Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор City Пожежна бригада 60321

LEGO Конструктор City Пожежна бригада 60321

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор City Пожежна бригада 60321:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри будівництво
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO City
Тип пожежна бригада
Основні
Вид конструктор
Тип гри будівництво
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO City
Тип пожежна бригада
З'єднання деталей блочне
Кількість деталей 766 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 480 мм
Висота 90 мм
Довжина 380 мм
Вага 1.77 кг
Об'єм 0.0164 м3
Приєднуйся до Clemmons та Feldman із LEGO® City TV на палаючій міській фабриці сардин. О ні — секретний соус виливається з чану! Що це за інгредієнти? Захопи захисний костюм й досліди їх! Ой! Пожежник застряг у верхній частині будівлі, рятуючи миле кошеня! Швидше неси рятувальну сітку! Направ шланг на вікна, щоб загасити полум’я коли вони стрибнуть. Готуйся до роботи!
немає в наявності
Цей іграшковий набір LEGO® City Пожежна бригада (60321) сповнений натхнення для творчих ігор. Набір розрахований на вік від 7 років і старше, він містить триповерхову фабрику сардин із полум’ям LEGO і чаном з «секретним соусом», а також пожежну машину та причіп, які стріляють водяними елементами, пожежний мотоцикл і пікап керівника пожежної бригади.

Додайте фігурки кошеняти і кішки та 7 міні-фігурок, у тому числі 2 персонажів телесеріалу LEGO City, і починайте гру! Друковані та цифрові інструкції з конструювання Цей набір містить друкований довідник та інтерактивні цифрові інструкції з конструювання. Доступний у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів, легко зрозумілий цифровий довідник із приголомшливими інструментами збільшення та повороту, які дозволяють дітям візуалізувати кожну модель з усіх боків під час створення. Творча гра для дітей Ігрові набори LEGO City ставлять дітей у центр подій. Функціональні будівлі, реалістична техніка та захоплюючі персонажі надихають на творчу гру, що базується на реальних сценаріях.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів