Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Праски та прасувальні системи - Праски - Tefal - Прасувальна система IXEO POWER, 2170Вт, 1100мл, паровий удар -200гр, постійна пара - 90гр, з дошкою для прасування, нерж. сталь, чорно-золотий

Tefal Прасувальна система IXEO POWER, 2170Вт, 1100мл, паровий удар -200гр, постійна пара - 90гр, з дошкою для прасування, нерж. сталь, чорно-золотий

код товару: QT2020E0
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Прасувальна система IXEO POWER, 2170Вт, 1100мл, паровий удар -200гр, постійна пара - 90гр, з дошкою для прасування, нерж. сталь, чорно-золотий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип праска відпарювач
вертикальний відпарювач
прасувальна система
Потужність 2170 Вт
Подача пари
Підключення дротове
Колір чорний /з мідним
Габарити (ВхШхГ) 365x800x530 мм
Тип
Тип праска відпарювач
вертикальний відпарювач
прасувальна система
Основні характеристики
Потужність 2170 Вт
Подача пари
Підключення дротове
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 90 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 200 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Додатково
Комплектація затискачі для одягу 2 шт
насадка з ворсом для грубих тканин
гарантійний талон
інструкція
прасувальна система
Особливості захист від накипу
нагрівання за 70 секунд
3-позиційна вбудована прасувальна дошка Smart Board
технологія Smart Protect
Фізичні параметри
Колір чорний /з мідним
Габарити (ВхШхГ) 365x800x530 мм
Вага 13 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 590 мм
Висота 450 мм
Довжина 390 мм
Вага 13.44 кг
Об'єм 0.1035 м3
Завдяки прасувальній системі Tefal IXEO Power, у якій вдало поєднуються технологія пари високого тиску та 3-позиційна вбудована прасувальна дошка Smart Board, ви будете виглядати на всі 100% за лічені хвилини. Швидко змінюючи вертикальне положення дошки на горизонтальне, а також працюючи з праскою надзвичайно легкої конструкції, ви зможете отримати принципово новий досвід прасування, який не можна порівняти ні з чим. Нагрівання приладу триває лише 70 секунд - таким чином IXEO Power робить сеанси прасування удвічі коротшими, а ваш одяг - свіжим та вільним від будь-яких складок.
11999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Tefal Прасувальна система IXEO POWER, 2170Вт, 1100мл, паровий удар -200гр, постійна пара - 90гр, з дошкою для прасування, нерж. сталь, чорно-золотий:
Інтернет магазини
ACDC
Прасувальна система Tefal QT2020 IXEO POWER (QT2020E0)
Comtrading
Гладильная система Tefal QT2020 IXEO POWER
Iphouse.com.ua
Гладильная система Tefal QT2020 IXEO POWER
Itbox
Отпариватель для одежды Tefal QT2020E0
Mekka
Гладильная система Tefal IXEO Power, 2170Вт, 1100мл, паровой удар -200гр, постоянный пар - 90гр, с доской для глажки, нерж. сталь, черно-золотой (QT2020E0)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Гладильная система Tefal QT2020 IXEO POWER
Epicentr
Гладильная система Tefal Ixeo Power QT2020
Прасувальна система все в одному: Tefal IXEO POWER

Tefal IXEO POWER замінить праску, парогенератор, відпарювач і прасувальну дошку й забезпечить чудовий вигляд одягу.

Зазвичай після літньої відпустки чи канікул повер­таємося повними сил і натхнення, щоби поринути у вир звичних справ, розпочати навчання та втілювати нові проєкти. Традиційно для багатьох саме осінь стає періодом активного бажання навчатися, займатися саморозвитком, відвідувати курси та воркшопи. Але підкорення нових вершин займає багато часу, а мати гарний вигляд хочеться завжди. Завдяки інноваційному пристрою Tefal IXEO POWER QT2020 вдасться встигнути все!

Унікальне поєднання функцій

Tefal IXEO POWER вирізняється унікальним поєднанням функцій, завдяки яким вдасться легко та швидко відновити вигляд улюблених речей, усунути складки та освіжити тканини. А ще отримати задоволення від прасування завдяки прасувальній дошці SMART BOARD, яку можна підняти у вертикальне положення або нахилити під бажаним кутом:

  • вертикальне положення для виняткового відпарювання;
  • горизонтальне – для ефективного прасування;
  • нахил 30° оптимальний для усунення складок із неабияким комфортом.

Легке використання

Потрібно терміново освіжити одяг? Із IXEO POWER це займе лише кілька хвилин. Щоби почати прасування, необхідно тільки наповнити резервуар водою, натиснути кнопку й через 70 с інноваційна система готова до роботи. Резервуар для води IXEO легко виймається, що гарантує максимальний комфорт. А завдяки ергономічній формі й невеликій вазі прасувальна насадка зручно лежить у руці, тож можна забути про втому після прасування гори білизни! До того ж маневрений носик прасувальної насадки дає змогу розгладити навіть «складні» ділянки без зайвих зусиль. А якщо необхідно відпарити штори чи меблі, переносну станцію разом із прасувальною насадкою можна використовувати окремо від дошки, що робить її ще універсальнішою!

Ефективна для будь-якого одягу

Святкова сукня, діловий костюм чи джинси – IXEO POWER гарантує чудові результати без будь-яких налаштувань, навіть для найделікатнішого одягу, завдяки технології Smart Protect. Прасувальна система поєднує найкращі технології високого тиску, забезпечуючи легке усунення складок за короткий час. Потужність пари сягає 5,8 бар, а паровий удар – до 200 г/хв, тому одяг завжди матиме належний вигляд без зайвого клопоту!

Елегантний і сучасний дизайн

Виготовлений у вишуканому дизайні, IXEO POWER вдало пасуватиме до будь-якого інтер’єру, додаючи ноту сучасності. Парова система має невеликі коліщатка під основою, завдяки чому її можна легко й без зусиль переміщати з кімнати в кімнату. А якщо потрібно її сховати, IXEO можна ущільнити до розміру 105 см і зберігати в кутку або шафі.

Додаткові функції

У сучасному світі дуже важливо не лише мати гарний вигляд, а й бути впевненим у чистоті та гігієні. Тому інженери подбали, щоби прасувальна система впоралася навіть із цим завданням. Потужний потік пари знищує до 99,9 % мікробів і бактерій, освіжає тканину й видаляє запахи під час відпарювання. До того ж дезінфікувати можна не лише одяг, а й дитячі іграшки та меблі, – IXEO POWER подбає про комфорт і спокій. Прасувальну систему вироблено у Франції, тож жодних сумнівів – якість і довговічність роботи пристрою гарантовано!

Поєднання потужності та сучасних технологій роблять IXEO POWER незамінним помічником у будь-якому домі. Нехай життя буде комфортнішим, а діяльність ефективнішою на шляху до успіху!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів