IT TAKES TWO [BD диск] (PS4)

код товару: 1101391
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики IT TAKES TWO [BD диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Розробник Hazelight Studios
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0004 м3
Вирушайте в саму божевільну подорож у грі It Takes Two, різножанровій пригоді, створеній виключно для спільного режиму. Запросіть друга приєднатись безкоштовно завдяки версії для друга*, радісно долаючи численні випробування. Грайте за тих, хто прийняв рішення розлучитися Коді і Мей, двох людей, чарами перетворених на ляльок. Разом вони потрапляють у казковий світ, де за кожним кутом чекають несподівані перешкоди, і мимоволі змушені рятувати свої відносини, що дали тріщину.
1799 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: IT TAKES TWO [BD диск] (PS4):
Інтернет магазини
Comtrading
Програмний продукт на BD диску PS4 IT TAKES TWO [Blu-Ray диск]
Darius-shop.com
Диск з грою IT TAKES TWO [Blu-Ray диск] (PS4)
Itbox
Игра Sony IT TAKES TWO [PS4 / Blu-Ray диск] (1101391)
Mekka
Игра консольная PS4 IT TAKES TWO, BD диск (1101391)
Moyo
Игра It Takes Two (PS4)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игра It Takes Two (PS4)
Epicentr
Игра Sony PS4 IT TAKES TWO BD диск
З кожним новим рівнем освоюйте унікальні та взаємопов'язані здібності героїв. Допомагайте один одному впоратися з великою кількістю несподіваних і веселих перешкод. Надеріть пухнасті хвости білкам-розбійницям, політайте на парі трусів, попрацюйте діджеєм на жвавій вечірці в нічному клубі і прокотіться на санчатах по чарівній сніговій кулі. Пориньте в зворушливу і привабливу історію, в якій сюжет і ігровий процес переплітаються і створюють неповторні образні враження.

Гра It Takes Two розроблена титулованою студією Hazelight, лідером індустрії у сфері кооперативних ігор. У їхньому творінні ви вирушите в шалену, повну чудес пригоду, в якій очевидна лише одна: разом нам краще.

ГОЛОВНІ ОСОБЛИВОСТІ

  • Чисто кооперативний режим — запросіть друга приєднатися безкоштовно завдяки функції Remote Play Together** і вирушайте в захоплюючу пригоду, призначену тільки для двох. У кооперативному режимі на розділеному екрані — сидячи на одному дивані або по мережі — зустрічайте на своєму шляху абсолютно різноманітні випробування, впоратися з якими можна лише спільно.
     
  • Чудово вибуховий ігровий процес: то розпорошені пилососи, то ввічливі гуру з налагодження відносин — неможливо передбачити, що наступної миті може зустрітися на вашому шляху. На кожному новому рівні вам доведеться подолати нові незвичайні випробування та освоїти нові здібності, а також отримати враження від неймовірного коктейлю із сюжетних хитросплетінь та чудового геймплею, що виводить інтерактивну розповідь на зовсім новий рівень.
     
  • Вічна історія про взаємини — відкрийте собі зворушливу, проникливу історію у тому, як важко жити дружно. Допоможіть Коді та Мей навчитися долати свої розбіжності. Познайомтеся з різними дивними і чарівними героями. Об'єднуйте зусилля та вирушайте на пригоду, яку обов'язково оціните — разом!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів