Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Friends Ветеринарна клініка 41695

LEGO Конструктор Friends Ветеринарна клініка 41695

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Friends Ветеринарна клініка 41695:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Тип ветеринарна клініка
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Тип ветеринарна клініка
Кількість деталей 111 шт
Матеріал Пластик
Габарити брутто
Ширина 260 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.36 кг
Об'єм 0.0030 м3
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Ласкаво просимо до ветеринарної клініки Хартлейк-Сіті. Мія поспішає туди зі своїм котом Дуо, у якого поранена лапка. Допоможи Мії завезти Дуо в клініку на милому візку. Поклади кота на стіл, щоб ветеринар міг його оглянути. Дай Дуо ліки і поклади на ліжко трошки поспати. Після відпочинку Дуо почувається значно краще. Віднеси кота наверх, щоб покупати, підстригти і дати йому пограти в котячому тренажерному залі. Дуо — дуже сміливе кошеня!
немає в наявності
  • Барвиста іграшкова ветеринарна клініка вчить дітей збирати - набір «Клініка для домашніх тварин» LEGO® Friends (41695) дозволяє малюкам віком від 4 років висловити любов до тварин та одночасно розвиває навички конструювання.
  • Безліч елементів для початку гри - в наборі є 2 міні-лялечки, включаючи подружку LEGO® Friends Мію, а також іграшки кішки, черепахи та кролика та безліч дитячих ветеринарних аксесуарів, з якими можна провести годинник за захоплюючою грою.
  • Два поверхи, повні розваг - діти можуть принести свого улюбленця на огляд або пограти у ветеринара, який робить рентген. Нагорі знаходиться зона для грумінгу, де можна грати і доглядати тварину: тут є ванна та спортзал для кішок
  • Подарунок для дітей віком від 4 років - це творча нагорода для маленьких любителів тварин, які заслужили на подарунок. Подаруйте цей набір на день народження дитині, яка любить вивчати будівельні іграшки та іграшкових звірів.
  • Творчість у будь-який час – цей набір LEGO® Friends висотою понад 16 см і шириною понад 13 см займає мало місця, так що його можна тримати напоготові для імпровізованих рольових ігор для догляду за тваринами.
  • Легке складання - в ігрових наборах 4+ є стартові блоки, щоб діти одразу могли почати збирати. Прості інструкції в картинках допоможуть у будівництві навіть дітям, які тільки-но вчаться читати.
  • Навчання через гру - іграшки 4+ призначені для розвитку основних навичок, необхідних для підготовки до школи, таких як спілкування, концентрація та самовираження.
  • Дбайлива спільнота - цей набір поєднується з іграшкою «Швидка ветеринарна допомога» LEGO® Friends (41694) для розширення можливостей та побудови світу виховної гри, де подружки працюють разом, доглядаючи тварин.
  • Працює добре, щоразу – всі іграшки LEGO®, випущені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а кубики та деталі завжди легко з'єднуються та роз'єднуються.
  • Спокій під час гри – кубики та елементи LEGO® тестуються всіма можливими способами, щоб ваш творчий подарунок гарантовано відповідав найвибагливішим стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів