Режим конвекції
Можливість традиційного приготування
Конвекційний нагрів можна використовувати без мікрохвиль. У такому режимі піч працює, як звичайна електрична духовка. Ви встановлюєте температуру нагрівання (від 100° до 230° С), а вентилятор, розташований за нагрівачем на задній стінці, сприяє циркуляції гарячого повітря в робочій камері. Найкращі результати при конвекційному режимі можна досягти в поєднанні з мікрохвилями і грилем: ця комбінація дозволяє приготувати навіть найскладніші страви.
Гриль
Найшвидший спосіб отримання хрусткої скоринки
Наявність гриля дозволяє домогтися особливо рум'яної скоринки на стравах. Комбінуючи гриль з мікрохвилями, можна прискорити приготування. Після закінчення половини часу піч попереджає звуковим сигналом, що продукти необхідно перевернути для більш рівномірного приготування.
InoxTerior
Робоча камера з нержавіючої сталі
Внутрішня камера мікрохвильових печей виготовлена з нержавіючої сталі, що гарантує бездоганні результати приготування. Нержавіюча сталь дозволяє рівномірно розподіляти мікрохвилі по всьому внутрішньому простору і значно спрощує очищення.
Багатофункціональні печі: мікрохвилі, конвекція і гриль
Універсальне використання
Вбудовувані мікрохвильові печі Gorenje надають всі переваги мікрохвиль, конвекції і грилю, а їх комбінації відкриють вам безліч нових кулінарних можливостей. Шість рівнів потужності мікрохвиль дозволяють прискорити приготування, а конвекція гарячого повітря (піч нагрівається до 250° C) кожен раз гарантує найкращий результат. Комбінація гриля і конвекційного нагріву зручна для приготування жаркого, а одночасне використання гриля і мікрохвиль відмінно підходить для приготування невеликих шматків м'яса, піцу і інших страв.
Проста очищення
Легко готувати, легко чистити
У багатьох моделях мікрохвильових печей внутрішня поверхня виготовлена з гладкої нержавіючої сталі, без виступів і щілин. У режимі мікрохвиль стінки залишаються холодними, до них не прилипає жир. У мікрохвильовій печі продукти можна приготувати без використання масла, що зменшує ймовірність забруднення. Щоб піч була чистою, досить протирати стінки камери після роботи вологою тканиною.
Читати повний огляд ›