Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Technic Preliminary GT Race Car 42096

LEGO Конструктор Technic Preliminary GT Race Car 42096

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Technic Preliminary GT Race Car 42096:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 10
Стать дитини для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Technic
Тип Автомобіль
Основні
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 10
Стать дитини для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Technic
Тип Автомобіль
Кількість деталей 1580 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 470 мм
Довжина 370 мм
Вага 2.25 кг
Об'єм 0.0139 м3
Познайомся з інноваційними інженерними рішеннями і унікальними традиціями майстерності одного з провідних світових виробників автомобілів з цією дивовижною моделлю Porsche 911 RSR LEGO® Technic. Копія оригінального автомобіля, розроблена у співпраці з компанією Porsche точно передає яскравий образ, характерний для її прототипу, і його знайомий багатьом силует, який був спеціально створений таким чином, щоб витримувати величезні навантаження на гонках серії GT.
немає в наявності
Зовнішній вигляд автомобіля доповнений заднім крилом «Лебедине шия», заднім дифузором і спеціальними бічними дзеркалами. Це зроблено для досягнення максимальної аеродинамічній ефективності. Відкривши двері, ти виявиш салон з безліччю реалістичних деталей: екран радара, яке функціонує рульове управління, систему гасіння вогню і навіть карту треку Лагуна Сека, яка надрукована на двері водія.

Ця дивовижна модель також має видимий, що працює диференціал, незалежну підвіску і шестициліндровий опозитний двигун з рухомими поршнями, розташований перед задньою віссю. Колеса з чорними спицями, реалістичні фари і задні ліхтарі, а також автентична біло-чорно-червона колірна гамма, доповнена наклейками, вносять завершальні штрихи в образ цього неймовірного суперкара LEGO!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів