Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Classic Базова пластина білого кольору 11026

LEGO Конструктор Classic Базова пластина білого кольору 11026

код товару: 11026
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Classic Базова пластина білого кольору 11026:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Classic
Тип базова пластина
Колір білий
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Classic
Тип базова пластина
Кількість деталей 1 шт
Колір білий
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 10 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0007 м3
Ця базова пластина білого кольору розміром 32x32 створює сцену для заворожливого світу творчих можливостей — від засніжених зимових чудес і сонячних гірських лижних схилів до покритих льодом ландшафтів із захоплюючими арктичними тваринами. А коли діти стомляться конструювати, вони зможуть поставити на цю надійну поверхню свої класні моделі.
349 грн*
немає в наявності
Де купити: LEGO Конструктор Classic Базова пластина білого кольору 11026:
Mekka
Конструктор LEGO Classic Белая базовая пластина (11026)
nasha-stroyka.com.ua
Конструктор Lego Classic Базова пластина білого кольору 1 деталь (11026)
Особливості:

LEGO® Classic Базова пластина білого кольору (11026) — це основа для творчої гри без обмежень. Завдяки цій яскраво-білій пластині розміром 25 см в обидва боки й 32 x 32 виступи діти мають достатньо місця для конструювання, гри та демонстрування. Простір для дітей з багатою уявою Шанувальники конструювання з LEGO мають можливість скласти безліч неймовірних творінь — від замерзлих озер та арктичних пейзажів до залитих сонцем лижних спусків і зимових країн чудес. І хто сказав, що основа має бути знизу? Ця базова пластина високої якості має силу зчеплення, достатню для того, щоб утримати на собі кубики LEGO для конструювання під будь-яким кутом, навіть догори ногами! Завершивши складання, діти можуть переносити та демонструвати на ній свої моделі, адже вони міцно триматимуться на пластині й не падатимуть. Гра без обмежень, що формує навички на все життя Набори LEGO Classic — це засіб самовираження та гри без обмежень у дитячих руках. Конструювання, творення та фантазування сприяють розвитку в дітей навичок вільного мислення й вирішення задач.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів