Epos Звукова карта зовнішня GSX 1000 2nd edition, 7.1, black

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Epos Звукова карта зовнішня GSX 1000 2nd edition, 7.1, black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип зовнішня
Тип підключення USB
Основні
Тип зовнішня
Тип підключення USB
Входи і виходи
Навушники
Мікрофон
7.1
Додатково
Комплектація звукова карта
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 140 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.37 кг
Об'єм 0.0015 м3
Покращіть аудіо в іграх із зовнішньою звуковою картою GSX 1000 2nd edition USB-A, що забезпечує найкращий у своєму класі об’ємний звук EPOS 7.1 і окреме мікшування аудіо гри та потокового чату. Миттєво перемикайтеся між 4 спеціальними профілями, режимами динаміка або гарнітури за допомогою сенсорного керування пальцем і чорного тактильного кільця гучності. Окремий контроль над аудіо в іграх і потоками чату дозволяє налаштовувати мікс на льоту, гарантуючи, що зв’язок зможе розрізати хаос бою.
немає в наявності
Особливості 

Ігри ще ніколи не відчували себе так добре
Власний, найкращий у своєму класі високотехнологічний аудіодвигун забезпечує виняткове занурення з покращеною звуковою продуктивністю. Глибокі, але природні баси, точні середні та чіткі високі частоти забезпечують деталізацію звуку гри та точні позиційні підказки для миттєвої реакції та захоплюючого враження від гри. Вмикається натисканням на світлодіод.

Налаштуйте свій ігровий досвід.
Спеціально налаштовані налаштування аудіо – історія, музика, кіберспорт і нейтралі – фокусують і балансують звукові частоти там, де вони потрібні, і служать відправною точкою для ваших власних профілів. Встановіть рівень реверберації на свій смак для точного просторового сприйняття.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів