Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Marvel Фігурка Залізної людини 76206

LEGO Конструктор Marvel Фігурка Залізної людини 76206

код товару: 76206
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Marvel Фігурка Залізної людини 76206:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Heroes Marvel Comics
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Heroes Marvel Comics
Кількість деталей 381 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 60 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.44 кг
Об'єм 0.0034 м3
Подаруйте шанувальникам Залізної людини віком від 9 років найкращий подарунок: власну Залізну людину. Фігурка Залізної людини LEGO® Marvel (76206) заввишки більше 24 см - це збірна іграшка, яку можна брати з собою куди завгодно і яка принесе в дитячу гру справжні пригоди з фільмів Marvel.
немає в наявності
  • Власна Залізна людина — Фігурка Залізної людини LEGO® Marvel (76206) стане ідеальним подарунком для шанувальників броньованого Месника.
  • Культовий герой Marvel – діти збирають реалістичну копію одягненої в метал зірки фільмів Marvel із 381 деталі.
  • Все на шарнірах— усі кінцівки збірної Залізної людини шарнірні, так що діти зможуть рухати обладунки та надавати їм будь-яку позу, як справжнім.
  • Подарунок для шанувальників Marvel - це чудовий подарунок на день народження, свято або просто так для юних супергероїв віком від 9 років.
  • Портативна гра - компактна Залізна людина висотою понад 24 см ідеально підходить для практичної гри, і діти можуть брати її з собою куди завгодно.
  • Додаткові функції у програмі — у програмі LEGO® Building Instructions діти можуть масштабувати, обертати та розглядати віртуальну модель у процесі збирання.
  • Знамениті набори – всі іграшки для складання LEGO® Marvel – це високоякісні ігрові набори, що дарують юним супергероям нескінченні можливості творчої гри.
  • Якість гарантована – всі елементи LEGO® відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним та ідеально з'єднуються та роз'єднуються.
  • Повна безпека — всі елементи LEGO® випробують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів