Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Harry Potter: Holiday: 6" Hagrid

Колекційна фігурка Funko POP! Harry Potter: Holiday: 6" Hagrid

код товару: FUN2549688
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Harry Potter: Holiday: 6" Hagrid:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
№ фігурки 126
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал вініл
Упаковка відкрита упаковка
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 200 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.49 кг
Об'єм 0.0045 м3
Вінілова фігурка Рубеус Гегрід (англ. Rubeus Hagrid) з фільму про юного мага та чарівника Гаррі Поттера. Персонаж Гегрід – викладач догляду за магічними істотами та лісничий в Школі чаклунства Хогвартс. Рубеус Гегрід має незвичну зовнішність, адже він наполовину людина, наполовину велетень (його зріст не менше 11 футів). Його мати велетка Фрідвульфа, покинула його батька, коли Рубеус був ще дитиною. Рубеус Гегрід добродушний, терплячий, уважний та вразливий. Він дуже любить тварин та готовий в кожному монстрові розгледіти милого домашнього улюбленця, тому у нього гарно виходить приручити навіть найлютіших з них. Товаришує з Гаррі Поттером і його друзями, і завжди був радий бачити їх у себе в гостях.
немає в наявності
Гегрід добродушний, терплячий, уважний і ранимий. Він відчуває величезну любов до тварин, готовий в кожному монстрові розгледіти милого домашнього улюбленця, тому у нього виходить приручити навіть найлютіших з них. Деякі вважають, що він відлюдник, незграбний, неосвічений ... Але це не так. Якщо Гегрід з ким-небудь подружиться, то більш відданого друга ви не знайдете. Особливу теплоту він живить до Гаррі Поттеру і його друзям, і завжди був радий бачити їх у себе в гостях.
Також Гегрід не честолюбний і не намагається нажити собі ворогів. Він працює лісничим, і його це цілком влаштовує. Навіть після того, як його відновили в правах на використання магії, а Дамблдор прийняв його на посаду професора по догляду за магічними істотами, життя Хагріда не надто змінилася. Він продовжував жити в своїй хатині, доглядати за Заборонним лісом і його мешканцями і навіть не розлучився зі своєю старою зламаною паличкою. Уроки зі студентами він вів на відкритому повітрі і у відповідності зі своїми уявленнями про те, які тварини небезпечні, а які ні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів