BTicino Комплект домофона: Classe 300 x13E + Linea 3000

код товару: 363911
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики BTicino Комплект домофона: Classe 300 x13E + Linea 3000:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Домофон
Дисплей 7"
Тип дисплея Кольоровий
Особливості індекс захисту кнопкової панелі: IP54
захист від механічного впливу: IK10
має ємнісні клавіші
Основні
Тип Домофон
Дисплей 7"
Тип дисплея Кольоровий
Сенсорний екран
Додаткові функції вбудований Wi-Fi
може бути налаштований для встановлення на одну або дві сім'ї
оснащені селектором Т
аудіо/відео зв'язок, відкриття замку
Додатково
Особливості індекс захисту кнопкової панелі: IP54
захист від механічного впливу: IK10
має ємнісні клавіші
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 100 мм
Довжина 410 мм
Вага 2.33 кг
Об'єм 0.0156 м3
Комплект домофона для однієї сім'ї з: внутрішнім відеодомофоном Classe 300X13E в світлій обробці, з можливістю підключення до Wi-Fi, гучним зв'язком, індуктивноїю петлею, 7-дюймовим сенсорним РК-дисплеєм та відеодомофоном; панель виклику LINEA 3000 з передньою кришкою zamak, ширококутною кольоровою камерою і безконтактним зчитувачем, з набором кольорових карток-ключів і двома клавішами відкриття дверей. Може бути налаштований для установки на одну або дві сім'ї. Він може керувати максимум 20 картками-ключами (125 кГц) для розблокування електричного дверного замка (в тому числі для управління системою).
немає в наявності
Кнопки виклику можуть бути підписані на спеціальній картці; також мають біле підсвічування. Може бути встановлений на стіні або врівень зі спеціальними крыпленнями: (350020) коробка для прихованого монтажу, або (343061) аксесуар для прихованого монтажу - купується окремо. Може бути оснащений дощовиком (343051) - купується окремо.

Кнопкова панель має індекс захисту IP54 - індекс захисту від механічного впливу IK10. Завдяки підключенню Wi-Fi, вбудованому у внутрішній відеоблок, можна зв'язати пристрій з додатком Door Entry (доступно для Android і iOS). Ви можете управляти основними функціями внутрішнього відеопристрою (прийом викликів, відкриття дверного замка, активація панелі виклику де б ви не були).

Внутрішній відеоблок має функцію виклику аудіо / відео пам'яті і функцію індуктивної петлі (для використання людьми, що носять слухові апарати, оснащені селектором Т). Він має ємнісні клавіші для управління основними функціями відеодомофона: розблокування дверного замка, підключення по гучному зв'язку, активація панелі виклику / перемикання камер і кнопка «Вибране» (можна налаштувати для активації найбільш часто використовуваних швидких дій, наприклад, управління освітленням схыдців, Інтерком, додаткові функції). Настінний або настільний монтаж зі спеціальною опорою (344632) - купується окремо. Відкривається при інтеграції з підключеними сторонніми пристроями (наприклад: NETATMO Smart Indoor і Smart Outdoor Cameras).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів