Oribel Стільчик для годування Cocoon Графітовий

код товару: OR203-90013
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Oribel Стільчик для годування Cocoon Графітовий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип стільчик для годування
Вік від 6 місяців до 3 років
Матеріал полікарбонат
Додатково складний
магнітна таця
тримач для чашки і їжі
5 точкові ремені безпеки з можливістю регулювання
Можливість складання /45 / 81 см
Основні
Тип стільчик для годування
Вік від 6 місяців до 3 років
Матеріал полікарбонат
Наклон спинки 3 положення
Колеса так
Регулювання по висоті 6 положень /от 70 см до 81 см
Максимальна вага дитини 15 кг
Додатково складний
магнітна таця
тримач для чашки і їжі
5 точкові ремені безпеки з можливістю регулювання
Можливість складання /45 / 81 см
Розмір 106 см высота, 50 см ширина
Вага товару 9.75 кг
Колір сірий
Габарити брутто
Ширина 330 мм
Висота 580 мм
Довжина 680 мм
Вага 13.00 кг
Об'єм 0.1302 м3
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Oribel Cocoon - це багатофункціональний стільчик для годування діток від 6 місяців до 3 років. Основними особливостями девайсу є знімні столик та сидіння, магнітна таця, підставка для склянки, регульовані нахил спинки та висота сидіння.
немає в наявності
Стільчик для годування Oribel Cocoon (Кокон)

  • Регульоване за нахилом сидіння: від сидячого положення до лежачого, як в кріслі для немовля. Можна використовувати для відпочинку або як качалочку.
  • Підставка Easy Feeder для зручного годування дитини без підносу. Можна поставити чашечку й тарілочку й годувати дитину
  • Регульоване за висотою сидіння дозволить приставляти стільчик до будь-якого столу й обідати дитині поряд з дорослими. 6 положень сидіння від  70 см до 81 см.
  • Конструкция, яка легко складається. Стільчик не буде займати багато місця, в  складеному виді його ширина всього 45 см.
  • Колеса на одній з пар ніжок. Транспортувати стільчик буде зручніше, не підіймаючи.
  • Знятий піднос можна зафіксувати на зворотній стороні ніжок за допомогою магнітів.
  • Паховий обмежувач на столику.
  • 5ти-точкові ремені безпеки з можливістю регулювання.
  • Сидіння виконано з м’якої, дихаючої піни. Дитина не буде «прилипати» до сидіння, і її можна легко мити під проточною водою. Полегшена система зняття вкладки сидіння для більшого дискомфорту.
Безпека малюкiв i зручнiсть для батькiв з Oribel

Найближчим часом на ринку України з’явиться новинка бренда Oribel – стільчик для годування, виготовлений із нових матеріалів та з покращеними специфікаціями.

Одним із бестселерів Oribel на ринку України є модель стільчика для годування Cocoon, що за чотири роки від своєї появи здобула визнання батьків і на ділі довела свою зручність і надійність. Поки виробник не розкриває таємниці: чи буде нова модель заміною Cocoon, чи просто доповнить лінійку. Проте запевняє, що з 2017 року було проведено значну роботу над технічними елементами стільчика та знайдено можливість зробити його ще більш комфортним та безпечним.

Зараз нова модель проходить завершальний етап тестувань із безпеки й готується до початку виробництва. А поки користувачі можуть ознайомитися з напрацюваннями дизайнерів і технологів.

У новій моделі буде доступним регулювання висоти та кута нахилу сидіння. Але при цьому вона буде більш компактною та стійкою. Також розробники запевняють, що користувачі будуть приємно здивовані якістю й надійністю матеріалів, які було використано для виробництва стільчиків, і через це нову модель не можна буде назвати звичайним стільчиком для годування.

Загалом основний функціонал та діапазон налаштувань залишаються незмінними, як порівняти з Cocoon.

Із 2017 року бренд Oribel успішно розвивається на ринку України. За цей час він здобув визнання користувачів завдяки незмінно високій якості, яскравому та неповторному дизайну, а також зручному і продуманому функціоналу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів