Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Digitus Підставка Aluminium Monitor Riser:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип міністол
Максимальний розмір екрану 32 "
Ширина 400 мм
Висота 63 мм
Глибина 210 мм
Колір сріблястий
Вага 500 г
Основні
Тип міністол
Максимальний розмір екрану 32 "
Фізичні
Ширина 400 мм
Висота 63 мм
Глибина 210 мм
Колір сріблястий
Вага 500 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
З ультратонким монітором ви отримуєте функціональний продукт, який не залишає бажати кращого з погляду дизайну та елегантності. Скористайтеся перевагами піднятого положення монітора або ноутбука та створіть зручне положення для читання. Підставка для монітора рекомендується для моніторів з діагоналлю від 11 до 32 дюймів та розрахована на навантаження до 10 кг. Крім того, протиковзкі накладки під підставкою забезпечують надійну стійку. Крім того, ви можете прибрати клавіатуру та мишу під підставку та, таким чином, звільнити місце на робочому місці.
2109 грн*
немає в наявності
Де купити: Digitus Підставка Aluminium Monitor Riser:
Mekka
Подставка для монитора DIGITUS Aluminium Monitor Riser, до 10кг, черная (DA-90369)
  • Підставка із благородного алюмінію покращує ваше положення під час перегляду та звільняє місце на столі – можливість зберігання клавіатури та миші під підставкою для монітора.
  • З цією ультратонкою підставкою для монітора ви можете доповнити дизайн Mac або іншого пристрою, не жертвуючи необхідною функціональністю.
  • Завдяки вантажопідйомності 10 кг та габаритам 40 см х 21 см висота екрану підходить для моніторів до 32 дюймів – висота підставки становить 6,3 см.
  • Використання висоти монітора позитивно впливає на ергономіку вашого робочого місця і, отже, безпосередньо на здоров'я, тому що вам більше не потрібно опускати голову.
  • протиковзкі накладки для безпечної підставки
  • Вантажопідйомність до 10 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів