Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Сковорода Tefal So Recycled G2710653:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення сковороди сковорода
Діаметр 28 см
Матеріал сковороди алюміній
чавун
Антипригарне покриття
Основне
Призначення сковороди сковорода
Діаметр 28 см
Матеріал сковороди алюміній
чавун
Внутрішнє покриття Titanium 2Х
Антипригарне покриття
Кришка -
Додатково
Сумісність з індукцією
Можливість мити в посудомийній машині
Особливості сковороди PFOA Free
перероблений алюміній
Фізичні
Колір корпусу чорний
Матеріал ручки бакеліт
Об`єм 2.7 л
Вага 1002 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 300 мм
Висота 70 мм
Довжина 470 мм
Вага 1.02 кг
Об'єм 0.0099 м3
Сковорода Tefal So Recycled G2710653, 28см, покриття Titanium 2Х, індукція, Thermo-Spot, алюм., чорний. Поєднання ідеальих результатів з довговічними характеристиками та екологічною інженерією, сковорода Tefal So Recycled є ідеальним вибором для екологічно свідомого приготування їжі на кухні: її сплав потребує до 90% менше енергії для виробництва, ніж новий алюміній *. Таким чином, перероблена сковорода сприяє захисту навколишнього середовища, забезпечуючи безкомпромісну продуктивність, з надзвичайною довговічністю антипригарного покриття TITANIUM 2X.
немає в наявності
Сковорода Tefal So Recycled G2710653, 28см, покриття Titanium 2Х, індукція, Thermo-Spot, алюм., чорний. 

Сковорода So Recycled: На 100% перероблений алюмінієвий корпус.
Піонер у галузі циркулярної економіки, Tefal завжди вживав заходів щодо захисту навколишнього середовища. З So Recycled ми йдемо ще далі: корпус сковороди складається із 100% переробленого алюмінію. Перероблений алюміній вимагає до 90% менше енергії для виробництва, ніж новий алюміній (перероблений алюміній порівняно з добуванням нового алюмінію). Все це, з безкомпромісною якістю та інноваціями: Titanium 2X служить вдвічі довше, ніж стандартне покриття Tefal, та забезпечує тривалу продуктивність, з антипригарним покриттям усередині та зовні для легкого очищення. Технологія Thermo-Signal вказує на ідеальну початкову температуру для ідеального обсмажування страв, тоді як основа Thermo-Fusion забезпечує оптимальне розподілення тепла для рівномірно приготовленої їжі. Відкрийте для себе незамінну сковороду, призначену для того, щоб зробити бездоганне обсмажування та знежирену їжу доступною завдяки високоякісній антипригарній поверхні для отримання здорових результатів з безкомпромісним смаком. І оскільки ми все можемо зробити більше для захисту планети, віддавайте свій посуд на переробку! У Tefal все, що ми робимо, ми робимо з турботою протягом більш ніж 60 років. З самого початку ми керуємося постійним бажанням впроваджувати інновації та створювати абсолютно безпечні та високоефективні продукти, поважаючи довкілля. Продукти гарантовано не містять PFOA, кадмію та свинцю і виробляються з нашим французькою експертизою.

Корпус на 100% з переробленого алюмінію.
Виготовлено зі 100% переробленого алюмінію, екологічно чистий дизайн забезпечує скорочення вуглецевого сліду на 90%.

Довговічне антипригарне покриття.
Розроблено для того, щоб протистояти наслідкам щоденного приготування їжі знову і знову завдяки своїм ультра-ущільненим первинним шарам, це покриття забезпечує антипригарну продуктивність до 2 разів довше, ніж стандартне покриття Tefal.

Протестоване та на 100% безпечне антипригарне покриття.
0% PFOA, 0% свинцю, 0% кадмію. Суворіший контроль якості, ніж той, який потрібний чинними правилами контакту з харчовими продуктами для кожного нового діапазону. Відсутність Свинцю та кадмію (Без Pb, Без Cd) Означає, що не було додавання Pb Та Cd У покриття. Немає Міграції вище за поріг виявлення.

Технологія THERMO-SIGNAL.
Технологія THERMO-SIGNAL вказує на ідеальну початкову температуру приготування, щоб гарантувати бездоганну текстуру, колір та смак для смачних повноцінних страв щодня.

THERMO-FUSION : Передова індукційна технологія.
Завдяки базі Thermo-Fusion, Tefal забезпечує швидкий і оптимальний розподіл тепла по всій сковороді.

ЗАГНУТИЙ КРАЙ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ.
Спеціально розроблений із загнутими краями для практичної, акуратної подачі.

Сумісність з варочними поверхнями: всі варильні поверхні + індукція.
Сумісність з усіма плитами, включаючи індукційні (газові, електричні, керамічні, індукційні), для повної універсальності.

Високоефективне антипригарне покриття.
Розроблено для задоволення всіх ваших щоденних потреб у приготуванні їжі, відкрийте для себе посуд з високоефективним антипригарним покриттям усередині та зовні, для легкого очищення та зручного приготування їжі.

Зроблено у Франції.
Розроблено та виготовлено у Франції, з найвищою майстерністю та досвідом.

Tefal №1 у світі в посуді.
Tefal докладає всіх зусиль, щоб гарантувати ідеальні результати приготування їжі щоразу, коли ви заходите на кухню – ще одна причина вибрати Tefal!

Еко-рада: Енергоефективне приготування їжі.
Передова технологія Thermo-Signal забезпечує точну початкову температуру для ідеального обсмажування, гарантуючи, що енергія не буде витрачена марно, дозволяючи вашому посуду нагріватися занадто довго.

Еко-рада: Економте енергію на плиті.
Переконайтеся, що ви використовуєте правильну конфорку плити при приготуванні їжі, щоб бути впевненим, що вся площа сковороди нагрівається, для більш енергоефективного приготування їжі щодня.

Еко-рада: Подумайте про переробку.
Чи знаєте ви, що наш посуд виготовлений з металу, що нескінченно переробляється? Переробка посуду сприяє захисту навколишнього середовища.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів