Grid Legends [Blu-Ray диск] (PS5)

код товару: 1110770
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Grid Legends [Blu-Ray диск] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Світовий реліз 25.02.2022
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Розробник Codemasters
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Вікові обмеження від 6 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 25.02.2022
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
GRID Legends - це захоплюючі гонки, що проходять по всій земній кулі. Створюйте гонки мрії, беріть участь у розрахованих на багато користувачів події, пройдіть драматичний сюжет та насолоджуйтесь видовищністю автоспортивних змагань. Боріться за місце. Відчуйте швидкість. Змусіть своїх давніх суперників викластися на повну, перемагайте друзів знову і знову... і не давайте їм забувати!
немає в наявності
  • Разом з вами можуть грати до 21 гравця - це найсоціальніша і наймасштабніша гра в серії GRID з можливістю кросплатформової гри. Здійсніть фурор на трасі.
  • Будь-яка гонка стане незабутнім завдяки багатому асортименту автомобілів, новим локаціям (як, наприклад, Лондон), різноманітності подій і можливості знаходити собі суперників прямо на трасі.
  • За допомогою конструктора створюйте напружені гонки на адреналіні та змагайтеся з друзями у таких подіях, як вибуття, «електро» та «Дрифт». Бажаєте виставити гіперкар проти вантажівки - просто!
  • Стати частиною видовищної автоспортивної дії в нашому драматичному сюжетному режимі «Шлях до слави» або почніть проходити масштабний режим кар'єри з сотнями запаморочливих подій.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів