Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TCL EP64 [43EP640]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 43 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 1 шт
Вага 7.5 кг без підставки
Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 43 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Smart платформа Android /9.0
Технічні
Графічний процесор Quad-Core
Яскравість екрану 270 кд/м2
Клас енергоефективності A
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи USB
LAN /Ethernet (RJ-45)
Cлот розширення (CI Slot)
Виходи Вихід на навушники
Тип HDMI HDMI 2.0
Кількість HDMI 2 шт
Кількість USB 1 шт
Обмін даними
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth /A2DP, HID
Мультимедіа
Мультимедіа Вбудована пам'ять /16ГБ
Управління голосом / жестами (голосовий пошук)
Звук
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 16 Вт x2
Інтернет-можливості
Підтримка інтернет сервісів Smart Home /Google Home
HbbTV
Google Play Store /& TV+
Google Assistant /Ready
Amazon Alexa
Додатково
Кількість пультів в комплекті 1 /RC802N6
Особливості HDR /(HDR10, ST-2084)
Підтримка HLG
Web Browser
Таймер сну
Dolby AC4
Миттєве ввімкнення
Автоматичне вимкнення
Керування зі смартфона/планшета
Фізичні
Колір чорний
сріблястий /опори
Настінне кріплення VESA 100х100
Вага 7.5 кг без підставки
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 970х627х222 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 650 мм
Довжина 1140 мм
Вага 10.15 кг
Об'єм 0.0889 м3
Дозвіл Ultra HD (3840 x 2160) в 4 рази більше, ніж Full HD. Ви будете зачаровані ідеальною точністю зображень на наших телевізорах Ultra HD, які відображають зображення з роздільною здатністю понад 8 мільйонів пікселів. Ніколи не пропустіть жодної деталі, будьте частиною дії!
немає в наявності
Огляд неймовірної новинки TCL 55EP640W у ексклюзивно білому кольорі із UHD 4K!

Дивіться, яка цікава 55-ти дюймова новинка від TCL із сертифікованим Android 9.0 та ще й у чудовому білому кольорі потрапила до наших рук!

До слова, сірий такий телевізор у TCL теж є. Але все по порядку у нашому огляді телевізорів серії EP640!

Перше, чим привертає увагу модель EP640 – це звичайно ж її елегантно тонкий дизайн. Простий і вишуканий, він чудово поєднує в собі функціональність і витонченість. Адже всі моделі цієї серії, а вони бувають на 43, 50, 55 та 65 дюймів, мають тонку рамку, що додає телевізору витонченості та легкості.

Щодо його екрану, то телевізор видає картинку 4K-Ultra HD, що в 4 рази перевищує роздільну здатність Full HD. Отож, ви точно будете вражені ідеальною точністю зображення, що складається із понад 8 мільйонів пікселів. З такою картинкою ви точно будете у самому епіцентрі подій!

      

Розширений динамічний діапазон (HDR) забезпечує дивовижну яскравість, надзвичайно точну колірну передачу та вражаючу деталізацію зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків.

І до слова, ця модель здатна передавати якість HDR незалежно від джерела сигналу: HDMI, телепередачі, USB та інтернет-контент.

Отож, приготуйтеся насолоджуватися шоу в прямому ефірі та спортивними подіями в неперевершеній якості HDR. А технологія SMART HDR покращує оригінальну якість HDR та перетворює SDR (стандартний динамічний діапазон) у HDR. Оскільки контент та джерела HDR ще недостатньо популярні, SMART HDR надає можливість покращити якість контенту SDR до рівня якості HDR. Окрім того, SMART HDR динамічно адаптує оригінальний HDR-контент до параметрів екрану. 

Також тут є технологія Micro Dimming, що аналізує відеоконтент у 100 окремих зонах, щоб незалежно налаштувати яскраві та темні ділянки. І ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з високою контрастністю та надзвичайною якістю зображення. А оскільки серія EP64 поєднує в собі передові технології обробки зображень, то це дозволяє досягти PPI 1200. 

Отримайте максимум від свого контенту за допомогою динамічного та високоякісного об'ємного звуку з Dolby Audio. Адже Dolby Audio забезпечує насичений, чіткий та потужний звук. І що б ви не дивились — фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти — Dolby Audio гарантує вам якість звуку, що відповідає вашим очікуванням.

Android TV також дозволяє відтворювати UHD-контент безпосередньо на телевізорі і насолоджуватися оригінальними програмами у якості 4K HDR на великому екрані. Інноваційні функції, такі як «кадр у кадрі», легке перемикання завдань, багатокористувацькі облікові записи або налаштування бокового меню, - всі ці функції забезпечують улюблений контент всіх членів сім'ї, який завжди є пріоритетним.

До слова, Google Assistant - це ваш персональний Google, який завжди готовий допомогти з більш ніж мільйоном дій. Чим більше ви його використовуєте, тим більше він навчається і допомагає вам. 

Отож, ви зможете миттєво знаходити потрібні програми та отримувати більш швидкий доступ до контенту.

Тому рекомендуємо додатково придбати пульт голосового управління TCL RC802V, що дає максимально новий і цікавий досвід від керування голосом. Адже дізнаватись погоду, свій розклад на день і запускати улюблений серіал – так легко.

Також завдяки магазину Google Play для Android TV будь-який ваш вибір — від Netflix до YouTube у оригінальній якості 4K HDR до тисяч ігор — буде доступним в улюбленому додатку. Усі програми необхідні для кіно, спорту та відео можна завантажити з магазину Google Play.

Ну і звісно ж, за допомогою Android TV можна швидко транслювати фотографії, відео, музику та інший обраний вміст з улюбленого пристрою безпосередньо на телевізор. Він працює з найбільш популярними пристроями, у тому числі iPhone, iPad, телефонами та планшетами на Android, ноутбуками Mac, Windows та Chromebook.

Щодо улюблених серіалів Netflix та відеоролики на YouTube, то з цим телевізором, вони доступні у якості 4K UHD HDR. 

Отож, підбиваючи підсумок, можна із впевненістю сказати, що смарт телевізор серії EP64 поєднують в собі передові технології обробки зображень 4K-UHD, HDR, SMART HDR, Micro Dimming, 10-бітний дисплей, сертифікованим Android 9.0 і все це в елегантному тонкому дизайні із 2-х річною гарантією, що робить смарт телевізор TCL EP640 одним із кращих рішень на ринку смарт тв.

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів