Головна - Споживчі товари і електроніка - Електроніка, комп'ютери та офіс - Комп'ютерна периферія - Клавіатури - Varmilo - Клавіатура механічна VPE87 Chang'e 87Key, Cherry Mx Red, BT/WL/USB-A, EN, White Led, Синій

Varmilo Клавіатура механічна VPE87 Chang'e 87Key, Cherry Mx Red, BT/WL/USB-A, EN, White Led, Синій

код товару: A50A054D4A3A01A043
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура механічна VPE87 Chang'e 87Key, Cherry Mx Red, BT/WL/USB-A, EN, White Led, Синій:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення радіоінтерфейс
Bluetooth
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення радіоінтерфейс
Bluetooth
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX Red
Кількість клавіш 87 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка White LED
Фізичні
Колір синій
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 60 мм
Довжина 420 мм
Вага 1.81 кг
Об'єм 0.0053 м3
Механічна дизайнерська клавіатура, яка стане справжнім витвором мистецтва на столі. Дизайн Varmilo Chang'e заснований на древінй міфології та відображає основні місячні фази та красу казкового неба.
10999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Varmilo Клавіатура механічна VPE87 Chang'e 87Key, Cherry Mx Red, BT/WL/USB-A, EN, White Led, Синій:
Telemart
Varmilo VPE87 Chang'e White Led Cherry Mx Red (A50A054D4A3A01A043) Blue
Клавіатура Changʼe
Механічна дизайнерська клавіатура Varmilo стане справжнім витвором мистецтва на робочому столі. Дизайн Varmilo Chang'e натхнений стародавньою міфологією та відображає основні місячні фази та красу казкового неба.
Витвір мистецтва на столі
Темно-синій корпус, традиційні китайські зернисті візерунки та закручені зірки передають чарівність зоряного неба. Вишуканий відтінок Chang’e поступово шириться від корпусу до клавішних ковпачків. У нижній частині корпусу клавіатури зображено Чан'е, яка летить на Місяць.
Відродження легенди через технології
Сім зірок Великої Ведмедиці позначені китайськими ієрогліфами, а у F-рядку відображено місячні фази. Головна «героїня» цієї клавіатури – Чанʼе (Changʼe) – богиня Місяця в китайській міфології, яка вкрала еліксир безсмертя, випила його й зійшла на Місяць. У старокитайській культурі є багато алюзій на цей міф, богиня згадується й під час вивчення космічних тіл і місячних фаз. У Varmilo легенда ожила через сучасні ілюстрації відомого митця Лі Хуана й завершила серію клавіатур The Hua Culture Girls.
Надійність і довговічність у кожному дотику
Незмінною особливістю клавіатур Varmilo є передові інноваційні функції. Клавіші V-Silk мають гладеньку поверхню й значно менше «притягують» бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Їх виготовлено з надміцного PBT-пластику, що вирізняється надійністю та довговічністю, із застосуванням dye-sublimation-технології, на бічних поверхнях клавіш вигравірувано символи. Саме завдяки dye-sub символи не стираються й абсолютно не відчутні під час друку.
Технології на власний розсуд

Дизайнерська механічна клавіатура Varmilo Chang'e доступна у двох варіаціях – із дротовим через USB-А і трирежимним підключенням:

  • Bluetooth 5.0;
  • бездротове з’єднання 2,4 ГГц;
  • USB-А.

Неперевершений дизайн доповнює біле світлодіодне підсвічування, а довговічність гарантує силіконова звукопоглинальна накладка. Тристоронній кабельний канал дає змогу виводити кабель із-під клавіатури ліворуч, праворуч або посередині.

Механічна клавіатура з технологічними перемикачами
Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішею, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку.
Varmilo EC V2 Jasmine Varmilo EC V2 Rose Varmilo EC V2 Sakura Varmilo EC V2 Daisy Varmilo EC V2 Ivy
Сила натискання 40 г 55 г 45 г 35 г 50 г
Хід до спрацьовування 1 мм 2 мм 2 мм 2 мм 2 мм
Загальний хід 3 мм 4 мм 4 мм 4 мм 4 мм
Тип лінійні лінійні лінійні лінійні тактильні
Звук помірний помірний помірний помірний клацання
Клавіатуру Varmilo Chang'e можна вибрати з надійними механічними перемикачами Cherry MX або електроємнісними EC Varmilo V2 чи K-Prestige Light.
Cherry MX Red Cherry MX Silent Red Cherry MX Brown Cherry MX Blue
Сила натискання 45 г 45 г 55 г 50 г
Хід до спрацьовування 2 мм 1.9 мм 2 мм 2 мм
Загальний хід 4 мм 3.7 мм 4 мм 4 мм
Тип лінійні лінійні тактильні тактильні
Звук помірний тихий помірний клацання
Мистецтво, втілене у високих технологіях
Слоган – «Клавіатура митців» – передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та розкриває їхню унікальність. Виробник зосереджений не лише на розробленні та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва завдяки яскравому й унікальному дизайну з майже ручним розписом.
Світовий бренд у твоєму просторі
Заснований у 2012 році, Varmilo (Варміло) – бренд, що спеціалізується на виробленні комп’ютерної периферії та належить Shenzhen Zhihaihe Technology Co., Ltd. Свій шлях Varmilo розпочав із кастомізації клавіатур, а вже сьогодні є передовим виробником механічних клавіатур із власною професійною командою дизайнерів і розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів