Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Movies LOTR / Hobbit Nazgul 13554

Колекційна фігурка Funko POP! Movies LOTR / Hobbit Nazgul 13554

код товару: FUN1339
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Movies LOTR / Hobbit Nazgul 13554:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies LOTR/Hobbit
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies LOTR/Hobbit
№ фігурки 446
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.16 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Movies LOTR / Hobbit Nazgul 13554 виконана за мотивами всесвіту "Володар кілець". Назгул - дев'ятеро владик з числа людей, поневолені Кільцями Влада і стали слугами Саурона. Ватажком назгул була людина, при житті вправний в чаклунстві. Точне ім'я його невідомо, в літописах Середзем'я його називали «Король-Чародій з Ангмара».
немає в наявності
Крім того, що кожен з назгул в тій чи іншій мірі володів мистецтвом темної магії і вселяв більшості живих істот нестерпний жах, всі члени Дев'ятки були озброєні і звичайною (вдосконаленою в магічному відношенні) зброєю. Зокрема, основним знаряддям ближнього бою їм служив довгий прямий меч. Крім того, кожен з назгул був озброєний кинджалом - так званим моргульскім клинком. Поранення їм для всякої живої істоти було смертельним - якщо людина не гинула відразу, то в рані залишався уламок клинка, що просувався до серця жертви і сприяв повільному, але вірному розвоплощеню ураженого - переходу в світ духів, рідну стихію назгул і Саурона.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів