Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для кухні - Для приготування напоїв - Кавоварки - Krups - Кавомашина Experience+, 3л, зерно, автомат.капуч, дисплей, авторецептів -7, сернор.керування, сріблястий

Krups Кавомашина Experience+, 3л, зерно, автомат.капуч, дисплей, авторецептів -7, сернор.керування, сріблястий

код товару: EA877D10
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Krups Кавомашина Experience+, 3л, зерно, автомат.капуч, дисплей, авторецептів -7, сернор.керування, сріблястий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кавомашина
Використовувана кава в зернах
Потужність 1550 Вт
Тиск 15 бар
Дисплей Smart Slide
Колір сріблястий
Особливості регульована міцність кави
3 режими температури
система подачі молока - капучино в один дотик
індикатор недостатньої кількості води
змінний піддон який легко миється
2 чорних напої одночасно
2 молочних напої одночасно
автоматичне очищення
автоматичне очищення системи подачі молока
Основні
Тип кавомашина
Тип управління сенсорне
Використовувана кава в зернах
Місткість контейнера для кавових зерен 250 г
Потужність 1550 Вт
Тиск 15 бар
Дисплей Smart Slide
Функціональні можливості
Кількість авторецептів 7
Приготування холодний напій
Фізичні
Колір сріблястий
Вага 9.22 кг
Додатково
Особливості регульована міцність кави
3 режими температури
система подачі молока - капучино в один дотик
індикатор недостатньої кількості води
змінний піддон який легко миється
2 чорних напої одночасно
2 молочних напої одночасно
автоматичне очищення
автоматичне очищення системи подачі молока
Комплектація контейнер для молока
2 таблетки для очищення
інструкція
гарантійний талон
голка для очищення спінювача для молока
кавомашина
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 300 мм
Висота 470 мм
Довжина 440 мм
Вага 11.72 кг
Об'єм 0.0620 м3
Кавоварка Krups Experience+ - це сучасний та стильний пристрій для приготування кави. Вона володіє інноваційною технологією, яка гарантує високу якість напоїв. Ця кавомашина пропонує різноманітні налаштування, що дозволяють користувачеві вибирати ступінь помелу та інтенсивність кави. З автоматичною системою приготування та зручним інтерфейсом Krups Experience+ робить приготування кави простим і задовільним процесом. Стильний дизайн і функціональність роблять цю кавоварку відмінним вибором для цінителів кави.
39999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Krups Кавомашина Experience+, 3л, зерно, автомат.капуч, дисплей, авторецептів -7, сернор.керування, сріблястий:
Інтернет магазини
Comtrading
Кофемашина KRUPS EA877D10
Itbox
Кофемашина Krups EA877D10
Mekka
Кофемашина Krups Experience +3л, зерно, автомат.капучинатор, дисплей, авторецептов - 7, сенсорное управл., серебристый (EA877D10)
Moyo
Кофемашина автоматическая Krups EA877D10
Mta.ua
Кавомашина Krups Intuition Experience+ EA877D10
Національні мережі
24 Moyo.ua
Кофемашина автоматическая Krups EA877D10
Epicentr
Кофемашина Krups Intuition Experience+ EA877D10
Рецепти

Рістрето, Еспресо, Американо, Капучино, Лате мак'ято, Лате, Гаряча вода для чаю, Гаряче молоко, Лунго

Функціональні особливості:

  • Найтихіша кавомашина від Krups
  •  Можливість приготування холодних напоїв
  • 8 профілів за 7 улюбленими рецептами
  • Дисплей Smart Slide
  • Великий контейнер для води

 

Кавомашина KRUPS Intuition Experience+. Тепер улюблена кав'ярня вдома

Холодні ранки та вечори надихають зігрітися горнятком ароматної кави, насолоджуючись теплом і затишком. Автоматична кавомашина KRUPS Intuition Experience+ легко перетворить оселю на улюблену кав'ярню.

Кавомашина Intuition Experience+ створена для задоволення найрізноманітніших побажань кавоманів. На вибір доступно понад 20 готових рецептів напоїв необхідного об'єму та 4 рівні міцності для приготування кави з бажаним смаком та ароматом. Крім того, можна зберегти улюблені налаштування для швидкого доступу до них, а також створити до 8 профілів користувачів, щоби побажання кожного члена родини було враховано.

Найтихіша кавомашина

Ніщо не порушить атмосферу спокою та релаксу: Intuition Experience + є найтихішою автоматичною кавомашиною KRUPS, із якою можна насолоджуватися смачною кавою у власній оселі – і без зайвого шуму!

Надихайтеся більшою кількістю рецептів

Нова цифрова книга рецептів KRUPS містить ексклю­зивні рецепти – від освіжального холодного напою до пінистого фісташкового макіато або насиченої фільтр-кави. Оригінальні рецепти допоможуть урізноманітнити незабутні кавові ритуали в колі родини чи друзів. Книга рецептів – ключ до світу нескінченного кавового натхнення, адже надає безмежні можливості для приготування креативних напоїв.

Улюблена кава одним дотиком

Довгі черги в кав’ярні тепер у минулому, адже улюблений напій можна приготувати вдома одним дотиком. Завдяки системі One-Touch-Cappuccino та передовій молочній технології заварювати бездоганне капучино та лате потрібної температури відразу в чашці легко як ніколи. А інтуїтивно зрозумілий і стильний сенсорний екран допоможе швидко встановити потрібні налаштування й забезпечить можливість комфортного обслуговування пристрою.

Унікальна технологія Quattro Force

На смак напою впливає не лише якість води та зерен, а й щільність трамбування кави, правильний помел, тиск подавання та температура води. Унікальна технологія Quattro Force оптимізує приготування кави на кожному етапі – це є запорукою безкомпромісної якості напоїв і смаку.

Елегантний дизайн із нержавіючої сталі

Корпус моделі виготовлений із нержавіючої сталі, з огляду на це кавомашина Intuition Experience+ вдало пасуватиме чи не до будь-якого інтер’єру. Від піддону для збору крапель до верхнього тримача для кавових зерен, елегантний дизайн кавомашини – квінтесенція вишуканості. А підсвічування під носиком, фронтальне керування та легкий доступ до відділень для води та зерен роблять пристрій напрочуд зручним у використанні.

Система самоочищення

Кавомашину KRUPS Intuition Experience+ дуже легко обслуговувати, адже вона робить це сама! Автоматичний цикл очищення після кожної чашки гарантує насолоду кавовими напоями за мінімальних зусиль. Завдяки системі світлових індикаторів та вказівкам, які вона надає, технічне обслуговування кавомашини ще ніколи не було таким простим.

Універсальна кавомашина на весь рік

Кавомашина стане в пригоді не ­тільки в холодні пори року! Intuition Experience+ є універсальним пристроєм, який допоможе не лише зігрітися гарячими напоями, а й здивує своїми можливостями навіть спекотного літа! Передбачено три рецепти холодних напоїв: нітро-кава, охолоджена кава та лате з льодом, щоби насолоджуватися улюбленими освіжальними напоями в літню спеку. Тепер улюблені кавові напої напохваті увесь рік!

Холодний вечір або буденний ранок перетвориться на магічний момент із KRUPS Intuition Experience+. Кожен ковток улюб­леного напою буде сповнений вишуканого смаку, відчуття тепла та аромату, який огортає, ніби улюблений плед. Отримати заряд бадьорості на цілий день чи затишно провести вечір, припавши до гарячого горнятка запашної кави, ще ніколи не було так просто.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів