Belkin Car Charger 27W Power Delivery Port USB-C 3.0A, black

код товару: F7U071BTBLK
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Belkin Car Charger 27W Power Delivery Port USB-C 3.0A, black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип зарядного пристрою універсальне
Сумісність універсальне
Cумісність моделей універсальне
Вхідне підключення від прикурювача автомобіля
Вихідне підключення USB-C
Вихідний струм 3 A
Основні
Тип зарядного пристрою універсальне
Сумісність універсальне
Cумісність моделей універсальне
Вхідне підключення від прикурювача автомобіля
Вихідне підключення USB-C
Вихідний струм 3 A
Вихідна потужність 27 Вт
Кількість USB-портів 1
Додатково
Особливості наявність світлового індикатора
з функцією USB-Power Delivery
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 160 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0006 м3
Автомобільне ЗП Belkin BOOST ^ CHARGE USB-C with Power Delivery (27W, 3.0A), Black - Автомобільний зарядний пристрій USB-C, спеціально розроблений для смартфонів і планшетів з функцією Power Delivery, для більш швидкої зарядки, ніж будь-коли раніше. Налаштований для підтримки швидкої зарядки iPhone, він може перезаряджати батарею iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus до 50% за 30 хвилин, використовуючи кабель Apple Lightning - USB-C. Він також забезпечить максимально швидку зарядку до 27 Вт для інших смартфонів і планшетів з підтримкою PD і універсально сумісний для зарядки інших пристроїв USB-C без USB-PD.
немає в наявності
Технологія Power Delivery в автомобільному зарядному пристрої виявляє підключене до нього пристрій. Це дозволяє зарядного пристрою забезпечувати точну кількість енергії, необхідне для його зарядки в найкоротші терміни. При наявності 27-ватної потужності це означає більш швидкий час зарядки практично для всіх смартфонів і планшетів з підтримкою PD. Це також забезпечує додаткову зручність зарядки більших пристроїв, таких як ультрабуки і MacBook, за допомогою одного зарядного пристрою. Результат - менше часу на зарядку і більше часу для продовження роботи.

Зарядіть свій iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus до 50% за 30 хвилин з швидкою зарядкою для iPhone. Просто підключіть автомобільний зарядний пристрій BOOST ↑ CHARGE USB-C до iPhone або iPad з підтримкою PD за допомогою кабелю Apple Lightning - USB-C і спостерігайте, як він заряджається швидше, ніж будь-коли раніше

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів