Технічні характеристики Belkin jack 3.5mm - M/M, portable, 1m, black/gold:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид кабель
Роз'єм 1 3.5 мм
Роз'єм 2 3.5 мм
Довжина 1 м
Характеристики
Призначення аудіо
Вид кабель
Роз'єм 1 3.5 мм
Роз'єм 2 3.5 мм
Фізичні характеристики
Довжина 1 м
Колір Чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 50 мм
Довжина 230 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0009 м3
Ідеальне рішення для всіх ваших музичних потреб. Цей універсальний кабель із 3,5-міліметровим допоміжним роз'ємом на обох кінцях дозволяє підключати величезну кількість аудіопристроїв. Використовуйте його для відтворення музики зі смартфона на портативній колонці, підключення планшета до стереосистеми автомобіля та багато іншого.
немає в наявності
БЕЗДОГАННІ АУДІО ПІДКЛЮЧЕННЯ

Забезпечує надійне з'єднання між аудіопристроями для чіткого відтворення звуку. Його якісна конструкція допомагає звести до мінімуму перешкоди та шум, тому ви зможете слухати музику та звукові доріжки фільмів без будь-яких потріскування чи вирізів.

НАДІЙНИЙ ДИЗАЙН

Кабель розрахований на інтенсивне використання, не відстає від вашого активного способу життя у дорозі. Кабель має міцну алюмінієву оболонку, яка захищає його при зберіганні в рюкзаці або сумці.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВСЮДИ НА ЗВ'ЯЗКУ

Кабель завдовжки 1м. легко згортається і легко складається у сумку чи рюкзак. Він досить компактний, щоб легко подорожувати, тому ви можете брати його з собою будь-куди. Але його також достатньо, щоб його можна було дістати через автокрісло або під столом, тому у вас завжди буде зручне з'єднання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів