Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Remington - Тример T-Series, для бороди, вусів, окантовки, брови, носа та вух, ААх1, вібраційний мотор, насадок-4, сталь, чорний

Remington Тример T-Series, для бороди, вусів, окантовки, брови, носа та вух, ААх1, вібраційний мотор, насадок-4, сталь, чорний

код товару: NE7000
Попереднє
Наступне
Тример Ultimate Precision Trimmer серії T має вирізну шийку для кращої видимості та реверсивне Т-подібне лезо для акуратного та точного підрівнювання. Якщо ви хочете добитися точної окантовки, точної деталізації і ретельного підрівнювання бороди, шиї та лінії росту волосся, то вам сподобається тример Ultimate Precision серії T. Модифікована вирізна шийка забезпечує покращений огляд, а реверсивне Т-подібне лезо забезпечує акуратне контрольованого укладання щоразу.
1299 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Remington Тример T-Series, для бороди, вусів, окантовки, брови, носа та вух, ААх1, вібраційний мотор, насадок-4, сталь, чорний: 
Інтернет магазини
Триммер Remington T-Series NE7000
Тример Remington T-Series NE7000
Remington Триммер T-Series NE7000
Триммер Remington T-Series для бороды, усов, окантовки,бровей, носа и ушей, ААх1, вибрационный мотор, насадок-4, сталь, черн. (NE7000)
Триммер Remington T-Series NE7000
Тример Remington T-Series NE7000
Національні мережі
Триммер Remington T-Series NE7000
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів