Legrand DLPus кабель-канал 40х16 / 12,5 мм, трійник

код товару: 030207
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Legrand DLPus кабель-канал 40х16 / 12,5 мм, трійник:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Кабель канал
Призначення для прокладання електрокомунікацій
Основне
Тип Кабель канал
Призначення для прокладання електрокомунікацій
Додаткова інформація тип кріплення: замикання (під натиском)
Додаткові характеристики висота: 40 мм
глибина: 16 мм
Т-подібне відгалуження
Фізичні характеристики
Матеріал Пластик
Колір білий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 20 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
DLPus Legrand кабель-канал 40х16 / 12,5 мм, трійник. Т-образне відгалуження - для кабель-каналів DLPlus 40х12,5 і 40х16 - білий
146 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Legrand DLPus кабель-канал 40х16 / 12,5 мм, трійник:
Comtrading
Тройник Legrand к мини-каналу 40х16/12,5 мм, DLPus
Iphouse.com.ua
Legrand DLPus кабель-канал 40х16/12,5 мм, тройник
Mekka
Тройник Legrand к мини-каналу DLPus, 40х16/12.5мм (030207)
Скарби (ckapbu.com)
Кабель-канал Legrand 030207
Компанія Legrand - провідний виробник у виготовленні продукції електротехнічного призначення, постачальник комплексних рішень для електричних та інформаційних мереж. Виробам Legrand знаходяться застосування як в житловому будівництві так і в промисловому і адміністративному секторі. Вузька спрямованість - електротехніка, сприяла компанії Legrand зайняти лідируючу позицію в багатьох країнах світу в своїй галузі.Таке лідерство Legrand на електротехнічному ринку, зумовлене низкою факторів, серед яких: висока культура виробництва, а також масштабні вкладення коштів у дослідження та розробку передових технологій. Штаб-квартира компанії Legrand знаходиться у Франції. На заводах Legrand виготовляється близько 130 тисяч найменувань електротехнічної продукції, а сама компанія володіє більш ніж 4500 чинними патентами на винаходи. Розробка кожного продукту Legrand ведеться з обліку найпередовіших технічних рішень, а кожен виріб відповідає найвищим вимогам європейської якості.

Серія Legrand DLP дозволить встановити проводку на складних ділянках, а можливість кріплення механізмів в будь-якій точці пластикового короба забезпечить зручні точки доступу до електричної або телефонної мережі там, де це потрібно безпосередньо . Величезний вибір рішень дозволяє реалізувати будь-які задуми, пов'язані з монтажем і дизайном. Кабель-канали DLP можна буде встановити легко і швидко навіть на складних ділянках стіни. Кабель-канали Legrand є інноваційною розробкою, яка полегшує прокладку проводів і робить їх зовнішній вигляд більш естетичним, так як монтується з використанням гнучких кришок і кабель-канали Legrand ідеально впишуться в Ваш інтер'єр. Кабель-канали DLP - це оптимальне рішення по прокладці електрокомунікацій там, де монтування всередині стіни неможливо. Ці системи легко встановлюються навіть на найскладніших ділянках.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів