Головна - Споживчі товари і електроніка - Електроніка, комп'ютери та офіс - Комп'ютерна периферія - Клавіатури - Varmilo - Клавіатура механічна Minilo VXT67 Eucalyptus 67Key, Kailh Prestige Red, BT/WL/USB-A, Hot-Swap, EN, RGB, Рожевий

Varmilo Клавіатура механічна Minilo VXT67 Eucalyptus 67Key, Kailh Prestige Red, BT/WL/USB-A, Hot-Swap, EN, RGB, Рожевий

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура механічна Minilo VXT67 Eucalyptus 67Key, Kailh Prestige Red, BT/WL/USB-A, Hot-Swap, EN, RGB, Рожевий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення радіоінтерфейс
Bluetooth
USB-A
Формат Компактні
Без цифрового блоку
Живлення (бездротове) акумулятор /3400 мАг
Кількість клавіш 67 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення радіоінтерфейс
Bluetooth
USB-A
Формат Компактні
Без цифрового блоку
Живлення (бездротове) акумулятор /3400 мАг
Тип перемикачів Kailh Prestige Red
Формат клавіатури 65%
Кількість клавіш 67 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка RGB
Розкладка клавіатури англійська
Фізичні
Колір рожевий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 380 мм
Довжина 60 мм
Вага 1.40 кг
Об'єм 0.0046 м3
Minilo натхненний евкаліптом, соковитим сірим кольором рослини. Складається з відтінків сіро-зеленого, сіро-фіолетовий і кремовий, він яскравий і доповнює твій простір неймовірними барвами. Компактний розмір у 65%, робить Minilo невеликим, але дуже функціональним. Він зберігає ваші комбінації клавіш та дає можливість робити багату комбінацію з клавіш швидкого доступу.
немає в наявності
#
Клавіатура Varmilo Minilo Eucalyptus
Витвір мистецтва за еталонами Morandi
Дизайнерська концепція серії механічних клавіатур Varmilo Minilo заснована на еталонній колірній схемі Morandi, розробленій італійським художником Джорджо Моранді, що гармонізує та збалансовує між собою високоякісні сірі тони, вивільняючи заспокійливу елегантність.
#
Кольорова гама
Кольорова гама Minilo Eucalyptus містить сповнені життєвої сили сіро-зелений, сіро-фіолетовий і молочний тони, в основі яких, – природні відтінки евкаліпту. Продумані кольори ідеально гармонізовані з RGB-підсвічуванням..
#
Мінімалізм і стиль простору
Varmilo Minilo Eucalyptus має компактний формфактор 65 % (67 клавіш). Цей мінімалістський розмір зберігає головні функціональні клавіші зі стрілками та велику кількість варіантів комбінацій клавіш швидкого доступу.
#
#
#
#
Надійність і довговічність у кожному дотику
Незмінною особливістю клавіатур Varmilo залишаються найкращі технічні функції, що в цій моделі доповнено інноваційними родзинками. Улюблені всіма користувачами Varmilo «шовкові» клавішні ковпачки дають ще більше приводів для захвату. Новітня технологія потовщеного дизайну ковпачків Shurikey Double Shot – це 1,5 мм товщина, деталізовані текстуровані символи та надійність і довговічність друку.
#
Унікальні технології довговічності
Minilo використовує структуру подвійного звукопоглинання Type Cool, що забезпечує заповнення простору між пластиною та друкованою платою, спіненою силіконовою підкладкою EVA, що поглинає звуки під час натискання та робить процес друку тихішим, як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.
#
#
Механічна клавіатура з Hot-Swap перемикачами
Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішею, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку. У Varmilo Minilo Eucalyptus можна вибрати механічні перемикачі з функцією гарячої заміни (Hot-Swap), що дає змогу легко замінювати світчі на будь-які перемикачі Cherry-типу:
#
Gateron G Pro 2.0
#
Prestige Kailh
#
Gateron G Pro 2.0 Brown
Gateron G Pro 2.0 Red
Gateron G Pro 2.0 Silver
Gateron G Pro 2.0 White
Gateron G Pro 2.0 Yellow
Kailh Prestige Light
Kailh Prestige Red
Сила натискання
55 ± 15 г
45 ± 15 г
42 ± 15 г
38 ± 15 г
50 ± 5 г
37 г
45 г
Хід до спрацьовування
2,0 ± 0,6 мм
2 ± 0,6 мм
1,2 ± 0,3 мм
2,0 ± 0,6 мм
2,0 ± 0,6 мм
1,8 мм
1,8 мм
Загальний хід
4 ± 0,4 мм
4 ± 0,4 мм
3,4 ± 0,4 мм
4,0 мм
4,0 мм
3,6 мм
3,6 мм
Тип
тактильні
лінійні
лінійні
лінійні
лінійні
лінійні
лінійні
Звук
помірний
тихий
тихий
тихий
тихий
тихий
тихий
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців» передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та розкриває їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробленні та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва завдяки яскравому й унікальному дизайну з майже ручним розписом.
#
Світовий бренд у твоєму просторі
Varmilo (Варміло) – бренд, що виробляє комп’ютерну периферію та належить Shenzhen Zhihaihe Technology Co., Ltd. Компанію було засновано 2012 року. Свій шлях вона розпочала з кастомізації клавіатур. Сьогодні Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів і розробників.
#
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів