Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Sponge Bob - Ігрова фігурка-сквіш Balls закрита упаковка в асорт.

Sponge Bob Ігрова фігурка-сквіш Balls закрита упаковка в асорт.

код товару: EU690100
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sponge Bob Ігрова фігурка-сквіш Balls закрита упаковка в асорт.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
іграшка-сюрприз
Вид іграшка-сквіш
Серія Balls
Рекомендований вік від 4-х років
Матеріал гума
Основні
Тип ігрові фігурки
іграшка-сюрприз
Вид іграшка-сквіш
Серія Balls
Рекомендований вік від 4-х років
Кількість 1 шт
Розмір дисплея 23 х 21 х 15.5 см
Матеріал гума
Упаковка закрита упаковка
Комплектація 1 фігурка
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 70 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0003 м3
Іграшка-сквіш у яскравому пакеті-сюрпризі, яка подарує дитині приємні та веселі емоції. Всього у колекції 6 сквішів (гумових кульок), тож яка попадеться тобі? До складу колекції входять веселі обличчя мульгероїв, серед яких: Губка Боб, Патрік, Сквідвард, Сенді, Плактон та Містер Крабс. Іграшки із гуми мають доволі невеликі округлі форми до 5 см і дуже легко та приємно мнуться в руках, відмінно розвиваючи моторику рук. Не рекомендовано дітям до 3-х років. Рекомендований вік: 4+.
немає в наявності
«Губцi Бобу» – незабаром двадцять! Святкуймо разом!

А Nickelodeon готові святкувати 20-річчя мультфільму SpongeBob SquarePants у 2019 році. Sponge Bob, Губка Боб чи, як ще кажуть, Губка Боб Квадратні Штани — міжнародна ікона поп-культури, головний герой шоу, що виходить у понад 208 країнах і 55 мовами, роблячи його зіркою всесвітнього масштабу.

Агов, дітлахи, ви готові?

Так, так, капітане.

Я не чую вас!

Так, так, капітане!

Хто живе в ананасі на дні?

Губка Боб Квадратні Штани!

Шпаристий, жовтий, куди не зирни?

Губка Боб Квадратні Штани!

Хто завжди перший, за ним не жени?

Губка Боб Квадратні Штани!

Хто швидше риби сягне глибини?

Губка Боб Квадратні Штани!

Готові?

Так-так, саме цього року, 17 липня, коли і відбувся офіційний запуск першої серії, мультику SpongeBob SquarePants виповниться 20 років. Уявляєте, упродовж стількох років Губка Боб Квадратні Штани та його друзі дивують і шокують дітей та дорослих. І хоча багато хто вважає цей мультик безглуздим і провокативним, він б’є рекорди популярності з-поміж усіх мультфільмів на каналі Nickelodeon.

Бренд SpongeBob щорічно генерує мільйони прибутків у декількох категоріях і сферах, включно з іграшками, відео­іграми, видавництвом, одягом, аксесуарами та предметами домашнього вжитку.

Бренд був підтриманий театральними релізами, фільмами «Губка Боб Квадратні Штани» та «Губка з води». Лімітований асортимент SpongeBob Gold, який створено провідними всесвітньо відомими дизайнерами, було представлено на Лондонському тижні моди, а також була виготовлена колекція одягу й взуття Vault by Vans.

Nickelodeon святкуватиме 20-річний ювілей SpongeBob багатьма активностями, зокрема в колаборації з іграшковим виробником Alpha Group готує величезний лонч нових лінійок іграшок, предметів колекціону­вання, плюшу, новинок і багато іншого для всіх шанувальників. Навіть не фанатам цього мультика іграшки точно припадуть до душі. Адже кожна лінійка має свої фішки та цікавинки.

Хто є хто в Бiкiнi Боттом

Губка Боб

Морська губка жовтого кольору, хоч має вигляд кухонної. Головний герой мультфільму. Персонаж було вигадано морським біологом й аніматором Стівеном Хілленбургом. Губка Боб живе в ананасі, працює в ресторані пана Крабса, товаришує з Патріком і Сенді. Наївний, доброзичливий, дуже любить свою роботу, крабсбургери, пригоди і всіх-всіх-всіх.

Сквідвард Тентаклс (Сквідвард Щупаленко)

Восьминіг із шістьма щупальцями, чотири з яких його ноги. Живе по сусідству з Губкою Бобом і Патріком. Працює в «Красті Крабс» разом із Губкою Бобом, який дошкуляє йому купою неприємностей. Захоплюється грою на кларнеті, живописом, але не досягає успіхів.

Шелдон Планктон

Один із головних антагоністів (поганих героїв) мультфільму. Живе з Карен – це комп’ютер, що весь час йому дорікає та на якому він одружений. Володіє найменш популярним рестораном «Помийне відро», куди ніхто не ходить. Через свою заздрість до більш успішного Крабса намагається вкрасти в нього секретний рецепт крабсбургера, що йому ніколи не вдається.

Гері Равлик

Хатня тварина Губки Боба, якого він узяв із притулку. Нявкає й поводить себе як кіт. Родич Патріка. Понад усе на світі любить поїсти.

Містер Юджин Крабс (Містер Крабс)

Власник «Красті Крабс», а також роботодавець Губки Боба й Сквідварда. Неймовірно скупий та ненаситний. Хоча іноді буває добрим, особливо до своєї доньки Перл. Ворогує з Планктоном. Мріє володіти всіма грошима світу.

Патрік Стар (Патрік Зірка)

Найкращий друг Губки Боба. Ніде не працює, свій час проводить або уві сні, або в розвагах. Любить смачно поїсти, полювати на медуз і дивитися телевізор.

Сенді Чікс

Білка-вчений, приїхала вивчати підводний світ. Любить займатися карате та їсти жолуді. Дружить із Губкою Бобом, деякі фанати навіть вважають, що вони закохані. Урівноважений та розумний персонаж мультфільму.

Сiм героiв – сiм грiхiв

Уже не таємниця, що кожен із семи головних героїв віддзеркалює один із семи гріхів. Містер Крабс є символом жадібності, Сенді – гордощів, Гері – обжерливості, Сквідвард – гніву, Планктон – заздрості, Патрік – ледачості, а Губка Боб – хтивості, але хтивості до життя, друзів, нових емоцій та пригод.

М’яка іграшка-брелок SpongeBob Mini Key Plush EU690400

Колекція із шести іграшок-брелоків: дві фігурки Губки Боба з різними емоціями та по одній кожного героя – морської зірки Патріка, восьминога Сквідварда, білки Сенді та Планктона. Іграшки спаковано в яскравий непрозорий пакет, і тому щоразу цікаво, яку іграшку-сюрприз очікувати цього разу. Фігурки виконано з якісного поліефірного волокна, тому вони приємні на дотик.

Приємний бонус – це гачок, на який кріпиться кожна іграшка, завдяки чому її можна використовувати як брелок, носити завжди з собою. Висота іграшок, якщо не враховувати гачок, становить до 10 см, що робить їх дуже компактними. Ніби іграшка так і говорить: «Ні хвилини без мене, адже нам так добре разом!» Рекомендовано дітям від 3-х років.

Фігурка-сквіш SpongeBob Balls EU690100

Ще одна колекція сюрпризів в яскравих пакетах-блістерах, яка складається із шести іграшок-сквішів (гумових кульок). Але в цій колекції, крім Губки Боба, Патріка, Сквідварда, Сенді та Планктона, ще є фігурка Містера Крабса. Іграшки мають невеликі округлі форми приблизно 5 см, вони приємні на дотик, тому їх так не хочеться випускати.

Дуже зручно носити з собою і витягати в моменти стресу, смутку чи коли потрібно згенерувати креативні ідеї. Блискучі та веселі емоції буде забезпечено не тільки власнику такої іграшки, а й оточуючим. Рекомендовано дітям від 3-х років.

Фігурка-сквіш SpongeBob Squeazies

EU690301

EU690303

Іграшка-сквіш покликана дарувати дитині приємні й веселі емоції. Колекція складається з чотирьох гумових фігурок з водою всередині: Губка Боб у двох варіаціях, Патрік і Сквідвард. Іграшку досить легко й неймовірно приємно м’яти в руках, під час стиснення утворюючи непередбачені форми тіла героя.

EU690302

EU690304

Іграшки заввишки сягають 8 см. Фігурка, ніжки та ручки героя дуже еластичні та добре тягнуться. Іграшка розвиває дрібну моторику рук і дарує чудовий настрій. Сподобається як дітям, так і дорослим. Рекомендований вік від 3-х років.

Фігурка-сюрприз SpongeBob Slime Cube EU690200

Slime Cube – це веселий набір-сюрприз, у якому є одна із шести фігурок героїв мультсеріалу і яскравий ігровий слайм. Для гри необхідно наповнити слизом міні-прес, що розташовано всередині іграшки. Стискаючи іграшку, слиз буде ефектно пробиратися назовні через множинні отвори фігурки.

Процес гри дуже захопливий, тож неодмінно подарує незабутні емоції як дітям, так і їхнім батькам. Розміри пакування: 8 × 8 × 8 см.

М’яка іграшка SpongeBob Mini Plush

Колекція м’яких фігурок головних героїв мультику з цікавим поданням емоцій кожного персонажа. Складається з п’яти іграшок: Губки Боба у двох варіаціях, Патріка, Сквідварда та Планктона.

EU690501

EU690502

EU690503

EU690505

EU690506

Іграшки сягають у середньому 20 см заввишки, їх виконано із дуже м’якого матеріалу (поліефірного волокна). Рекомендовано дітям від 3-х років.

Іграшки-капелюхи SpongeBob SpongeHeads

А тепер іграшка, яка точно стане в пригоді на вечірках, днях народженнях чи пляжі. Колекція надувних капелюхів у формі героїв мультфільму, яка запрошує всіх на вечірку в Бікіні Ботом. У колекції п’ять іграшок: два капелюхи у вигляді Губки Боба та по одному у формі Патріка, Сквідварда та Планктона.

EU690604

EU690603

EU690605

EU690602

EU690601

Іграшки під час надування досягають півметра та завдяки якісним матеріалам мають захист від води. Отож, якщо є бажання зробити свято незабутнім та емоційним, то ця колекція саме те, що потрібно! Рекомендований вік від 6-ти років.

SpongeBob Exsqueeze Me Plush зі звуком

Колекція іграшок для найоригінальніших поціновувачів, а також тих, хто полюбляє гумор і бути в центрі уваги. Адже ці іграшки недарма мають назву Exsqueeze Me, тобто «Я вибачаюсь!», оскільки вони можуть випускати доволі цікаві звуки. Саме ці звуки піднімають настрій дітям під час перегляду мультфільму, тож не дивно, що ці вміння є й в іграшок.

EU690902

EU690903

Іграшки м’які і приємні на дотик, що так і хочеться їх притиснути до себе, але потрібно бути обережним і не забувати, що в момент притискання, вони люблять видавати «цікаві» звуки. Для живлення іграшки необхідно три батарейки типу АА або R06. Розмір іграшок сягає від 20 до 30 см, що робить їх зручними для транспортування. Рекомендований вік від 4-х років.

SpongeBob SpongePop Culturepants – Old-Timey

Назва колекції натякає на її особливість, адже вона виконана в стилі ретро – часів чорно-білого телебачення. Майже всі іграшки мають підставки, це підкреслює те, що вони колекційні. Емоції, а особливо очі героїв, передають формат і стандарт ретро-мультиків, що робить героїв ще більш милими та добрими.

EU690701

EU690702

Вони будуть бажаними не тільки для фанатів, а й для любителів збирати колекції оригінальних речей. Розмір іграшок — від 10 до 15 см, їх виконано з приємного на дотик пластику. Рекомендований вік від 6 років. Кожну іграшку упаковано в стильну коробку.

SpongeBob Masterpiece Memes Collection

Мультфільм сприяв виникненню величезної кількості мемів, які особливо популярні у США й Західній Європі. Найбільш впізнаваний — Губка Боб-геній, де він робить веселку.

EU691003

EU691001

Колекція пластмасових іграшок, яка складається з доволі цікавих героїв: цього разу вже три варіанти Губки Боба (жартівливий, геній та Губгаря — пращур Губки Боба), здивованого Патріка та красунчика Сквідварда у двох образах.

EU691004

EU691002

У цієї колекції іграшок є гасло: «It’s a show… It’s a meme… It’s a collectible figurine…» (Це шоу… Це мем… Це колекційна статуетка…). Фігурки мультиплікаційних героїв ультиплікаційні герої мають розмір до 20 см і їх упаковано в доволі стильну коробку. Рекомендований вік від 6 років.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів