Electrolux Бездротовий акумуляторний пилосос 2 в 1 WQ81-ALRS

код товару: WQ81-ALRS
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Бездротовий акумуляторний пилосос 2 в 1 WQ81-ALRS:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ручний
вертикальний
безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 25.2 Вт
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.3 л
Насадки турбощітка /з ультрафіолетовою лампою для догляду за постільною білизною, подушками та ковдрами
мала насадка /2в1 зі щетиною/щілинна
додаткова насадка /для делікатних поверхонь
телескопічна насадка 2 в 1 /(щілинна насадка, насадка для твердих поверхонь із щетиною)
Живлення акумулятор
Вага 2.8 кг
Основні
Тип ручний
вертикальний
безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 25.2 Вт
Автономна робота 55 хв в турбо режиме до 15 мин
Турбошвидкість
Система фільтрації
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.3 л
Насадки і адаптери
Насадки турбощітка /з ультрафіолетовою лампою для догляду за постільною білизною, подушками та ковдрами
мала насадка /2в1 зі щетиною/щілинна
додаткова насадка /для делікатних поверхонь
телескопічна насадка 2 в 1 /(щілинна насадка, насадка для твердих поверхонь із щетиною)
Особливості
Додатково індикатор зарядки
Функція BrushRollClean
Циклонна технологія
5-ступенева система фільтрації
Фізичні
Рівень шуму 79 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Lithium Ion
Час заряду акумулятора 4.5 годин
Колір білий
Вага 2.8 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 710 мм
Довжина 160 мм
Вага 6.00 кг
Об'єм 0.0454 м3
Завдяки легкому доступу до ручного блоку та різноманітним аксесуарам акумуляторний пилосос Well Q8 дозволяє миттєво переключатися з прибирання підлоги на прибирання важкодоступних місць.
немає в наявності

Безкомпромісне очищення, на довго

Осьова циклонна технологія забезпечує безкомпромісну продуктивність під час прибирання, навіть коли мішок заповнений. Час роботи до 55 хвилин, що дозволяє прибирати велику площу.

Нові пристрої Electrolux для розв'язання старих турбот

До таких буденних процесів, як-от готування та прибирання, дедалі частіше ставляться якщо не з ентузіазмом, то принаймні без відчаю. Однією з головних причин є невпинний розвиток інновацій у світі побутової техніки. Із кожним роком техніка стає компактнішою, більш функціо­нальною та стильною. Далі — про найновітнішу кухонну та прибиральну техніку, що урізноманітнить будь-який побут і забезпечить принципово новий досвід.

Бездротовий безмішковий пилосос «2 в 1» WQ81-ALRS

Прибирання одним рухом, без зусиль

Незважаючи на низку переваг, для багатьох домівок габаритні пилососи з надпотужними двигунами та ємними резервуарами для сміття є надмірною опцією. Ба більше, наразі в цьому сегменті побутової техніки диктують моду саме компактні й ергономічні пристрої, що завжди напохваті, не займають багато місця та не мулять очі. А моделі серії WQ Well — акумуляторні пилососи Electrolux WQ Well Q 6, 7, 8 — ще й вирізняються потужністю та автономністю. Вони очистять усі типи поверхонь швидко та без зусиль.

Головна «фішка»

Поєднання широкого функціо­налу з ергономічним дизай­ном — це оптимальна комбінація для швидкого та зручного прибирання. Так завжди напохваті буде пристрій, готовий до мультитаскінгу: легкий доступ до ручного блока й аксесуарів дає змогу миттєво переключатися від миття підлоги до очищення важкодоступних місць, і знову повертатися до попереднього завдання.

Зручність використання

Завдяки заниженню центра ваги пилосос відчувається легшим у руці, а руків’я, розраховане на подвійний хват, забезпечує комфортне прибирання як підлоги, так і ділянок на висоті. Крім цього, пристрій має функцію LED-підсвічування для виявлення пилу в найтемніших закутках.

Продуктивність

Осьова циклонна технологія забезпечує потужну роботу й ефективне прибирання, навіть за умови заповнення пилозбірника. 5-ступінчаста система фільтрації видаляє до 99,99 % мікрочасточок пилу.

Витривалість

Як для своїх скромних габаритів і потужності WQ Well демонструє дивовижний час роботи без підзаряджання – до 50 хв. Цього більш ніж достатньо, аби досягти бездоганної чистоти в оселі, зберегти сили для інших справ і, зрештою, не знудитись.

Аксесуари

Усе необхідне для прибирання є на корпусі пристрою. Знімайте та кріпіть бортові аксесуари для різних типів поверхні прямо під час роботи WQ Well.

  • Насадка PowerPro Roller з ефектом полірування — експерт із догляду за твердою підлогою, який видалить усе, від дрібного пилу до великих часточок, з першого разу
  • Насадка BEDPROPOWER PLUS забезпечує ретельне очищення ліжок і диванів, а унікальна функція QuickClean самостійно видаляє волосся з валика щітки
  • Насадка PETPRO PLUS забезпечує ретельне очищення оббивки меблів від пилу, бруду та шерсті домашніх тварин. Саме для таких завдань функція QuickClean є найбільш корисною
  • Насадка з ультрафіо­летовою лампою для гігієнічного очищення спального ліжка

  • Ресурс автономної роботи до 55 хв / «турборежим» — до 15 хв
  • Макс. площа збирання 165 м2
  • Акумулятор Li-ion 25,2V HD
  • Час заряджання до 4,5 год
  • Ємність контейнера для пилу 0,3 л
  • Фільтрація 5-ступінчаста з HEPA-фільтром
  • Рівень шуму 79 дБ
  • Світловий індикатор заряджання
  • Світлове підсвічування на щітці
  • Функція самостійного вертикального паркування
  • Колір білий, сатин металік
  • Вага 2,8 кг

Контейнерний пилосос Electrolux PC91-8STM

Найретельніше прибирання протягом багатьох років

Electrolux виробляє пилососи вже понад 100 років, і за цей час у шведській компанії досконально вивчили ключові потреби кінцевого споживача — належний рівень фільтрації повітря та герметичність корпусу. Саме ці характеристики безпосередньо впливають на рівень чистоти в приміщенні: пил і бруд мають залишатися всередині контейнера для сміття, а таке можливо лише завдяки продуманому дизайну, спеціальним ущільнювачам та високоякісним повітряним фільтрам. Усе це поєднано в моделі з оновленої лінійки контейнерних пилососів Electrolux PC91-8STMT, яка, крім наведених переваг, має низку інших унікальних особливостей.

Головна «фішка»

Їх одразу дві: циклонна 7-ступінчаста система фільтрації та інтегрований у корпус фільтр, який не потребує заміни та розрахований на весь термін служби пилососа.

Двигун пилососа створює потік, який всмоктує повітря разом із пилом по спіралі в межах фільтраційної системи. Відцентрова сила змушує сміття осідати на стінках проміжного контейнера, після чого весь пил потрапляє безпосередньо до основної ємності (1,6 л), де й зали­шається до закінчення прибирання. Завдяки цьому пил не перешкоджає проходженню чистого повітряного потоку, а потужність всмоктування не знижується через заповнен­ня контейнера.

Інтегрований «вічний» фільтр не лише прослужить стільки ж часу, як і пилосос, але й дасть змогу утримувати 99,95 % часточок пилу й алергенів.

Енергоефективний двигун

Завдяки двигуну Electrolux PC91 споживає учетверо менше електроенергії, ніж класичний пристрій — 500 Вт замість 2 200 Вт. А завдяки технології EcoForce користувач подбає не лише про гаманець, а й про довкілля, адже вона суттєво знижує викиди вуглецю в атмосферу.

Тихе прибирання

Згідно з дослідженнями шум є найбільш дратівливим фактором під час експлуатації побутових пристроїв. ­PC91-8STM — найтихіший контейнерний пилосос Electrolux. Завдяки герметичному корпусу та шумопоглинальним ущільнювачам рівень шуму моделі знижено до непомітних 72 дБ.

Система Easy Empty

Щоби швидко й охайно позбутися сміття, потрібно натиснути на кнопку внизу контейнера — прямо над відром.

Захист меблів і підлоги

Після прибирання поверхні й меблі мають бути не лише чистими, але й неушкодженими. Для цього на передній частині насадки розміщено спеціальний гумовий ущільнювач, який захищає меблі та стіни від подряпин, а її дно виготовлено зі щадного до паркетних підлог пластику.

Мультифункціональна насадка «3 в 1»

Залежно від того, яку поверхню потрібно очистити, звичайну насадку пилососа можна трансформувати в щілинну (диванні подушки, куточки підвіконня чи рам), щітку для твердих поверхонь (полиці, столи, екран телевізора) або насадку для м’яких меблів і делікатних поверхонь.

Ергономічне руків'я та дистанційне керування

Відчуйте себе героєм фантастичного бойовика, який «полює» на бруд і має замість бластера зручне руків'я з вбудованим пультом дистанційного керування та насадку з підсвічуванням Flow Motion LED. Якщо проявити уяву та фантазію, можна зробити рутинний процес прибирання не лише швидким і комфортним, але й веселим.

  • Потужність двигуна 500 Вт
  • Клас фільтрації повітря А
  • Клас прибирання на твердій підлозі та килимі А
  • Об’єм контейнера 1,6 л
  • Довжина шнура 9 м
  • Рівень шуму 72 дБ
  • Колір синій

Кухонний комбайн Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP

Провідник у подорожі до чудових вражень від випікання

Кухонний комбайн Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP оснащено потужним двигуном і міцним литим корпусом із нержавіючої сталі. Із ним можна приготувати майже будь-які смаколики: від ароматної піци з хрусткою скоринкою та хліба на заквасці до ніжних тістечок безе з вершковою глазур’ю.

Кухонна металева машина з планетарним замішуванням

Головною «фішкою» Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP є планетарне перемішування — процес ретельного змішування всіх інгредієнтів, результатом якого є однорідна та рівномірна консистенція суміші, з якої можна готувати і прості невигадливі страви, і найбільш сміливі та грандіозні кулінарні шедеври.

Потужність

Для легкого замішування тіста та випікання пишного цільнозернового хліба та тонкого коржа для піци потрібен потужний двигун. Двигун потужністю 1 200 Вт дає змогу Create 5 щодня з легкістю готувати будь-яку випічку — встигайте лише натискати на кнопку.

Додаткові аксесуари

Набридла піца? Як щодо соковитого бургера зі свіжою котлетою, нарізаними овочами та тертим сиром? У комплекті Create 5: м’ясорубка, салатниця з терткою, віничок, гачок для тіста, збивалка та слайсер, що підключають до основного пристрою за допомогою спеціального конектора.

Імпульсне налаштування швидкості

Кожен процес потребує певних налаштувань швидкості. У Create 5 передбачено шість рівнів швидкості, що дає змогу виконувати будь-які завдання: від збивання легких вершків до замішування важкого тіста.

Зручність та ергономічність

Чаша з нержавіючої сталі об’ємом 5 л дає змогу готувати як маленькі кекси для себе, так і великі торти на компанію. Незважаючи на місткість, її легко розмістити та помити в посудомийній машині разом з усіма аксесуарами, а гумові ніжки запобігають ковзанню.

  • Потужність 1 200 Вт
  • Об’єм чаші 5 л
  • Кількість швидкостей 6 та режим «Пульс»
  • LED-підсвічування робочої чаші
  • Вага 8,5 кг
  • Довжина шнура 1,2 м
  • Колір темно-сірий, графітовий
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів