Janod Ігровий набір Суп

код товару: J06634
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janod Ігровий набір Суп:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид суповий набір
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
Матеріал дерево
метал
картон
Основні
Тип Ігровий набір
Вид суповий набір
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
Кількість предметів 43 шт (металева каструлька і ополоник, блендер для змішування овочів, 6 шматочків моркви, 2 цибулини, 3 шматочки картоплі і цибулі з дерева, 3 гілочки трав з тканини і 24 маленьких шматочка барвистих макаронних виробів)
Фізичні
Матеріал дерево
метал
картон
Розмір 14.4 x 10.3 x 13.4 см см
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 120 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.64 кг
Об'єм 0.0063 м3
Що може бути краще смачного дитячого супу? Ось хороший спосіб познайомити малюків зі здоровою кулінарією та сезонними овочами! З цим суповим набором діти віком від 3 років можуть створювати власні рецепти!
1399 грн*
немає в наявності
У меню: цибуля-порей, морква, картопля, деревна цибуля та гілочки повстяних трав. Для ласунів, які мріють про мінестроне, пакет різнокольорових макаронів (звичайно, з овочами) може покращити приготування. А тепер переходимо до плити. Діти можуть вільно давати волю своїй уяві та готувати так, як вони вважають за потрібне, з цією металевою каструлею та кришкою, ковшом і, звичайно, блендером!

Цей набір складається з 43 аксесуарів: металева каструлька і ополоник, блендер для змішування овочів, 6 шматочків моркви, 2 цибулини, 3 шматочки картоплі і цибулі з дерева, 3 гілочки трав з тканини і 24 маленьких шматочка барвистих макаронних виробів, що зберігаються в картонній коробці. Ідеально підходить для приготування великої кількості супів на будь-який смак! Завдяки реалістичним аксесуарам цей набір дозволить вашій дитині вигадувати смачні страви та робити, як це роблять дорослі: створювати спільний момент під час їжі.

Іграшка з дерева FSCTM та картону. Іграшка-імітатор для дітей від 3 років.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів