Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Panasonic Електробритва ES-LS9A-K820:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення електробритва чоловіча
Тип сіткова
Тип гоління сухе
вологе
Кількість головок для бриття 1
Швидка зарядка
Тример
Плаваюча головка
Підставка для зарядки
Водонепроникний корпус
Джерело живлення акумулятор
мережа
Час роботи 50 хв
Час зарядки 60 хв
Вага 210 г
Основні
Призначення електробритва чоловіча
Тип сіткова
Тип гоління сухе
вологе
Особливості
Особливості дорожній футляр
адаптер
Щіточка для чищення
висувний тример
зарядний пристрій
Підсвічування дисплея
Кількість головок для бриття 1
Додатково
Перемикання напруги автоматичне
Швидка зарядка
Cистема самоочищення
Тример
Плаваюча головка
Підставка для зарядки
Водонепроникний корпус
Фізичні
Джерело живлення акумулятор
мережа
Час роботи 50 хв
Час зарядки 60 хв
Вага 210 г
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 110 мм
Довжина 230 мм
Вага 1.30 кг
Об'єм 0.0048 м3
Призначений для ефективного догляду за найвибагливішими бородами, особливо на підборідді та шиї. 6 точних японських лез з нержавіючої сталі забезпечують ретельне гоління навіть з довшою щетиною бороди. Завдяки 6 лезам площа контакту зі шкірою збільшується, одночасно зменшуючи тиск на шкіру на 10%, що забезпечує більш гладке гоління та мінімізує подразнення шкіри.*
14999 грн*
немає в наявності
Де купити: Panasonic Електробритва ES-LS9A-K820:
Mekka
Бритва електр. Panasonic сеточная , 14000 об/мин, бритв.головок-6, Li-Ion, сух.+влажн., триммер, чехол, черный (ES-LS9A-K820)
НАЙГОСТРІШІ ЛЕЗА PANASONIC

Міцні японські леза з нержавіючої сталі розроблені для комфортного гоління протягом багатьох років. Спираючись на мистецтво виготовлення традиційних самурайських мечів, ми розробили бритву з надзвичайно міцними лезами, які нанозаточені до 30 градусів. Вони також особливо ефективно голляться з мінімальною кількістю рухів і дбайливо ставляться до шкіри - для гладкого та гладкого гоління

ВИСОКОПРОДУКТИВНИЙ ЛІНІЙНИЙ ДВИГУН ДЛЯ РЕТЕЛЬНОГО ГОЛІННЯ

Наш надшвидкісний лінійний двигун з 70 000 ріжучих рухів на хвилину забезпечує гладке, тривале гоління з рівномірною швидкістю стрижки, незалежно від густоти бороди. Використовуючи найновішу технологію магнітів, бритва використовує найсильніші в світі магніти, щоб забезпечити гладке та ніжне гоління.

Сучасне, ефективне й безпечне гоління з Panasonic ES-LS9A-K820

Електробритва Panasonic ES-LS9A-K820 призначена для дбайливого догляду за найвибагливішими бородами. Модель оснащено японськими лезами для гоління борід всіх типів, достатньо тільки провести бритвою підборіддям. Потужний мотор і сенсор щетини забезпечують персоналізацію процесу, запобігаючи подразненню шкіри й гарантуючи рівномірне гоління від самих коренів.

Особливості

  • швидке трихвилинне заряджання;
  • 50 хвилин роботи від акумулятора (Li-­Ion);
  • 60 хвилин заряджання.

6 лез – ефективне гоління всіх типів бороди

Бритву Panasonic оснащено 6 удосконаленими японськими лезами, які ефективно голять найскладнішу й найжорсткішу бороду за мінімальної кількості рухів. Перше та шосте – завершальні сітки завтовшки лише 41 мікрон – збривають волоски максимально близько до коренів. Друге та п'яте – леза для густої щетини з титановим покриттям – зрізають товсте волосся. Третє та четверте – сітки для підіймання волосся – забезпечують підняття та зрізання волосків, які щільно прилягають до шкіри. По центру – ролик для більш гладенького ковзання шкірою.

Надзвичайно гострі леза Panasonic

Усі леза виготовлено з нержавіючої сталі хірургічного класу з високою стійкістю до корозії та довговічністю для тривалої ефективності гоління. В основу їхнього виготовлення покладено японське мистец­тво створення самурайських мечів. Водночас міцні внутрішні леза мають нанозагострення під кутом усього 30°. Це означає, що вони можуть ефективно зрізати найгустішу щетину за мінімальної кількості рухів, не пошкоджуючи шкіру.

Мультирухлива головка 22D

Рух головки передбачено в 10 напрямках. Завдяки механізму плавання леза можуть рухатися у 12 напрямках вертикально та горизонтально незалежно одне від одного, зменшуючи тиск по контуру підборіддя та щік і роблячи його рівномірним.

Сенсор щетини – 220 разів/с

Сенсор щетини – 220 разів/с – збільшує інтенсивність рухів лез у місцях із великою кількістю волосків і зменшує на інших ділянках, запобігаючи подразненню шкіри й гарантую­чи рівномірне гоління.

Лінійний двигун – 84 000 зрізів на хвилину

Бритва працюватиме на повній потужності до повного розряджання акумулятора. Незалежно від густоти бороди, надшвидкий лінійний мотор гарантує чисте гоління за незмінної швидкості зрізання. Завдяки передовій технології та найсильнішим у світі магнітам, які забезпечують 84 000 зрізів на хвилину, гоління буде ретельним і чистим.

Висувний тример для вкорочення волосся перед голінням

Висувний тример забезпечує швидке попереднє зрізання перед голінням і ретельний догляд. Тример оснащено довговічними лезами з нержавіючої сталі, заточеними під кутом 45°.

Додаткові особливості – суцільний комфорт

Завдяки ергономічній конструкції пристрій зручно тримати в руці, а чорний матовий колір пасуватиме до інтер’єру будь-якої ванної кімнати. На LED-екрані передбачено 20 індикаторів. Наявна система автоматичного очищення та заряджання. З-поміж вагомих переваг: швидке 3-хвилинне заряджання, 50 хв роботи від акумулятора (Li-­Ion), 60 хв заряджання.

Комплектовання

У комплекті моделі ES-LS9A-K820: бритва, футляр, зарядна станція, адаптер, щіточка для чищення, мастило, спеціальний мийний засіб, інструкція – усе найнеобхідніше для найкращого результату.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів