Технічні характеристики Neo Tools Очищувач повітря 90-125:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 50 кв.м
Додатково Індикатор температури
Нічний режим роботи
Таймер
Пульт ДК
Індикатор якості повітря
Датчик для частинок PM2.5
3 швидкості
Рівень шуму 35 дБ -65 Дб
Основні
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 50 кв.м
Витрата повітря 420 м3/год
Функції
Зволоження повітря
Іонізація (10 млн іонів/см3)
Додатково Індикатор температури
Нічний режим роботи
Таймер
Пульт ДК
Індикатор якості повітря
Датчик для частинок PM2.5
3 швидкості
Система фільтрації
НЕРА фільтр H13
Вугільний фільтр
Фільтр попереднього очищення
Фотокаталітичний фільтр
Ультрафіолетова лампа UVC
Фізичні
Потужність 65 Вт
Рівень шуму 35 дБ -65 Дб
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 460 мм
Висота 680 мм
Довжина 310 мм
Вага 11.96 кг
Об'єм 0.0970 м3
Очисник повітря 6 в 1, ультрафіолетова лампа UVC, іонізатор, NEO. Очисник повітря з 4-х ступінчастою системою фільтрації, ультрафіолетовою лампою UVC іонізатором повітря та функцією зволоження повітря є найсучаснішим продуктом у пропозиції очисників NEO. Забезпечує продуктивність на рівні 420 м3/год у приміщенні площею до 50 м2. Високоефективний фільтр HEPA фільтрує 99,97% дрібних частинок пилу, пилку, кліщів та забруднювачів повітря з PM 2,5. Фільтр з активованим вугіллям нейтралізує небажані запахи приготування їжі та куріння. Дрібний фільтр попереднього очищення утримує волосся, пластівці та ворсинки, роблячи повітря у приміщенні більш здоровим та чистим. Фотокаталітичний фільтр підвищує ефективність пристрою. Бактерії та хімічні сполуки, що осідають на поверхні спеціального фотокаталітичного покриття, внаслідок хімічних реакцій розпадаються на нешкідливі речовини – вуглекислий газ та воду.
немає в наявності
Додатковою перевагою пристрою є функція іонізатора, який, вводячи в повітря негативні іони, очищає його від пилу, кліщів і бактерій. Зручне керування за допомогою пульта дистанційного керування або сенсорної панелі з індикаторами якості повітря та витрат фільтру. Він ефективно працює на площі до 50 м2 та ідеально підходить для використання у вітальні, спальні, дитячій кімнаті та офісі.

Характеристика продукту: продуктивність (CADR) 420 м3/год площа приміщення 50 м2 потужність 65 Вт фільтри: фільтр попереднього очищення, HEPA H11, вугільний, фотокаталітичний ультрафіолетова лампа бактерицидно та вірусоочищувальна UVC іонізатор повітря (10 млн іонів/см3) таймер 3 швидкість роботи нічний режим, автоматичний датчик PM2,5 індикатор якості повітря, температури, вологості батьківська блокада, рівень шуму 35-65 дБ, пульт дистанційного керування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів