Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel Venom S3: Punisher 46453

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel Venom S3: Punisher 46453

код товару: FUN2549314
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel Venom S3: Punisher 46453:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
№ фігурки 595
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал вініл
Упаковка відкрита упаковка
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0017 м3
Каратель (англ. The Punisher), справжнє ім'я Френк Касл (англ. Frank Castle), уроджений Френсіс Кастільоне (англ. Francis Castiglione) - вигаданий антигерой у всесвіті Marvel Comics. Касл - людина, яка вирішила особисто вершити правосуддя за допомогою вбивств, викрадень, вимагань, примусу, погроз і катувань. Ведений помстою за сім'ю, яка загинула під час бандитської розборки, Френк Касл оголосив війну всьому злочинного світу, пообіцявши боротися з ним до самої смерті. Будучи військовим ветераном, є знавцем найрізноманітніших видів зброї, тактики таємного проникнення і майстром бойових мистецтв. Каратель володіє нормальною людською силою і не має будь-яких надможливостей, але завдяки щоденним тренуванням він зробив зі свого тіла досконалість. У Френка строгий режим атлетичної гімнастики і практики у стрільбі зі зброї.
немає в наявності
Каратель - досвідчений солдат з винятковими навичками. Будучи капітаном, Касл пройшов снайперську підготовку. Каратель - експерт військової справи і рукопашного бою. Його улюблений стиль боротьби - джиу-джитсу. Також Касл вільно володіє більш ніж трьома типами холодної зброї, вважаючи за краще, проте, ніж.
Каратель використовує найрізноманітніші типи озброєння, включаючи штурмові гвинтівки, дробовики, пістолети, ножі, вибухівку та багато іншого зброю, яке він збирає під час своїх рейдів. Він тримає все своє зброю на секретних складах і сховищах в Нью-Йорку, Нью-Джерсі, Коннектикуті і деяких інших штатах.
Каратель зазвичай модернізує свою зброю, щоб підвищити її ефективність, пригвинчуючи оптику, ліхтарі, гранатомети, глушники, магазини підвищеної ємності і т. Д.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів