Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! DC: Holiday: Wonder Women with Lights Lasso

Колекційна фігурка Funko POP! DC: Holiday: Wonder Women with Lights Lasso

код товару: FUN2549681
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! DC: Holiday: Wonder Women with Lights Lasso:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
№ фігурки 354
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал вініл
Упаковка відкрита упаковка
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Вінілова фігурка Funko POP! DC: Holiday: Wonder Women with Lights Lasso зображає Диво-жінку у червоній накидці з каптуром, що тримає ласо з мерехтливими святковими вогниками. Диво-жінка (англ. Wonder Woman) є супергероїнею всесвіту DC Comics. Вона бореться за справедливість, любов та мир. Диво-жінка – принцеса-воїн амазонок з острова Теміскіри (засновано на грецькій міфології), відома за межами своєї батьківщини як Діана. Діана - досвідчена войовниця, володіє надлюдською силою, швидкістю, витривалістю, вміє спілкуватися з тваринами. Крім того, має неперевершений арсенал зброї: ласо Істини (за допомогою якого змушує ворогів говорити правду), пару незнищенних браслетів для захисту та тіару (слугує бумерангом). Також Диво-жінка одна із засновниць Ліги Справедливості.
немає в наявності
Діана регулярно з'являлася в коміксах, починаючи з 1941 року, стала одним з найпопулярніших персонажів Золотого століття коміксів і була однією з п'яти, історії про які не припинилися випускатися після Другої світової війни. Вона була в складі Товариства справедливості Америки (1941 року) і Ліги справедливості Америки (1960 року). Одна з небагатьох популярних жінок в коміксах. Діана серйозна, досвідчена героїня, але в душі добра, дружня і милосердна, готова надавати допомогу іншим, вважається феміністської іконою і надзвичайно привабливою жінкою не тільки за мірками супергероїв.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів