

БЕЗКОШТОВНИЙ додаток Lumea – Ваш персональний інструктор

БЕЗКОШТОВНИЙ додаток Lumea – Ваш персональний інструктор

Додаток Lumea можна завантажити безкоштовно, він пропонує унікальне та персоналізоване використання технології IPL. Це Ваш персональний інструктор, який допомагає скористатися усіма перевагами Lumea, а також правильно користуватися пристроєм для забезпечення тривалих результатів. Додаток допомагає створити персоналізований графік обробки для кожної ділянки тіла з підказками та порадами під час кожної процедури. Потрібно лише регулярно перевіряти додаток для отримання сповіщень або нагадувань.

Домашнi фотоепiлятори Philips: просто, ефективно та безпечно

Відвідування салону краси, де надають різноманітні косметологічні послуги, стало звичним явищем. Проте нерідко бракує часу або грошей на дорогі процедури. Вихід є! Фотоепілятори Lumea від Philips створені для дбайливого, якісного та зручного піклування про шкіру в домашніх умовах.

Фотоепілятор Lumea Advanced від Philips

Фотоепілятор Lumea Advanced від Philips творить справжні дива в справі запобігання повторній появі небажаного волосся на тілі. Пристрій працює за професійною технологією IPL (інтенсивне імпульсне світло), обробляючи корені волосся лагідними імпульсами, що спричиняє перехід фолікул у фазу спокою. Регулярне проведення процедури забезпечує неймовірну гладкість шкіри.

Lumea Advanced працює легко та безпечно на різних типах волосся та шкіри. Зокрема, на волоссі природного кольору темний блонд, коричневому та чорному, а також на шкірі — від білої до коричневої. Винятком є лише сиве, світле (світлий блонд) або руде волосся, а також темна шкіра. Крім того, пристрій оснащено вбудованим датчиком визначення кольору шкіри та великим віконцем для оброблення великих ділянок, як-от ніг.

  • Код товару: SC1994/00
  • Тип фотоепілятор
  • УФ-фільтр так
  • Сенсор типу шкіри так
  • Джерело живлення мережа 100-240 В
  • Ресурс лампи 250 000 спалахів (приблизно 20 років використання)
  • Колір білий із рожевим

Фотоепілятор Lumea Prestige від Philips

Фотоепілятор Lumea Prestige від Philips оснащено «розумними» насадками, що повністю повторюють контури тіла й активують спе­ціальну програму обробки для певної частини тіла після встановлення. Фотоепілятор має п’ять простих налаштувань світла. Датчик SmartSkin визначає колір шкіри, а потім рекомендує найкомфортніші параметри для конкретної зони. Насадка для тіла вигнутої форми має найбільше віконце — 4,1 см2. Вона найкраще підходить для швидкої процедури на великих ділянках, як-от ноги, руки та живіт. Натомість насадку для обличчя розроблено з невеликим, пласким віконцем площею 2 см2 і додатковим вбудованим УФ-фільтром для ефективної та лагідної обробки волосся.

Фотоепілятор Lumea Prestige від Philips працює на волоссі природного кольору темний блонд, коричневий і чорний, а також на шкірі — від білої до темно-коричневої. Фотоепілятор не призначений для сивого, дуже світлого блонду або рудого волосся. Бездротовий пристрій Lumea Prestige дає змогу користуватися ним будь-де. Клінічно протестований фотоепілятор має захист від випадкового спалаху й оснащено УФ-фільтром для безпеки шкіри.

  • Код товару: BRI950/00
  • Тип фотоепілятор
  • Насадки для тіла, обличчя
  • Ресурс лампи 250 000 спалахів (приблизно 20 років використання)
  • Джерело живлення мережа, акумулятор
  • Колір білий із рожевим
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів