Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Іграшковий транспорт - DRIVEN - Ігровий набір POCKET SERIES Велике місто, 7 од.

DRIVEN Ігровий набір POCKET SERIES Велике місто, 7 од.

код товару: WH1076Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики DRIVEN Ігровий набір POCKET SERIES Велике місто, 7 од.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
Тип наземний транспорт
Вид набір
Вікова група 3+
Основні
Стать дитини хлопчик
Тип наземний транспорт
Вид набір
Вікова група 3+
Кількість деталей 7 шт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 220 мм
Довжина 290 мм
Вага 0.57 кг
Об'єм 0.0070 м3
Візьміть таксі та досліджуйте місто з дитячим ігровим набором Big City Cruisin' від DRIVEN! У центрі міста є на що подивитися… Будинки, рекламні щити та яскраві вогні міста чекають, щоб ви їх виявили! Припаркуйте свій іграшковий автомобіль на парковці. Є багато місць і ліфт, щоб піднятися на верхні рівні. А ще краще, чому б не взяти таксі до міста? У цей ігровий набір входить класичне маленьке іграшкове таксі!
1129 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: DRIVEN Ігровий набір POCKET SERIES Велике місто, 7 од.:
Інтернет магазини
Comtrading
Игровой набор DRIVEN POCKET SERIES Большой город, 7 ед. WH1076Z
Iphouse.com.ua
DRIVEN Игровой набор POCKET SERIES Большой город, 7 ед.
Mekka
Игровой набор DRIVEN Pocket series Большой город 7эл (WH1076Z)
Moyo
Игровой набор DRIVEN POCKET SERIES Большой город, 7 ед. WH1076Z
Mta.ua
Ігровий набір DRIVEN Pocket Series Велике місто WH1076Z
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игровой набор DRIVEN POCKET SERIES Большой город, 7 ед. WH1076Z
Рампи та доріжки, сумісні з іншими ігровими наборами DRIVEN (продаються окремо), дозволяють весело та легко досліджувати велике місто! Це ігровий набір для дітей, які хочуть додати сміливого горизонту до свого Мініатюрного міста. Рекомендовано для маленьких міських дівчат від 3-х років.
Будуй та драйвуй з DRIVEN

Іграшки DRIVEN створені, щоби заохочувати дітей до нових відкриттів, розвивати їхню уяву та дарувати задоволення під час гри. Дитяча іграшкова техніка – це запорука веселощів і пригод на будівельному майданчику, у полі чи на вулицях міста.

Іграшковий транспорт: цікаво та корисно

Із раннього дитинства малюки пристрасно захоплюються рухомими механічними пристроями. Машинки та ігрові набори DRIVEN перенесуть до світу дивовижних пригод, екстремальних швидкостей, допоможуть впоратися зі страхами, знайти друзів за інтересами та дати вихід нестримній енергії. Мінімоделі бренда DRIVEN дають змогу відчути себе в ролі поліцейського, пожежника, водія евакуатора або фахівця служби порятунку.

Усю продукцію DRIVEN виготовлено з міцних, якісних і безпечних матеріалів. Головна їх ­особливість — повна деталізація. Іграшки, наче справжні, та мають багато робочих механізмів із дивовижними функціями. Вони є реальними прототипами та легко подолають будь-яку відстань. Із машинками DRIVEN можна бавитися нескінченно довго як самостійно, уявляючи себе кермувальником, так і в компанії друзів. Під час гри формуються різноманітні навички та корисні звички. Дитина вчиться проявляти себе, моделюючи розвиток подій, вигадуючи персонажів і сюжетні лінії.

Ігровий набір Pocket Series Build-A-City

Код товару: WH1136Z

Особливості:

  • висока якість;
  • реалістичний зовнішній вигляд;
  • рухомий кран (обертається);
  • робочий ліфт пожежної станції;
  • робоча заправна станція та автомийка.

Дайте волю творчим поривам й уяві разом із DRIVEN Pocket Series Build-A-City. У меганаборі є все необхідне, щоби збудувати власне місто. Автомобільні траси, доріжки, мініатюрні дорожні знаки, тунелі та мости, пандуси та перехрестя, міські будівлі та різноманітні аксесуари.

У наборі постачання 140 деталей, серед яких 6 транспортних засобів. Ігровий набір DRIVEN Pocket Series Build-A-City сумісний з усіма іграшками виробника серії Pocket Series.

Розмір паковання (ш × в × д) 9 × 24 × 29 см

Ігровий набір POCKET SERIES «Велике місто»

Код товару: WH1076Z

Цікавий набір на міську тематику з будівлями, пандусами, ліфтами тощо. Візьміть таксі та досліджуйте місто — у його центрі є на що подивитися… Будинки, рекламні щити та яскраві вогні міста чекають на відкриття. У наборі міститься 7 аксесуарів, з-поміж яких ексклюзивний автомобіль таксі.

Набір деталізований і функціональний: є пересувний ліфт і двері, що відчиняються та зачиняються.

Розмір паковання (ш × в × д) 11 × 22 × 29 см

Набір машинок Turbocharge

Код товару: WH1121Z

Приготуйтеся до бурхливих перегонів із приголомшливими автомобілями Pullback Vehicles. Ці іграшкові машинки – частина серії DRIVEN Turbocharge. У кожному блістері є чотири швидкісні спортивні автомобілі різних кольорів: червоного, синього, помаранчевого та зеленого. Вони схожі на справжні, адже їхні елементи деталізовані.

Ці іграшки-автомобілі також не потребують батарейок — просто потягніть їх назад і побачите, як вони «спалюють гуму» по підлозі. Опануйте навички перегонів і викли­кайте друзів на чемпіонат із кермування. Перемагає автомобіль, який першим перетне фінішну пряму. Автомобілі Pullback Vehicles сумісні з ігровими наборами DRIVEN Turbocharge (продаються окремо).

Розмір паковання (ш × в × д) 3 × 21 × 10 см

Ігровий набір Pocket Series «Траса для перегонів (2 в 1)»

Код товару: WH1108Z

Із Pocket Series 2 іn 1 Race Track DRIVEN можна зменшити масштаб трюкового стрибка та відвідати автосалон для ремонту — усе в одному ігровому наборі. Ця складна іграшка перетворюється з автомагазину на трек для перегонів за лічені хвилини, у кілька рухів. Досліджуйте всі його чудові функції за допомогою двох іграшкових машинок: зупиніться на АЗС, помийте машину на мийці та підніміться ліфтом.

Натисніть кнопку на трасі та спостерігайте, як іграшкова машинка мчить уперед. В ігровому наборі є 73 доріжки, що легко підключаються, та 4 дорожні знаки, аби створити власну мережу доріг. На трасі для перегонів DRIVEN «2 в 1» можна багато чого відкрити.

Розмір паковання (ш × в × д) 10 × 24 × 30 см

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів