Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Jurassic World Втеча тиранозавра

LEGO Конструктор Jurassic World Втеча тиранозавра

код товару: 76944
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Jurassic World Втеча тиранозавра:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Jurassic World
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 4
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Jurassic World
Кількість деталей 140 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 60 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.62 кг
Об'єм 0.0059 м3
Малюкам, які люблять динозаврів та круту техніку, сподобається вчитися збирати моделі з ігровим набором LEGO® Jurassic World Втеча Тиранозавра (76944) для дітей віком від 4 років. У ньому є аеропорт з вертолітним майданчиком, гараж, вертоліт, баггі і огорожа, що руйнується, а також рухлива фігурка тиранозавра. Також в набір входять три мініфігурки: Овен Ґрейді, Зія Родрігес та охоронець диких тварин – з елементами аксесуарів, такими як яйце динозавра та рація, щоб надихнути на творчу гру.
2099 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: LEGO Конструктор Jurassic World Втеча тиранозавра:
Comtrading
Конструктор LEGO Jurassic World Втеча тиранозавра
Mekka
Конструктор LEGO Jurassic World Побег тираннозавра (76944)
OWWA
Конструктор LEGO Jurassic World Побег тираннозавра
Skay.ua
Конструктор LEGO Jurassic World Побег тираннозавра (76944)
kidis.ua
Конструктор LEGO Jurassic World Побег тираннозавра 140 деталей (76944)
Прості інструкції
Чіткі ілюстровані інструкції ідеально підходять для дітей, які тільки вчаться читати, а інтерактивні цифрові інструкції, доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions, роблять створення моделей надзвичайно веселим.

Улюблені герої поряд: збирай, колекціонуй, грай

Набори LEGO із героями відомих фільмів, ігор і мультиків стануть чудовим подарунком і приємним сюрпризом на день народження, Новий рік або інше свято. Фігурки героїв улюбленого фільму чи гри – мрія чи не кожної дитини або колекціонера будь-якого віку. А якщо це ще й набір LEGO, який дає змогу будувати та програвати різні цікаві сценарії, то така забавка стає найбажанішою.

LEGO Marvel

Конструктори серії дарують можливість побудувати щось незвичайне разом з улюбленим супергероєм! Набори з легендарними героями Marvel дають змогу відтворювати епічні сцени з фільмів, вигадувати власні дивовижні пригоди та вирушати на ризиковані завдання, щоби перемогти суперлиходіїв.

Конструктор LEGO Marvel «Людина-­Павук і Доктор Восьминіг»

Код товару: 10789

Набір залучить найменших фанів до класичних пригод супергероїв Marvel – Людини-­Павука та Доктора Восьминога. Завдяки культовим персонажам, суперкрутому транспортному засобу й чудовим аксесуарам цей іграшковий набір сподобається юним поціновувачам культового фільму «Людина-­Павук». До того ж у наборі є ілюстрований посібник із докладними інструкціями.

  • Рекомендований вік 4+
  • Кількість деталей 48 шт.
  • Розмір паковання 19 × 14 × 5 см

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World – всесвіт, де чутно ревіння гігантських динозаврів, а захопливі пригоди чатують на кожному кроці. Через те, що набори цієї серії створені за мотивами кінострічок «Парк Юрського періоду», вони будуть цікавими як хлопчикам і дівчаткам, так і дорослим поціновувачам франшизи. Набори серії LEGO Jurassic World містять: неймовірні автівки, мініфігурки героїв, культові споруди, лабораторії, наукове обладнання та безліч фігурок динозаврів різноманітних форм і розмірів.

Конструктор LEGO Jurassic World «Втеча тиранозавра»

Код товару: 76944

Малюкам, яким до вподоби динозаври та крута техніка, сподобається і вчитися збирати моделі з ігровим набором LEGO Jurassic World «Втеча тиранозавра». У ньому є все необхідне для цікавого дозвілля: аеропорт із вертолітним майданчиком, гараж, вертоліт, баггі, огорожа, що руйнується, а також рухлива фігурка тиранозавра. Також у наборі містяться три мініфігурки – Овен Ґрейді, Зія Родрігес та охоронець диких тварин – і додаткові аксесуари: яйце динозавра та рація, щоби надихнути на творчу гру. А чіткі ілюстровані інструкції стануть у пригоді дітям, які тільки навчаються читати.

  • Рекомендований вік 4+
  • Кількість деталей 140 шт.
  • Розмір паковання 38 × 26 × 6 см

LEGO Minecraft

Оживити світ Minecraft вдасться завдяки іграшкам LEGO Minecraft, адже набори цієї серії з автентичними мініфігурками та легендарними піксельними елементами віртуального світу Minecraft – найкращий подарунок як для дітей, так і дорослих. З їхньою допомогою можна проєктувати власні будівлі або відтворювати Кріперів, будинки на дереві тощо, досліджувати безкраї світи Minecraft і вдосконалювати навички конструювання.

Конструктор LEGO Minecraft «Гарбузова ферма»

Код товару: 21248

Завдяки набору гравці Minecraft зможуть створити цент­ральну ігрову композицію з гарбузами. Цей універсальний іграшковий набір, що містить фігурки найпопулярніших персонажів гри, зокрема надокучливу відьму, надихне кожного на нескінченні гостросюжетні пригоди на гарбузовій ділянці. Розташована в сумнозвісному болотяному біомі гри, ця іграшка з можливістю реконфігурації містить фігурку головного героя Стіва на власній гарбузовій фермі, збудованій навколо будинку у формі гарбуза.

  • Рекомендований вік 8+
  • Кількість деталей 257 шт.
  • Розмір паковання 35 × 19 × 6 см

LEGO Avatar

У наборах серії LEGO Avatar повно культових персонажів і впізнаваних локацій, що подарують дітям і дорослим незабутні враження від гри й захопливі сюжетні можливості за мотивами фільмів «Аватар».

Конструктор LEGO Avatar «Перший політ Джейка та Нейтірі на Банши»

Код товару: 75572

Тепер кожен зможе довести, що гідний стати На’ві й літати на Банши! Приєднуйтеся до Джейка та Нейтірі, які підносяться над горами Алілуя, за допомогою набору LEGO Avatar. Обережно осідлайте Банши, встановіть зв’язок зі створінням через куру На’ві та злітайте до хмар. Огляньте різні рівні, літаючи над ними, а потім приземліться, обійнявши свого Банши й почастувавши його.

  • Рекомендований вік 9+
  • Кількість деталей 572 шт.
  • Розмір паковання 38 × 26 ×6 см

LEGO NINJAGO

Серія LEGO NINJAGO дає змогу об’єднати зусилля з Ву, Каєм, Ллойдом, Зейном, Наєю, Джеєм і Коулом, щоби разом здолати противника й опанувати бойове мистецтво ніндзя. Набори – це сховище безлічі пригод: можна відтворити сцени з фільму або ж створити власні історії у світі, сповненому незліченними скарбами та бойовими прийомами ніндзя!

Конструктор LEGO NINJAGO «Дарунок долі – перегони з часом»

Код товару: 71797

У наборі міститься модель Малюка Рю та шість мініфігурок: Майстер Ву з посохом, Арін із гаком, Сора, Ллойд і Кай, кожен із золотою катаною, а також Раптон із мечем імперії та власним гаком, щоби творчі діти могли розігрувати захопливі сцени із серіалу Ninjago «Повстання драконів».

  • Рекомендований вік 9+
  • Кількість деталей 1 739 шт.
  • Розмір паковання 37 × 58 × 8 см

LEGO Harry Potter

Серія LEGO Harry Potter – це можливість вирушити назустріч магічним пригодам разом з улюбленими героями: Гаррі, Герміоною, Роном та іншими персонажами, які мешкають у Гоґвортсі.

Конструктор LEGO Harry Potter «Міністерство магії»

Код товару: 76403

Разом із Гаррі, Роном і Герміоною вирушайте до Міністерства магії, щоби викрасти медальйон Слізерина в Долорес Амбридж. Використавши оборотне зілля, можна змінити зовнішність трьох друзів, щоби непомітно обшукати кабінети Амбрідж та Артура Візлі, Зал пророцтв та атріум Центра керування Мережі пороху. Та будьте обачні: не потрапляйте на очі Якслі, Пію й дементору!

  • Рекомендований вік 9+
  • Кількість деталей 990 шт.
  • Розмір паковання 48 × 38 × 7 см

LEGO SONIC

В асортименті іграшок серії LEGO SONIC доступні всі герої з улюбленої гри Sonic the Hedgehog, у яку можна було пограти на приставці SEGA. За допомогою наборів легко вигадувати нові пригоди для головного героя Соніка та його непримиримого антагоніста доктора Еґмана.

Конструктор LEGO SONIC «Їжачок Сонік – зона із зеленим пагорбом»

Код товару: 21331

Влаштуйте рівень за своїми правилами й оживіть його за допомогою мініфігурки їжака Соніка та фігурок доктора Еґмана, Мото Баг і Крабміт. Набір містить покрокові інструкції з конструювання: як і в грі, потрібно проходити рівень за рівнем і збирати Смарагди Хаосу. Дорослі шанувальники, які пам’ятають пригоди цього класичного персонажа, також можуть насолоджуватися ностальгією! Із героїчним Соніком і колекцією іграшок LEGO SONIC можна організовувати нескінченні розваги. Загалом, це найкращий подарунок у разі ностальгії за Соніком для себе чи будь-якого шанувальника.

  • Рекомендований вік 18+
  • Кількість деталей 1 125 шт.
  • Розмір паковання 38 × 26 × 7 см

LEGO Star Wars

Набори серії LEGO Star Wars роблять «далеку-­далеку галактику» набагато ближчою. Завдяки улюбленим наборам кожен зможе доєднатися до джедаїв або ситхів і вступити в бій між світлою й темною стороною Сили, відтворюючи сцени з фільмів з усіма улюбленими персонажами, з-поміж яких: Люк Скайвокер, Йода, Ґроґу, Дарт Вейдер, Імператор Палпатін, Принцеса Лея, Ган Соло, Чубакка, R2-D2, C-3PO та інші.

Крім того, досвідчені любителі конструювання зможуть створити власний шолом Star Wars, Imperial Star Destroyer («Зоряного руйнівника Імперії») або AT-AT. Конструктори й мініфігурки LEGO Star Wars розроблені за мотивами класичних коміксів і гостросюжетних фільмів всесвіту Star Wars, зокрема в їхній основі сюжети саги Скайвокерів і серіалів «Мандалорець», «Дроїди», «Війни клонів» і «Книга Боби Фетта».

Конструктор LEGO Star Wars «Малюк»

Код товару: 75318

Шанувальники легендарної саги зможуть зібрати власну модель Малюка з фільму «Зоряні війни: мандалорець», у найдрібніших деталях відтвореного з кубиків LEGO, і створити чудову прикрасу для своєї оселі або офісу. Зібрана модель Малюка заввишки трохи більше за 19 см, тож не займатиме багато місця, але обов’язково залишить незабутні враження.

  • Рекомендований вік 10+
  • Кількість деталей 1 075 шт.
  • Розмір паковання 26 × 38 × 12 см

LEGO Disney

Серія LEGO Disney, що складається з мініфігурок і наборів за мотивами мультиплікаційного всесвіту Disney, точно наповнить оселю теплою магією зі спогадів. І хай який персонаж є улюбленим – чи то принцеса або герої анімаційного фільму «Крижане серце», чи то Мікі Маус і його друзі – будьте певні, що набір із цими героями точно наявний у серії LEGO Disney!

Конструктор LEGO Disney Будинок «Вперед і вгору»

Код товару: 43217

Цей набір, створений за мотивами мультфільму Disney Pixar «Вперед і вгору», сподобається шанувальникам завдяки великій кількості деталей і цікавому процесу складання. Набір призначений не тільки для гри, а й колекціонування, тож займе почесне місце на полиці.

  • Рекомендований вік 9+
  • Кількість деталей 598 шт.
  • Розмір паковання 38 × 26 × 7 см

 

Застосунок LEGO Builder

Усі набори LEGO сумісні з безкоштовним застосунком LEGO Builder, завдяки якому створення моделей – захопливий процес.

Застосунок дає змогу знайти й зберегти інструкції до наборів LEGO, а також складати моделі та візуалізувати їх.

Крім того, кожен може надихнутися фото, які поширюють інші конструктори, або завантажити зображення власних робіт.

Вибирайте та замовляйте колекційні набори LEGO з улюбленими героями!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів