Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Мультимейкер Snack XL SW701110:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Сендвічница
Потужність 850 Вт
Кількість відділень 2 шт
Функції Знімні пластини
Індикація закінчення попереднього нагріву
Пластини придатні для миття в посудомийній машині
Основні
Тип Сендвічница
Потужність 850 Вт
Кількість відділень 2 шт
Функціонал
Функції Знімні пластини
Індикація закінчення попереднього нагріву
Пластини придатні для миття в посудомийній машині
Можливості
Антипригарне покриття
Індикатор готовності
Фізичні
Колір білий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 170 мм
Довжина 330 мм
Вага 3.72 кг
Об'єм 0.0185 м3
Готуйте гарячі закуски з вашими улюбленими начинками! Сендвічниця Tefal Snack XL - це підсмажені вишукані закуски з начинкою прямо на вашій кухні! Її дуже великі та дуже глибокі пластини перетворять всі ваші улюблені інгредієнти в готові ситні бутерброди зі смачною начинкою. Більш того, ці пластини можна миттєво замінити, на пластини для вафель, що входять в комплект, щоб отримати дуже глибокі вафлі, які вміщають багато начинки.
3599 грн*
немає в наявності
Де купити: Tefal Мультимейкер Snack XL SW701110:
Mekka
Мультимейкер Tefal Snack XL 850Вт, тефлон, 3 пластины, корпус-пластик, бело-черный (SW701110)
Скарби (ckapbu.com)
Мультимейкер Tefal Snack, XL (SW701110)
Tefal Snack XL: підсмажені закуски з начинками

Щоденне приготування перетвориться на приємне заняття, якщо під рукою є функціональна кухонна техніка. Цей компактний потужний мультімейкер від TEFAL допоможе швидко зробити і гарячий бутерброд з улюбленою начинкою, і вишукані бельгійські вафлі. Характеристики та переваги: Бутербродниця TEFAL Snack XL SW701110 за один раз приготує 4 ситних сендвіча або дві щедрі порції солодкого десерту, а цікаві рецепти ви знайдете в доданому буклеті. У комплект пристрою входять знімні пластини з антипригарним покриттям що легко миються. Після використання їх можна обполоснути під струменем води або відправити в посудомийку.

Сендвічниця отримала безліч хороших відгуків: користувачі відзначають рівномірний нагрів продуктів та універсальність конструкції. Для приготування бутербродів можна вибирати тости різного розміру з різних сортів хліба. Передбачений роздільник на робочих панелях акуратно трансформує шматок хліба в апетитний трикутник. Серед плюсів даної моделі, крім доступної ціни, — ергономічність і лаконічний дизайн: вафельниця в складеному стані займає мінімум місця і органічно поєднується з будь-яким стилем інтер'єру. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів