HP Миша Pavilion Gaming 300, USB-A, чорний

код товару: 4PH30AA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HP Миша Pavilion Gaming 300, USB-A, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Кількість кнопок 8
Живлення USB
Колір чорний
салатовий
Вага 120 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 2 м
DPI 5000 dpi
Особливості
Кількість кнопок 8
Кількість програмованих клавіш 6
Живлення USB
Прокрутка вертикальна
Додатково
Особливості Підсвічування
Прогумовані вставки
Ергономіка для правшів / для лівшів
Сумісність Windows /10
Комплектація мишка
інструкція
гарантійний талон
Фізичні
Колір чорний
салатовий
Вага 120 г
Габарити ( ВxШxГ ) 42 x 125 x 69 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 80 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0022 м3
Симетрична миша дуже зручно розташовується в будь-який руці, має оптичний датчик з роздільною здатністю 5000 dpi і ідеально підходить як для роботи, так і для ігор.
1099 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: HP Миша Pavilion Gaming 300, USB-A, чорний:
Інтернет магазини
Comtrading
Мышь HP Pavilion Gaming 300 Mouse
Mekka
Мышь HP Pavilion Gaming 300, USB-A, чёрный (4PH30AA)
Moyo
Игровая мышь HP Pavilion 300 USB Black (4PH30AA)
Mta.ua
Мишка USB ігрова HP Pavilion Gaming 300 Mouse
Telemart
HP Pavilion Gaming 300 (4PH30AA) Black
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игровая мышь HP Pavilion 300 USB Black (4PH30AA)
Зручність використання

Ергономічна і симетрична миша оснащена 8 кнопками, 6 з яких мають можливість програмування. З кожної сторони передбачено по 2 кнопки, що забезпечує ідеальну зручність як для правої руки, так і лівої.

Висока точність

Завдяки оптичному датчику Omron D2FC-F-7N з максимальною роздільною здатністю 5000 т/д ця миша забезпечує приголомшливу точність і ідеально підходить для ігор, а один з 4 кольорів LED підсвічування підкреслить індивідуальність.

Важливі деталі

Гумові вставки з обох сторін миші дозволять надійно утримувати мишу і забезпечать комфорт під час тривалого використання, а просте і швидке налаштування за допомогою кнопок не буде відволікати увагу від ігор.

HP Pavilion Gaming. Шляхом перемог разом

Кількість геймерів дедалі зростає. Незалежно від рівня майстерності – початківцям або гуру кіберспорту, потрібні девайси, що допомагатимуть сконцентрувати зусилля на перемозі.

Гарнітура, клавіатура та миша – це мінімально необхідний та невід’ємний комплект кожного геймера.

Завдяки широкому асортименту ігрових аксесуарів серії HP Pavilion Gaming, у якому є механічні клавіатури, гарнітури з об’ємним звуком 7.1, миші та ігрові поверхні, обрати до смаку знаряддя для гри зможе більшість користувачів.

Гарнітура HP Pavilion Gaming 400

4BX31AA

Якість звучання важлива у будь-якому випадку. Гарнітура відтворює звук як високих частот, так і глибокого баса. М’які амбушюри з високотехнологічного матеріалу забезпечать комфорт під час багатогодинного використання. Керувати рівнем гучності та мікрофоном можна швидко та зручно за допомогою елементів керування, розташованих прямо на шнурі. Наявність розніму 3,5 мм дає змогу під’єднати її до багатьох пристроїв. Грайте, переглядайте фільми, прослуховуйте улюблені хіти – усе можливо з гарнітурою HP Pavilion Gaming 400.

Гарнітура HP Pavilion Gaming 600

4BX33AA

Пориньте в реальність гри завдяки об’ємному звуку 7.1, який забезпечує максимально якісне, чисте та глибоке звучання. Розташування елементів керування мікрофоном та рівнем гучності прямо на чашці дає змогу миттєво здійснити необхідні налаштування.

Гарнітура HP Pavilion Gaming 600 – це потужний звук, сучасні матеріали, автоматичне налаштування й максимальна зручність.

Клавіатура HP Pavilion Gaming 500

3VN40AA

Із цією клавіатурою не потрібно обирати – гра чи робота. Червоні перемикачі працюватимуть безвідмовно як під час виконання повсякденних завдань, так і занурення в ігри. Завдяки функції обробки одночасного натискання клавіш усі команди буде розпізнано та виконано правильно.

Окремі клавіші надають можливість керування медіаконтентом та гучністю, не виходячи з гри або програм, а один із чотирьох варіантів світлодіодного підсвічування підкреслить індивідуальність користувача.

Клавіатура HP Pavilion Gaming 800

5JS06AA

Клавіатура, яка вдало поєднує важливі деталі. Червоні механічні перемикачі Gateron мають гарний відгук із мінімальним рівнем шуму. За чудову ергономічність відповідають можливість регулювання кута нахилу клавіатури та додаткова подушка під зап’ястя, яку можна приєднати або прибрати за необхідності. Підкреслити індивідуальність допоможе швидке налаштування чотирьох зон підсвічування з можливістю обрання кольорів, необхідної швидкості та напрямку підсвічування – і це все без встановлення додаткових програм. Окрім того, ще є опція активації ігрового режиму, вбудований рознім 3,5 мм для гарнітури та окремі мультимедійні клавіші для керуванням гучністю та мікрофоном. Усі клавіші підтримують функцію обробки одночасного натискання.

Миша HP Pavilion Gaming 200

5JS07AA

Зручна та ергономічна миша для правої руки забезпечує точне керування. Вона має п’ять клавіш із можливістю налаштування, оптичний датчик PixArt PAW3305DK і RGB-підсвічування. Для зміни налаштування DPI у режимі реального часу або кольорових ефектів достатньо натискання однієї кнопки.

Миша HP Pavilion Gaming 300

4PH30AA

Високу точність цього гаджета зумовлено наявністю оптичного датчика PixArt PMW3325DB із роздільною здатністю до 5 000 т/д. Ергономіка та симетричний дизайн, швидке налаштування, вісім клавіш, дві з яких розташовано по обидва боки, – зумовлюють комфорт та універсальність у користуванні як правою, так і лівою рукою.

Ігрова поверхня HP Pavilion Gaming 400

5JH72AA

Підвищуйте швидкість та досконалість рухів завдяки використанню ігрової поверхні, що оптимально підходить для різних стилів гри. Вона має основу з натурального каучуку, текстурований верхній шар із міцної тканини загальною площею 350 × 280 мм та LED-підсвічування, колір якого можна змінювати лише одним натисканням. З-поміж переваг цієї ігрової поверхні треба відзначити вбудований USB-порт, що фактично вивільняє порт, який займає сама.

Ігрова поверхня HP Pavilion Gaming 300

4PZ84AA

Плавність пересування, точність кожного руху миші під час гри й роботи гарантовано у разі використання цієї поверхні розміром 400 × 300 мм та товщині лише 2 мм.

Завдяки гнучкій основі та малій вазі її легко згорнути та взяти з собою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів