Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nikon Z NIKKOR 40mm f/2.0:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип об'єктива стандартний
Система Nikon
Байонет (кріплення) Nikon Z
Фокусна відстань 40 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/16
Мінімальна дистанція фокусування 0.29 м
Кількість пелюсток діафрагми 9
Пило, вологозахист
Діаметр фільтра 52 мм
Вага 170 г
Основні
Тип об'єктива стандартний
Система Nikon
Байонет (кріплення) Nikon Z
Фокусна відстань 40 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/16
Розмір матриці Full frame
Кути огляду
Кути огляду 57°
Конструкція
Мінімальна дистанція фокусування 0.29 м
Конструкція (елементів / груп) 6 елементів у 4 групах
Кількість пелюсток діафрагми 9
Додатково
Пило, вологозахист
Комплектація Задня кришка об'єктива /LF-N1
Передня кришка /LC-52B
Фізичні
Діаметр фільтра 52 мм
Габарити (діаметр x довжина) 70 х 45.5 мм
Вага 170 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 110 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.41 кг
Об'єм 0.0016 м3
Об’єктив NIKKOR Z 40mm f/2 наповнює фотографії та відео чудовою деталізацією, глибиною і кольором. Його природний кут огляду ідеально підходить для реалістичних портретів, а також для інтерв’ю та відеоінструкцій. Об’єкти зйомки, яких не відволікатиме націлений в обличчя великий об’єктив, поводитимуться природно. А ще цей об’єктив такий легкий і компактний, що ви навіть можете використовувати його для зйомки відео від першої особи.
13999 грн*
немає в наявності
Де купити: Nikon Z NIKKOR 40mm f/2.0:
Mekka
Объектив Nikon NIKKOR Z 40mm f/2.0 (JMA106DA)
Різкий фокус, м’який фон
 

Приверніть увагу до об’єкта зйомки за допомогою м’якого розмиття фону. Широкий байонет Z і 9-пелюсткова заокруглена діафрагма f/2 забезпечують боке, завдяки якому ваші зображення справді стануть особливими. Досягти художньої досконалості ще ніколи не було так просто.

Неймовірні великі плани
 

Від портретів до серій кадрів великим планом у відеоінструкціях – цей об’єктив забезпечує фантастичну різкість навіть на малій відстані до об’єкта. Мінімальна дистанція фокусування, що становить усього 0,29 м, забезпечує різкий фокус, навіть коли фотокамера знаходиться на відстані лише 29 см від об’єкта.

Ідеальний варіант для відео
 

Знімаєте відео? Цей об’єктив із фіксованою фокусною відстанню 40 мм забезпечує надзвичайно високу деталізацію відзнятих епізодів і безшумне фокусування. Ефект «дихання» фокуса практично відсутній, тому можна регулювати фокус без помітного впливу на кут огляду кадру.

Тихо, йде зйомка!

Завдяки надзвичайно тихому кроковому мотору й додатковому світлу, зібраному байонетом Z, фокусування виконується швидко, точно та безшумно. Це чудовий варіант для фотографій, а ще кращий для відео: ви можете використовувати всі переваги бездоганної системи автофокусування фотокамери Z без створення звуків фокусування, що можуть зіпсувати важливий момент чи сцену.

40 мм у форматі FX

У разі використання на повнокадровій бездзеркальній фотокамері серії Z цей об’єктив з фіксованою фокусною відстанню забезпечує стандартний кут огляду 40 мм. Це ідеальний варіант для реалістичних портретів, відеоблогів та інтерв’ю.

60 мм у форматі DX

У разі використання на бездзеркальній фотокамері формату DX серії Z цей об’єктив із фіксованою фокусною відстанню забезпечує кут огляду 60 мм. Це ідеальний варіант для постановочних портретів і великих планів на весь кадр.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів