HyperX Клавіатура ігрова Alloy Origins Core Blue USB RGB RU, Black

код товару: 4P5P2AX
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HyperX Клавіатура ігрова Alloy Origins Core Blue USB RGB RU, Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Формат Геймерські
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Формат Геймерські
Довжина кабеля 1.8 м
Тип перемикачів HyperX Red
HyperX Aqua
HyperX Blue
Підсвічування RGB
Особливості
Підсвітка RGB
Додатково
Особливості Ігровий режим
Світлодіодний індикатор рівня заряду
Anti-Ghosting (100%)
Фізичні
Колір чорний
Вага 900 г
Матеріал пластик
метал
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 50 мм
Довжина 180 мм
Вага 1.12 кг
Об'єм 0.0036 м3
HyperX Alloy Origins™ Core – це ультракомпактна та міцна клавіатура без цифрового блоку зі спеціально розробленими механічними перемикачами HyperX, що пропонує геймерам найкраще поєднання стилю, продуктивності та надійності. Ці перемикачі оснащені відкритими світлодіодами, що забезпечують приголомшливе підсвічування, із зусиллям спрацьовування та відстанню ходу, елегантно збалансованими для забезпечення швидкості реагування та точності.
немає в наявності
Клавіатура Alloy Origins Core сконструйована з цілісним алюмінієвим корпусом, тому вона залишається міцною і стійкою при стрімкому потоці натискань клавіш, а також оснащена ніжками, що дозволяють вибрати один із трьох різних рівнів нахилу. Компактна конструкція без цифрового блоку забезпечує більше місця для рухів мишею при використанні на столі, де місце є дуже важливим, а також обладнана знімним USB-кабелем типу C для максимальної портативності.

Налаштовуйте підсвічування, створюйте макроси та регулюйте ігровий режим за допомогою програмного забезпечення HyperX NGENUITY. Ця потужна, але проста у використанні програма дозволить вам налаштовувати підсвічування окремих клавіш, вибудовувати чудові світлові ефекти і додавати безліч інших персоналізованих штрихів до ваших продуктів, сумісних з NGENUITY.

Механічні перемикачі HyperX

Дані перемикачі спеціально розроблені для забезпечення збалансованого поєднання швидкості реагування і точності, а також мають короткий час ходу та мале зусилля спрацьовування. При цьому вони надійні та розраховані на 80 мільйонів натискань клавіш без втрати якості.

Цільний корпус з авіаційного алюмінію< /span>

Алюмінієвий корпус зберігає структурну стабільність і неушкодженість клавіатури, коли битва розгорається не на жарт, а гра висить на волосині; битва за битвою, ніч за ніччю.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів