Roblox Набір Game Packs A Pirate's Tale: Shark People W7

код товару: ROB0305
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Roblox Набір Game Packs A Pirate's Tale: Shark People W7:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
ігровий набір
Вид фігурка
Серія Game Packs
Рекомендований вік від 6 років
Матеріал пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
ігровий набір
Вид фігурка
Серія Game Packs
Рекомендований вік від 6 років
Кількість 9 шт (2 фігурки + аксесуари)
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості рухливі частини тіла
сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox
Комплектація 2 фігурки
аксесуари
контрольний список колекціонера
ексклюзивний код для отримання предметів у грі «ROBLOX»
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 170 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0014 м3
Вирушай через Прокляте Море, щоб повернути легендарний Arbiter Blade з брудної Megajaw! Jawfin - це раса елітних воїнів з A Pirate's Tale, пригодницької гри з відкритим світом, створена spideyrulz для Roblox. Зберіть команду, боріться з грізними ворогами і вирушайте в епічну подорож, щоб стати сумнозвісним піратом!
399 грн*
немає в наявності
Де купити: Roblox Набір Game Packs A Pirate's Tale: Shark People W7:
Boyz.com.ua
Roblox Набор Game Packs A Pirate's Tale: Shark People W7
Mekka
Игровой набор Roblox Game Packs A Pirate's Tale: Shark People (ROB0305)
Грай. Твори. Перемагай. Roblox

Секрет популярності полягає в розумінні потреб аудиторії. Дитині необхідна власна безпечна платформа, де можна пограти та «зависнути» з друзями. Усе це вона знаходить у світі Roblox.

За минулий рік світова популярність Roblox зросла на 35 %. Наразі в Україні вже понад 1,8 млн активних онлайн-гравців, і їхня кількість динамічно зростає.

Широкі можливості Roblox дають змогу досить легко втілювати чимало незвичайних ідей. Платформою реалізовано низку ігор у жанрі «пісочниця» — від нехитрих до доволі складних. Це можуть бути онлайн-ігри, в які можна грати з друзями, наприклад: шутери, аркади, перегони, симулятори тощо. До того ж можна стати справжнім розробником і створювати майже все, що заманеться: будиночок мага, хмарочос чи фортецю.

Roblox пропонує одночасно онлайн-гру, платформу для створення ігор, а також іграшкові фігурки й набори. Усіх поціновувачів фігурок очі­кують новинки.

Mystery Figures

Код товару ROB0298

Код товару ROG0160

Це найдоступніша серія фігурок Roblox, яку постачають у закритому пакуванні у формі кубика. У комплекті є фігурка­-сюрприз (одна з 24 можливих із серії Mystery Figures), аксесуари, посібник колекціонера та секретний код (Redemption Code), яким в онлайн-грі можна активувати ексклюзивний аксесуар. Фігурки мають взаємозамінні деталі й аксесуари, що можна поєднувати, створюючи унікальних персонажів для власної колекції.

Multipack

Код товару ROB0307

Набори Multipack — це шість фігурок улюблених персонажів із пригодницьких онлайн-ігор Roblox із тематичними аксесуарами, що допоможуть розкрити сюжет популярних ігор. Деталі Roblox можна міксувати та міняти місцями, створюючи власного унікального персонажа. У комплекті: шість фігурок, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі. Код відкриває ексклюзивний скін одного з героїв набору.

Desktop Series

Код товару ROB0308

Код товару ROB0309

Набори Desktop Series розширюють можливості для творчої уяви, допомагаючи відтворювати улюблені моменти культових онлайн-ігор. Окрім фігурки персонажа та тематичних аксесуарів, гравці отримають реалістичну мінісцену з популярної гри. Фігурки Desktop Series стануть справжньою знахідкою для колекціонерів, адже максимально деталізовано передають сюжет. Завдяки серії Roblox Desktop можна зібрати кожну епічну сцену з улюблених ігор. У комплекті: фігурка, аксесуари, сцена, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуаль­ній грі. Код відкриває ексклюзивний аксесуар, пов’язаний з обраною сценою з набору.

Core Figures

Код товару ROG0162

Код товару ROG0163

Код товару ROB0301

Код товару ROB0304

Код товару ROB0302

Код товару ROB0303

Ця серія сподобається тим, хто шукає фігурки знакових та епічних героїв і розробників віртуального світу Roblox. Завдяки прозорому пакуванню-блістеру можна легко відшукати свого улюбленця. У комплекті є фігурка, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код. Код відкриває в онлайн-світі ­ексклюзивний аксесуар.

Game Pack

Код товару ROG0164

Код товару ROB0305

За допомогою цих гральних тематичних наборів можна втілювати в життя улюблені моменти з хітових онлайн-­ігор Roblox. У комплекті: дві фігурки, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі, що відкриває ексклюзивний аксесуар.

Four Figure Pack

Код товару ROG0165

Особливість наборів фігурок улюблених персонажів із пригодницьких онлайн-­ігор Roblox полягає в можливостях для творчості — свободі вибору стилю, аксесуара, скіна героя та його ролі в грі. У комплекті: чотири фігурки, аксесуари, посібник колекціонера. А якщо застосувати секретний код у віртуальній грі, то відкриється ексклюзивний скін для одного з персонажів набору.

Лісові таємниці розкривають­ся тільки гідним героям. Гравці зіткнуться з жахами, які чекають по той бік сонячного світла. Чи вдасться звеличитися? Натхненна Vesteria Team, Vesteria – рольова гра, яка отримала премію Bloxy Award. Збирайте найсильнішу команду воїнів і перемагайте темряву, що спить у лісі.

Imagination Figure Pack

Серія Imagination Figure Pack — це нові, детально пропрацьовані 10-сантиметрові ігрові фігурки персонажів зі світу Roblox. Залежно від моделі вони мають більшу кількість точок артикуляції (до 12 шт.). Відтепер фігурка більш рухлива, що створює додаткові можливості під час гри та для відтворенні епічних поз. Із фігурками цієї серії було впроваджено новий тип коду із зображенням ексклюзивного віртуального скіна, що буде доступний після активації в онлайн-грі Roblox. У комплекті: одна фігурка героя, тематичні аксесуари, посібник колекціонера та код для отримання віртуального аксесуара.

Код товару: ROB0269

Lucky Gatito – один із найбільш лагідних, люблячих, доброзичливих персонажів! Цього легендарного кота створив roxy123412, якого надихнув японський фольклор. Кіт подорожує всесвітом Roblox, даруючи вдачу тим, кого вважає гідним. Якщо пощастить зустріти його, будьте певні, що цей день стане найкращим.

Код товару: ROB0270

Не переймайтеся через те, що створюєте безлад, малюючи пікселями. Розроблений Bunpunk, цей творчий Robloxian втілює дух футуристичного вуличного художника. Ніхто не знає його справжню особистість, але майстерні роботи говорять самі за себе. Йдіть його шляхом і зробіть цифровий світ особистим полотном!

Код товару: ROB0271

Де цей нуб знайшов механічний костюм? Як він взагалі навчився керувати ним? Наразі це не має значення, адже він бажає помсти й має зброю, що знадобиться для виконання своєї місії. Прогеймери, готуйтеся до покарання! Розроблений whimy, цей нуб у броньованому механічному костюмі готовий до битви. Стережіться його лазерного бластера!

Код товару: ROB0272

Crystello народився тисячоліття тому, задовго до появи всесвіту Roblox. Його тіло повністю складається з кристалів, походження яких і досі залишається таємницею. Розроблений Maiahz, цей давній чаклун здатен на все, щоби захистити свої священні кристали від злодіїв. Його магічні чари змушують тремтіти від жаху навіть наймогутніших ворогів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів