Ballu Очисник повітря припливний ONE AIR ASP-200P

код товару: ASP-200P
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Ballu Очисник повітря припливний ONE AIR ASP-200P:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 75 кв.м
Oснащення Таймер
Пульт ДК
Додатково Цифровий дисплей
Встановлення реального часу
Режим “Sleep”
9 режимів продуктивності
Режим обігріву
Режим "без нагрівання"
захист від перегріву
6 ступенів очищення
Регулювання температури нагріву
Макс. монтаж. зовнішня температура: 50 °С
Мін.монтаж. зовнішня температура: -40 ° С
Вентиляційний канал 120 мм
Вага 7.2 кг
Основні
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 75 кв.м
Oснащення Таймер
Пульт ДК
Витрата повітря 200 м3/год
Функції
Oчищення
Ароматизація
Додатково Цифровий дисплей
Встановлення реального часу
Режим “Sleep”
9 режимів продуктивності
Режим обігріву
Режим "без нагрівання"
захист від перегріву
6 ступенів очищення
Регулювання температури нагріву
Макс. монтаж. зовнішня температура: 50 °С
Мін.монтаж. зовнішня температура: -40 ° С
Вентиляційний канал 120 мм
Система фільтрації
НЕРА фільтр
Фізичні
Потужність 85 Вт /в режиме "без нагрева"
1285 /Макс. споживана
Колір білий
Габарити 57.5 х 45 х 19 см
Вага 7.2 кг
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 620 мм
Довжина 500 мм
Вага 8.25 кг
Об'єм 0.0713 м3
Ballu ONEAIR ASP-200P - інверторний припливний очищувач повітря з інтелектом. Призначений для подачі свіжого і очищеного повітря в будь-які житлові приміщення площею до 75 кв.м. Вбудований високоефективний керамічний нагрівальний елемент потужністю 1200 Вт (опція, отримується окремо) підігріває вхідне повітря. При цьому прилад ефективно працює в осінньо-зимовий період при температурі зовнішнього повітря до -40 ° С. Професійна система очищення повітря, що складається з 6 ступенів, усуває 99,9% забруднень в повітрі, поглинає неприємні запахи, знезаражує від вірусів і бактерій.
немає в наявності
У приладі є арома-капсула для масел, що дозволяє створити індивідуальну атмосферу на будь-який смак. Вбудований датчик РМ2,5 в залежності від якості повітря автоматично управляє інтенсивністю очищення в режимі циркуляції. Датчик CO2 (опція) контролює рівень вуглекислого газу в приміщенні і автоматично управляє клапаном припливу, підтримуючи оптимальний рівень CO2. Прилад має зручний інтерфейс, який забезпечують кольоровий дисплей і поліфонічний звуковий сигнал, пульт ДУ в комплекті.

Пил і низький рівень кисню є основними збудниками алергічних реакцій і поганого самопочуття. Сьогодні Ballu представляє ряд унікальних рішень: припливно-очисні комплекси, спліт-системи з плазмовими фільтрами, зволожувачі та очищувачі повітря з багатоступеневою системою очищення, здатні створити сприятливий клімат кожного будинку в будь-яку пору року. Одна з головних задач інженерів і розробників Ballu - створення високотехнологічної, інтелектуальної техніки, зручною та економічною як для побутового застосування, так і для промислової експлуатації. Безперервний пошук унікальних рішень і нових ідей, запозичення і реалізація їх в унікальних продуктах, здатних бути тихими, непомітними і незамінними помічниками, сприяють створенню ідеального клімату вашого будинку. З Ballu технології майбутнього доступні вже сьогодні.

Повітря в будинку: допомога у відновленні здоров’я з Ballu ONEAIR

Відновити та зміцнити дихальну функцію допомагають вправи. Однак треба розуміти, що потрапляє в бронхи та легені під час дихання. Закриті приміщення – сприятливе середовище для накопичення шкідливих речовин і розмноження мікроорганізмів, і дихати таким повітрям небезпечно навіть для здорових людей.

Найефективніше очищення

Вирішити завдання з очищення повітря в приміщеннях допоможуть інтелектуальні пристрої Ballu серії ONEAIR. Вони подають із навколишнього середовища повітря, що фільтроване завдяки шестиступеневій системі очищення й знезаражене за допомогою УФ-променів та іонізації. Завдяки цій професійній системі та вугільному адсорбційно-каталітичному фільтру CARBON у будинку не буде пилу, спор цвілі та грибків, шкідливих домішок, неприємних запахів і летких формальдегідів.

Важливо: повітря під час подання підігріває вбудований високоефективний керамічний нагрівальний елемент.

Найпотужніший з-поміж своїх

Ballu ONEAIR ASP-200P — надійний, економічний і безшумний пристрій, що може перетворити найбрудніше повітря на чисте та корисне. Усього за 15 хвилин у турборежимі він очищає повітря в кімнаті площею до 25 м2, фільтруючи та знищуючи до 99,9 % шкідливих домішок і мікроорганізмів. ONEAIR ASP-200P є найпотужнішим пристроєм у своєму класі — за годину роботи повністю очищує повітря в приміщенні до 75 м2.

Модель ASP-200P додатково оснащено УФ-лампою для знезараження повітря від шкідливих бактерій.

Легкий монтаж і зручне керування

Встановити такий припливний очисник можна в офісному приміщенні чи у власному будинку. Керування Ballu ONEAIR відбувається через Wi-Fi (мобільний додаток HOMMYN). Інтелектуальні режими допомагають очищувати, знезаражувати та насичувати киснем повітря автоматично чи за індивідуально налаштованим графіком роботи.

Сучасний помічник з охорони здоров’я

Ефективна система очищення та знезараження повітря — незамінні помічники під час реабілітації після коронавірусної інфекції. Постраждалим легеням потрібне чисте, безпечне та насичене киснем повітря для повернення повноцінного дихання. Із професійним припливним очисником повітря Ballu ONEAIR здоров’я буде відновлено швидше.

Характеристики Ballu ONEAIR ASP-200P

  • Потужність 1 285 Вт
  • Продуктивність 200 м3/год
  • Розмір вентиляційного каналу 120 мм
  • Рівень шуму 19-45 дБ
  • Монтаж настінний
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів