Головна - Продукція та рішення для підприємств - Електротовари та світло - Електромонтажне обладнання - Розетки і вимикачі - Legrand - Plexo Розетка 2х2К + З, Schuko, 16 A, 250В, ІР55, ІК07 з кришкою, горизонтальна, сірий

Legrand Plexo Розетка 2х2К + З, Schuko, 16 A, 250В, ІР55, ІК07 з кришкою, горизонтальна, сірий

код товару: 069576
Технічні характеристики Legrand Plexo Розетка 2х2К + З, Schuko, 16 A, 250В, ІР55, ІК07 з кришкою, горизонтальна, сірий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип розетка
Матеріал термопласт
Основні
Тип розетка
Серія Plexo
Колір сірий
Клас захисту IP IP55
IK07
Кількість гнізд/роз'ємів/постів 2 шт
Технічні особливості
Заземлення
Кришка з накладкою
Номінальний струм 16 А
Номінальна напруга 250 В
Додаткові характеристики
Матеріал термопласт
Горизонтальний монтаж
Висота 64 мм
Ширина 136 мм
Додатково 2х2К+З
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Розетки силові 2К + З Plexo німецький стандарт. Серія вологозахищених електроінсталяційних виробів розроблена для установки в технічних приміщеннях житлових будинків і будівель спеціалізованого призначення (гаражі, підвали, паркінги, майстерні та кулінарні цехи ...), а також для установки поза приміщеннями (тераси, сади, кемпінги ...). Силові розетки 16 A 250 В ~ німецького стандарту з захисними шторками призначені для підключення стандартних вилок 2К і 2К + З німецького стандарту.
969 грн*
немає в наявності
Де купити: Legrand Plexo Розетка 2х2К + З, Schuko, 16 A, 250В, ІР55, ІК07 з кришкою, горизонтальна, сірий:
Mekka
Plexo Legrand Розетка 2х2К+З, Schuko, 16 A, 250В, ІР55, ІК07 c крышкой, горизонтальная, серый (069576)
Компанія Legrand - провідний виробник у виготовленні продукції електротехнічного призначення, постачальник комплексних рішень для електричних та інформаційних мереж. Виробам Legrand знаходяться застосування як в житловому будівництві так і в промисловому і адміністративному секторі. Вузька спрямованість - електротехніка, сприяла компанії Legrand зайняти лідируючу позицію в багатьох країнах світу в своїй галузі.Таке лідерство Legrand на електротехнічному ринку, зумовлене низкою факторів, серед яких: висока культура виробництва, а також масштабні вкладення коштів у дослідження та розробку передових технологій. Штаб-квартира компанії Legrand знаходиться у Франції. На заводах Legrand виготовляється близько 130 тисяч найменувань електротехнічної продукції, а сама компанія володіє більш ніж 4500 чинними патентами на винаходи. Розробка кожного продукту Legrand ведеться з обліку найпередовіших технічних рішень, а кожен виріб відповідає найвищим вимогам європейської якості.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів