Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Remington - Машинка для стрижки Colour Cut Manchester United, від мережі, вібрац. мотор, насадок-11, накидка, акс. у компл., червон.

Remington Машинка для стрижки Colour Cut Manchester United, від мережі, вібрац. мотор, насадок-11, накидка, акс. у компл., червон.

код товару: HC5038
Попереднє
Наступне
Машинка для стрижки волосся Remington HC5038 ColourCut, створена в колаборації з Manchester United, дає кожному фанату клубу можливість отримати стрижку салонної якості прямо вдома. У комплекті машинки 9 кольорових насадок-гребінців для вибору довжини від 1,5 мм до 25 мм. Неважливо, якій довжині стрижку ви надаєте перевагу або якому стилю зачіски вам підходить - просто виберіть потрібну!
1199 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Remington Машинка для стрижки Colour Cut Manchester United, від мережі, вібрац. мотор, насадок-11, накидка, акс. у компл., червон.: 
Машинка для стрижки Remington HC5038
Машинка для стрижки Remington HC5038 COLOUR CUT, красный
Remington Машинка для стрижки Colour Cut Manchester United, от сети, вибрацион. мотор, насадок-11, накидка,акс. в компл., красн.
Машинка для стрижки Remington Colour Cut Manchester United, от сети, вибрацион. мотор, насадок-11, накидка,акс. в компл., красн. (HC5038)
Машинка для стрижки Remington HC5038 COLOUR CUT, проводная, 10 насадок, 0.5 -25 мм, кепка, красный
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів